Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

videoda konuşan kadının sesi çok tanıdık geliyor.

Kafayı yicem, video düştüğünden beri arıyorum bulamadım sadfgs

MrLevie tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

bu oyundan star citizen'ın çalışan versiyonunu mu mi bekleyelim şimdi nedir makul olan, kafamda hiçbir şey canlanmadı bulabildiğim bilgi ve tartışmalardan. (inş seamless) open world/space bi oyun olduğu belli sadece.

On 13.06.2021 at 20:41, MrLevie dedi ki:

videoda konuşan kadının sesi çok tanıdık geliyor.

Kafayı yicem, video düştüğünden beri arıyorum bulamadım sadfgs

BSGdeki seksi klon değil mi bu? Sarışın uzun boylu, dünyaya ihanet eden pröferün sevgilisi

Tricia helfermış no.6

battlestargalacticammo_205654.jpg

axedice tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

11 - 11 - 22

skyrim'den 11 yıl sonra, görür görmez tanıdım tarihi lol. grafikler şahane görünüyor, creation engine 2 ile bayağı ilerletmişler sanki bu sefer. hadi hayırlısı. ilk defa heyecanlandım bu oyun için.

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
On 29.08.2021 at 19:47, Sam dedi ki:

11 - 11 - 22

dediler.

guncel tanitimlarin concept art uzerinden yapiliyor olmasi ilk verilen tarihin ne denli safsata oldugunu niteliyor. 

• 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

star citizen tier bi açıklık ve immersion vermezse, yine loadingler düz planet maplar olacaksa alternatifi çok açıkçası. bilgim çok olmadığı için şimdilik trene binmiyorum.

• 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

tod'un anlattığı kadar tutkulu bir içeriği olursa, bye bye love, bye bye hapiness tarzı bir durum yaratabilir gamerlar için ?

böyle tarz videoları izleyince girişimcilik ruhu kabarıyor insanın. ^^

evet, çalışmayan oyun bile, çalışmayan haliyle space sim türünde çıtayı epey yukarı taşıdı, düşün türün akıbetini ?

Xenocide tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...