Norak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 daha sale baslamadan kirmislar sanki bu sefer :P 3 denemede anca actim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 hiç bir gezegen load olmuyor. hayvan gibi şiietmişlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 dark souls 3 75% indirim yemiş alsam mı kine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 abi nasıl kolay tarayacağız indirimdeki oyunları ya çorba gibi UI var steamde çözemiyorum. Yaşlandım mı ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 basıyorum goty yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 fallout 4 %50 indirim 66,50 tl... yürü git bethesda ya. torrentliyorum artık kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 hangi year mış o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 imamizer said: fallout 4 %50 indirim 66,50 tl... yürü git bethesda ya. torrentliyorum artık kusura bakma. aynen ya psn store bile 39tl yaptı. ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Wishlistin en tepesindeki NieR:Automata'da indirim yok. En beklediğim oyundu. Neyse, bir dahaki salei beklerim. Kingdom Come bekliyordum da 30% görmüş anca, bunu da atlıyorum. Rise of the Tomb Raider 70% görmüş alabilirim. Nioh 40% görmüş ama çok pahalı değildi zaten, 46TL olmuş, alabilirim. Conan da 40% görmüş, alsam mı? Reviews mixed, ama patide sevildi galiba? Alasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 nier kadar hayal kırıklığına uğradığım çok oyun yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 conan öldü cenazesi kalktı. nioh daha ucuzu görmüştü daha önce sanki bende olduğuna göre. diğerlerine bir şey diyemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 kilitlenmiş açılmıyorrdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 simdilik sunlari aldim, biraz hizlansin yarin bida bakarim. Singularity Alien: Isolation Collection The Incredible Adventures of Van Helsing III Van Helsing II : Complete Pack Van Helsing II: Magic Pack Star Hammer: The Vanguard Prophecy Kult: Heretic Kingdoms Evoland War for the Overworld War for the Overworld Underlord Edition Upgrade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 GTA5 ilk defa bu kadar indirim yemiş %67yle 60 liraya düşmüş. Alsam mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 alıp napcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Nioh için şuradan baktım en düşük 40% diyor, Şubatta bi 30% görmüş en son. Tabi o zamanki dolar kurunu düşünürsek aynı hesaba geliyor olabilir ^^ Conan hiç oynanmayacak halde mi? Bi bakasım vardı ama kötüyse atlıyim onu da. Shadow of War 60TLye düşmüş. Alsam mı, daha düşer mi?(66%) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Kötü mü ya oynanmaz mı? 2den sonra oynamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 steam daha kendine gelememiş search edince falan oyunu bulamıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 sonuncuyu almışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 bilmem, ben de 3'ü biraz oynadıydım en son sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 n11 de ssd / kulaklık / mouse indirimleri var bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 axedice said: Kötü mü ya oynanmaz mı? 2den sonra oynamadım ben şöyle diyim fallout 4 le beraber aldım fallout 4 bitsin diye resmen dua eiyorum gta 5 o kadar iyiydi ki bitmesin diye dua ettim al oyna direk bas parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 bu mini game tam olarka ne ya oynayınc aoyun kazanma sansı mı veriyor okumaya usendim tl dr ozet geçin pls altta yazıyomus lan ffs sadfadsfadsf pardon okudum anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 haha en azından geyik var bu sefer :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 valla fare bozmalık oyun olmuş, bir düşündüm farem o oyunların tümünden daha pahalı, oynamaktan vazgeçtim. :p ama oyun gibi oyun yapmışlar en azından. sword art online: fatal bullet'ı aldım, %40 sadece ama ilk defa indirime girdi. biraz pahalı ama şu ara öyle bir oyun oynayasım var hani tam da. o kadarcık lüksüm olsun artık napayım artık. :p daha çok indirim aldığı zaman da oynayasım olmaz kesin. bir tek renodon usta almış bir de, artık beraber boss yaparız. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar