pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 ofisteki pcde sepeti doldurmuştum evde hallederim dedim gitmiş hepsi hayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 he ama wishlist harici oyun buliim diye kassan evet steam'in UI biraz sıkıntılı. her oyun için bi developer bi de userlar tarafından 2-3 genre belirtilmeli ve kolay bir şekilde genre + puan + çıkış tarihine göre falan filtreleyebilmen lazım BÜTÜN oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 pattisliborek said: ofisteki pcde sepeti doldurmuştum evde hallederim dedim gitmiş hepsi hayda. bu benim de 2 kere falan başıma geldi. bu konuda steam baya beyinsiz. account information olarak saklamıyor sepeti, o an yaptığın connection'a bağlıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 aptalca evet. wishlistten ekleyemiyorum sepete de illa oyunların sayfasını açmam gerekiyor. bug gibi bişi. sepette ama sepette değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 beta clientta var o ama kimi oyunda var kiminde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Factorio indirime girmemiş. enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 behran said: Factorio indirime girmemiş. enteresan hiçbir zaman indirime girmeyecek. https://www.factorio.com/blog/post/fff-140 said: No Factorio sale We state it on our steam page, but people are still asking about it so I want to state it officially. We don't plan any Factorio sale. I'm aware, that the sale can make a lot of money in a short period of time, but I believe that it is not worth it in the long run, and since we are not in financial pressure we can afford to think in the long run. We don't like sales for the same reason we don't like the 9.99 prices. We want to be honest with our customers. When it costs 20, we don't want to make it feel like 10 and something. The same is with the sale, as you are basically saying, that someone who doesn't want to waste his time by searching for sales or special offers has to pay more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Rocket League RUINER SOMA Tyranny Shadow Tactics Blades of the Shogun Horizon Chase Turbo Dead Cells 137tl çok bile kaçtı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Hellblade alınır mı, yoksa PS'te mi oynamak lazım onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 meh, gereksiz trip. boyle iki sene daha ea takilsinlar. factorio icindi bu mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Rewendor said: Hellblade alınır mı, yoksa PS'te mi oynamak lazım onu? hellblade al geç. oynayışı çok kolay puzzle based. combat baya basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 hellblade (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Hellblade çok kısa diye duymuştum, 30 Lira değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 10 saat gameplay ama parasını kuruşu kuruşuna hak ediyor. 12 saatmiş benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 O kadar övdünüz ki çaktım direkt. 1-2 güne ay sonuna yaklaşırken atarım downloada. Football Manager'ı da gözüm kesiyor ama Touch alacam onu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Fm alma ya. , ben aldim birader istiyor diye Aylardir duruyordu library'de ama dunya kupasi gaza getirdi bi heves actim . 2 gun sonra sildim geri, cok fazla dialog var , arttirmislar dialog olayini . Brn hic begenmiyordum zaten ,icim bayiliyordu gazetecilere hep ayni cevaplari vermeyi. Yani bu oyuncularla,gazetecilerle konusma olayinin ve bunu performansi etkilemesi hic hosuma gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Cossacks 3 ile The Witness'ı aldım şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Prey alacam galiba. Bi System Shock / BioShock havası var sankim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 FM'yi ben geçen hafta aldım yine indirim geldi, 2 saat sonra iade ettim. Yok cidden bizden geçti o olay, son 3 senede 50 saatim yok ya sırf Library'de dursun diye sene sonu indiriminde alıyordum da artık o da yok sdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 supergiant (bastion & transistör) seviyorsanız pyre %60 indirime girmiş. sevmiyorsanız da %60 indirimde gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Cd- said: Tim said: UK’den TR store’a cevirdim Steam’i, 3’te 1’ine aliyirum artik oyunlari UK’e gore. Fantastik... bunun için sadece TR kartı yetiyor mu? VPN falan filan uğraşmak mı gerekiyor yoksa.. ban yemeyelim? Hangi ulkeden baglaniyosan oranin store’unu sectirtiyor, baska sansin yok. VPN ile basil olur bilemedim ama acik acik diyolar yasadigin yerin store’unu kullanican diye. Ben TR’ye gelmisken yapiverdim, VPN falan kullanmadim. Kart icin de TR kredi karti lazim demislerdi ama Monzo kartimla alisveris yaptim sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 gta v fallout 4 watch dogs 2 just cause 3 sleeping dogs aldım. originse yetemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 hesabini tr'den birine versen senin icin o satin alsa oluyo mu oyle, ban riski var gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 eğer gerçekten farklı ülkelerde yaşıyorsan seçtiriyor ülkeler arasından istediğin storeu, o var bayadır ama vpn kullanmayın gaben silker. hesabı trden birine kullandırmak da olabilir gibi ama 5dk sonra tekrar kendin amerikadan ingiltereden falan girersen sıkıntı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 toggie said: hesabini tr'den birine versen senin icin o satin alsa oluyo mu oyle, ban riski var gibi :) Nerden baglanirsan baglan, login olunca kayitli oldugun store fiyatlari cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar