progamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 milyarlarca doları playstation oyunu çıkarmak için vermedi microsoft sdf pcye de geliyor zaten. Gamepass day 1 hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 (düzenlendi) videoda konuşan kadının sesi çok tanıdık geliyor. Kafayı yicem, video düştüğünden beri arıyorum bulamadım sadfgs Haziran 13, 2021 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2021 25 yıldır mı yapıyolarmış? oh boy, star citizen için 15 yıl daha beklicez demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 bu oyundan star citizen'ın çalışan versiyonunu mu mi bekleyelim şimdi nedir makul olan, kafamda hiçbir şey canlanmadı bulabildiğim bilgi ve tartışmalardan. (inş seamless) open world/space bi oyun olduğu belli sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 " It's like 'Skyrim' in space. " Todd Howard https://www.washingtonpost.com/video-games/2021/06/13/starfield-bethesda/ https://www.pcgamer.com/uk/what-todd-howard-has-said-about-starfield-its-like-skyrim-in-space-with-detailed-cheese-sandwiches/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 11.11.11 de çıkan Skyrim den 11 yıl sonra tam oh my Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 (düzenlendi) On 13.06.2021 at 20:41, MrLevie dedi ki: videoda konuşan kadının sesi çok tanıdık geliyor. Kafayı yicem, video düştüğünden beri arıyorum bulamadım sadfgs BSGdeki seksi klon değil mi bu? Sarışın uzun boylu, dünyaya ihanet eden pröferün sevgilisi Tricia helfermış no.6 Haziran 15, 2021 axedice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Nerede okudun??? Yok yahu ne alaka, videodaki kadın baya brit konuşuyor. Triciacigim bildiğin amerikan konuşuyor yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2021 11 - 11 - 22 skyrim'den 11 yıl sonra, görür görmez tanıdım tarihi lol. grafikler şahane görünüyor, creation engine 2 ile bayağı ilerletmişler sanki bu sefer. hadi hayırlısı. ilk defa heyecanlandım bu oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2021 Starfield: Location Insights (Developer Commentary) - New Atlantis https://www.youtube.com/watch?v=KoZAAebhnxs Starfield: Location Insights (Developer Commentary) - Neon https://www.youtube.com/watch?v=E2io6xFD1VY Starfield: Location Insights (Developer Commentary) - Akila https://www.youtube.com/watch?v=F_wrs9NlEfI .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2021 2021'de cikacak dedikleri oyunun tanitimini hala concept art uzerinden yapiyor olmalari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2021 11 - 11 - 22 dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2021 7 saat önce, arcane dedi ki: 2021'de cikacak dedikleri oyunun tanitimini hala concept art uzerinden yapiyor olmalari... geç olsun 2077 olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2021 On 29.08.2021 at 19:47, Sam dedi ki: 11 - 11 - 22 dediler. guncel tanitimlarin concept art uzerinden yapiliyor olmasi ilk verilen tarihin ne denli safsata oldugunu niteliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 star citizen tier bi açıklık ve immersion vermezse, yine loadingler düz planet maplar olacaksa alternatifi çok açıkçası. bilgim çok olmadığı için şimdilik trene binmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 todd benim sevdiğim şeylere nokta atışı yapmış, biraz hypelandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 O zaman bu repostun vakti gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 skyrim kadar iyi yapsa 2030’a kadar gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 aww shit here we go again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2022 tod'un anlattığı kadar tutkulu bir içeriği olursa, bye bye love, bye bye hapiness tarzı bir durum yaratabilir gamerlar için böyle tarz videoları izleyince girişimcilik ruhu kabarıyor insanın. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2022 outer worlds gibi olacaksa pas geçeceğim. star citizen'dan nms'den aşağısı kesmiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2022 star citizen mı asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2022 (düzenlendi) evet, çalışmayan oyun bile, çalışmayan haliyle space sim türünde çıtayı epey yukarı taşıdı, düşün türün akıbetini Ocak 26, 2022 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar