Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 SenariouS said: Dragonfire said: bi school rumble, ouran host club gibi yaran bir şey istiyorum artık. hina fena değildi. bilemiyorum belkide benim eğlence anlayışım değişti tükettik zamanla. abi baka to test izledin mi veya yakinlardan gamers izlemediysen kesin izle adf gamers izledim baya iyidi evet aklıma gelmedi. baka to test i izleyeyim. tavsiye için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Oha baka to test izlemedin mi Just a moment himeji-san Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 sessiz ve derinden gelen bir fantazi tipi anime var. mangası fazla sert olduğu için birazdan fazla sansür gelebilir ama, seyredilmesi gereken bir anime. goblin slayer tralier 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Bu sezon değil bu, sonbahar sezonunda gelecek olması lazım. Bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 aynen, mangası da baya iyi. gelsin de izleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 ben son yaz sezonunda gelecek diye biliyordum. 3 ay daha beklemek zor olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 goburin sureiya mangası güzel ama tvye sansürlemeden zor, terraformars tier sansür gelebilir. bluray beklemek gerekebilir hakkıyla seyretmek için ama ben de bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 gülmek isteyene Chio-chan no Tsuugakuro tavsiye edilir. baya saçma sapan gag anime :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 chio ya baktım fena değil grand blue da güzel gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 ShadowFury said: Shichisei no Subaru var bir de. AnoHana Art Online. Adam özet geçmiş direk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Tenrou; bu sezonun en iyi aksiyon animesi gibi . ilk bolum baya iyi idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
takamuraa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Grand Blue güzeldi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Happy Sugar Life ne kadar tatlı ya :3 demiyim tabi, sezonun en fucked up animesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 hüsranla bitecek gibi geliyor bana nedense. böyle saça başlayıp 5 dk da toparladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 chio-chan 2. bölüm de çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Bi Mushishi ne zaman cıkacak tekrar biri beni çıktıgı zaman uyandırsın. Kesin sıçtılar içine diye yeni FLCL'ere de bakmaya korkuyorum. Kesin sıçtılar dimi? Net sıçtılar içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 hanebado harukana hataraku hat trick oldu bu sezon için bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 hangi hataraku bu? onisan mı cells at work mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 cells at work sanırım. onisan bu sezonun animesi değil çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Evet hataraku saibou, çok keyifli. 85 yapımı fransız japon ortak serinin modern ve daha aksiyonlu ve komik hali gibi tam. Bu haftaki pıhtılaşma çok iyiydi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Gönlümde tek Hataraku'ya yer var, o da Maou-sama. S2 pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Angolmois çok güzel gidiyor (tu) Tenrou'nun çıkmış olması lazım ama masterani.me'ye düşmemiş, nereden izliyoruz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2018 Iya na Kao sare nagara Opantsu Misete Moraitai aka I Want You To Make a Disgusted Face and Show Me Your Underwear diye bişi çıkmış dsdfggasd https://www.reddit.com/r/WhatAWeeb/ internet lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 baki çok built up gidiyo ya pfffff 4 bölüm oldu bre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 anglomos baya iyi gibi. jeager de güzel vampir/hunter animesi. iznlenir hertürlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar