Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Baya eksiği var oyunun ama ham haliyle bile çok iyi. Bunun üstüne modlarla ve expansionlarla 3-4 yıla çok iyi bir oyun olur.

End game le ilgili

Spoiler

Emissary'i seçesim var, hunter çok keko ergen. Emissary mantıklı ama o salağıda öldürmek istiyorum. İkisinide kesersem bu sefer insanların eline düşücek artifactler falan. Naptınız siz?

• Like 1
Mesaj tarihi:

@Suark

Spoiler

ikisini de yaptım sırayla, öldürürsen düşürdükleri silah değişik ama öldürmezsen gameplay olarak fark yok. emissary daha kontrollü kullanım için, good sayılır. hunter bayağı asıyor kesiyor herkesi, evil powerplayer. aynı anda ikisine düşman olmayı denemedim.

Mesaj tarihi:
Sam, 15.10.2023 16:24 tarihinde dedi ki:

@Suark

İçeriği gizle

ikisini de yaptım sırayla, öldürürsen düşürdükleri silah değişik ama öldürmezsen gameplay olarak fark yok. emissary daha kontrollü kullanım için, good sayılır. hunter bayağı asıyor kesiyor herkesi, evil powerplayer. aynı anda ikisine düşman olmayı denemedim.

Yani bir sonraki oyunda farklılaşma olmuyor mu iki opsiyonda da?

Mesaj tarihi:

sanmıyorum ama emin değilim:

Spoiler

finaldeki "bu yaptıklarının sonucu bu" kısmını etkiliyor ama. tercihinin evreni o yönde etkilediğini söylüyor oyun bitişte.

new game farklılığı:

Spoiler

okuduğum kadarıyla rng denmiş ama kimsenin istatistiki deney şeklinde bulgu sunduğunu görmedim.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Piahahahahhaa robotlar bile bizim ne isimiz var bu oyunda şeklinde bayık dans ediyorlar..

Abv.. modcular halleder ne de olsa. 

Edit: robot değilmiş onlar, valiz ile dolaşanlar ne acaba..

Scalanova tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

nvidia performansını hatırı sayılır ölçüde düzeltmiş steam betadaki son yama görünüşe göre. cpu çekirdekleri de daha verimli kullanılıyor gibi.

Mesaj tarihi:

keşke 1 yıl ertelemede şunları da yapmış olarak çıkarsalardı. neyse en azından nvidia sistemlerden verim alınabilir hale gelmiş sonunda.

• Like 1
Mesaj tarihi:

ya valla işte beta test sürecini yalap şalap hızlıca geçiyolar artık muhtemelen. Onun yerine oyunu release edip milyonlarca bedava (hatta üzerine para veren) beta tester ediniyorlar, küçük bi grupla gerekli verileri toplamak çok daha uzun sürecekken ve daha pahalı olacakken, bu şekilde milyonlarca veri şakır şakır yağıyor, düzeltmesi de daha kolay oluyor bu şekilde ama işte olan biz userlara oluyor. 

• Yeni Oluştur...