Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2023 Baya eksiği var oyunun ama ham haliyle bile çok iyi. Bunun üstüne modlarla ve expansionlarla 3-4 yıla çok iyi bir oyun olur. End game le ilgili Spoiler Emissary'i seçesim var, hunter çok keko ergen. Emissary mantıklı ama o salağıda öldürmek istiyorum. İkisinide kesersem bu sefer insanların eline düşücek artifactler falan. Naptınız siz? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2023 @Suark Spoiler ikisini de yaptım sırayla, öldürürsen düşürdükleri silah değişik ama öldürmezsen gameplay olarak fark yok. emissary daha kontrollü kullanım için, good sayılır. hunter bayağı asıyor kesiyor herkesi, evil powerplayer. aynı anda ikisine düşman olmayı denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2023 Sam, 15.10.2023 16:24 tarihinde dedi ki: @Suark İçeriği gizle ikisini de yaptım sırayla, öldürürsen düşürdükleri silah değişik ama öldürmezsen gameplay olarak fark yok. emissary daha kontrollü kullanım için, good sayılır. hunter bayağı asıyor kesiyor herkesi, evil powerplayer. aynı anda ikisine düşman olmayı denemedim. Yani bir sonraki oyunda farklılaşma olmuyor mu iki opsiyonda da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2023 sanmıyorum ama emin değilim: Spoiler finaldeki "bu yaptıklarının sonucu bu" kısmını etkiliyor ama. tercihinin evreni o yönde etkilediğini söylüyor oyun bitişte. new game farklılığı: Spoiler okuduğum kadarıyla rng denmiş ama kimsenin istatistiki deney şeklinde bulgu sunduğunu görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2023 Life Begets Life 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2023 ahah onu yapacaktım da üşendim, belki sonra bir ara lvl 75 bir sisteme inip tararım etrafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 İyi geceler tatlı pirens 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 keske yirmi sene once oyun dunyasindan emekli olsaydi da vault boy'u domalttigi gif hafizamiza kazinmasaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2023 arcane, 17.10.2023 17:35 tarihinde dedi ki: keske yirmi sene once oyun dunyasindan emekli olsaydi da vault boy'u domalttigi gif hafizamiza kazinmasaydi. n-ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2023 1 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 (düzenlendi) Piahahahahhaa robotlar bile bizim ne isimiz var bu oyunda şeklinde bayık dans ediyorlar.. Abv.. modcular halleder ne de olsa. Edit: robot değilmiş onlar, valiz ile dolaşanlar ne acaba.. Kasım 9, 2023 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 axedice, 30.10.2023 08:31 tarihinde dedi ki: Bunu yeni gördüm.. sagol gamepass.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 nvidia performansını hatırı sayılır ölçüde düzeltmiş steam betadaki son yama görünüşe göre. cpu çekirdekleri de daha verimli kullanılıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 13, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2023 the game awards - Best RPG dalında aday .. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 Olsun tabi, hobi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 Bunu oynayan var mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2023 Hadi senide bir ödüle sikistiralim gibi olmuş. Xbox oyunu secilmesi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 keşke 1 yıl ertelemede şunları da yapmış olarak çıkarsalardı. neyse en azından nvidia sistemlerden verim alınabilir hale gelmiş sonunda. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 ya valla işte beta test sürecini yalap şalap hızlıca geçiyolar artık muhtemelen. Onun yerine oyunu release edip milyonlarca bedava (hatta üzerine para veren) beta tester ediniyorlar, küçük bi grupla gerekli verileri toplamak çok daha uzun sürecekken ve daha pahalı olacakken, bu şekilde milyonlarca veri şakır şakır yağıyor, düzeltmesi de daha kolay oluyor bu şekilde ama işte olan biz userlara oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2023 Bu arada 160 fps hard cap varmış df videosuna göre, dlss3 fg açınca %50 artış olmuş, normalde 2 kat civarı olması gerekirken. Bir de hdr bozuk, onu da modcular halletmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2023 yeni open world terminator oyunu yapsalardı aslında süper olurdu. gerçi başka yapanlar var şu anda. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar