kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 Skyrim Grandma Shirley Curry would like Todd Howard to "hurry up and finish The Elder Scrolls 6" "I want to play it before I die," she tells fans at PAX East https://www.rockpapershotgun.com/skyrim-grandma-shirley-curry-would-like-todd-howard-to-hurry-up-and-finish-the-elder-scrolls-6 Aynen ..
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2022 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2022 teyzemize ancak starfield yetişecek bu gidişle. 1
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2023 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2023 https://earlygame.com/gaming/microsoft-lawyer-leaks-elder-scrolls-6-release-date 2026. 2 oyun arasında 15 yıl pff. o vakte pc yenilemem gerekecek gene lol.
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2023 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2023 Oeh kim ole kim kala. Starfield varken cok beklememek lazim gerci. Starfield muhtemelen onumuzdeki 10 yilin oyunu olacak modlari vs si ile. Skyrim hala oynaniyor ciddi sekilde - Bethesda oyunun fundamentallerini basit ama genis kitlelere hitap ettirdigi icin oyunlarini iyi sagiyor. Yoksa bizim gibi RPGciler icin elbette birsey sunmuyor, bana kalsa Morrowind remastered' dan baska bisi istemem. 1
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2023 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2023 türkiye'de 3 yıllık gamepass alanlardan sonunda para kazanalım diye 2026 sonu çıkaracaklarmış 1 5
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 25, 2024 Mesaj tarihi: Mart 25, 2024 The Elder Scrolls VI is in a playable state. "We are in development on the next chapter - The Elder Scrolls VI. Even now, returning to Tamriel, and playing early builds has us filled with the same joy, excitement, and promise of adventure." Todd .. 2
fenris Mesaj tarihi: Mart 26, 2024 Mesaj tarihi: Mart 26, 2024 Starfield dan sonra bi tekrar elden geciriyorlardir.
serkanay Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 Mesaj tarihi: Mart 27, 2024 fenris, 26.03.2024 13:03 tarihinde dedi ki: Starfield dan sonra bi tekrar elden geciriyorlardir. Aynı motor ise, bi zahmet çıkarmasınlar. Loading simulator
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 (düzenlendi) Mayıs 9, 2024 kizillelma tarafından düzenlendi 1
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 (düzenlendi) ahah mükemmel, tam uymuş. oyunu çıkarabilselerdi frieren modları da yapılırdı hemen. nirnroot kısmında koptum. Mayıs 9, 2024 Sam tarafından düzenlendi
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2024 yeni TES oyunu hakkında haberler geldi sandım, Skyrim'miş.
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 18, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2026 The Elder Scrolls 6 is going back to more of a 'classic Bethesda game' ala Oblivion and Skyrim, says Todd Howard 1
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2026 starfielda milyonlar gomduk, kimseye begendiremedik ruhsuz oyunu. soz bunu duzgun yapcaz... bi cacik olmaz, morrowinden obliviona gecis cok kotu olmustu engine yuzunden, skyrimde az biraz duzelttiler fo4 -> FO69 -> Starfield her oyun bir oncekinden kotu ve daha ruhsuz. su asamada todd efendinin duzgun oyun yapabilicegine inanmiyorum ben 1
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 19, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2026 eğer hakkaten öyle bişey dediyse adam daha sorunu bile anlamamış demek ki
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 19, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2026 niye yapsin ki mal dolu destekleyen ne yapsa god tier goren. sag inekleri sag. bas gec ai da var daha rahat simdi.
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Şubat 19, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2026 (düzenlendi) Tainted Grail: The Fall of Avalon yapan ekibe ver bütçeyi ve ip yi Toddan 10 gömlek üstün oyun yaparlar. Starfield ile belli ettiler çapsızlıklarını. Bildiğin tembelliklerinden yeni bir motor yapmıyorlar veya yeni motor kullanmıyorlar. Şimdi açıklamışlar neymiş yine Creation Engine kullanıcaklarmış ES6 için de. Yine 2 odalı eve girerken loading screen olsun bu sefer kurtulamıcaklar bence, daha çıkmadan ölü doğar. Youtuberlar, streamerlar vs vs derken sonu Highguard vs gibi çıkmadan gömülür yerin dibine. Daha ilk fragmanda artık loading screen sadece büyük dungeonlara girerken vs var, veya hiç yok tarzı bir açıklama ile gelmedikleri sürece kurtuluşları yok artık. Bu halledildikten sonra sadece oyunun geri kalanı iyi mi kötü mü idare eder mi diye bakılacak. Bunu çözerlerse ben ortalama bir Elder Scrolls deneyimi için bile yeni bir oyun istiyorum. Bu tarz oyun malesef ki çok fazla gelmiyor. Her open world böyle değil. Bu Tainted Grail bile düşük bütçeli vs vs olmasına rağmen çok eğlendirdi. Ortalama bile yapınca bu tarz gerçekten zevkli. Şubat 19, 2026 AmoRPHouS tarafından düzenlendi 1
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2026 creation engine 3, starfield ile aynı engine değil bu yeni bir iterasyon. diğer motorlar da sil baştan sıfırdan yapmıyorlar 5 yılda bir, onlar da upgrade ediyorlar. rogue trader'da 100 saatte starfield'da 250 saatte görmediğim loading'i gördüm, unity kullanıyor. bir quest delivery için 10-15'er sn'lik önce starport'a loading, sonra gemiye loading, sonra uzay haritasına loading, sonra zone'a loading, her biri starfield loading'lerin 4-5 katı uzun en az. zone transition harici fast travel yok böyle şehir içinde koşup o ekstra loading yaşanacak mecbur. kimsenin "ne bu loading, geminin içinde starmap'e bakmanın loading'i mi olur" dediğini görmedim, şimdi arattım toplam 1 adet başlık var bahseden. ve bu oyunlarda mekanlarla hiçbir etkileşim yok 25 yıl önceki infinity engine motorlu oyunlara ek. getirip id tech ve ue5 filan kullansalar bu sefer awoved/outer worlds gibi sabit plastikten, hiçbir etkileşim olmayan, modlanamayan bir dünya olacak. millet onu da beğenmedi gitti 15 yıllık skyrim videolarıyla kıyasladı. starfield'da gezegenden gezegene sıkça gitmek gerektiğinden millete çok geldi herhalde. ben hala bir sürü popüler oyunda loading görüyorum. böyle charın kaya arasındaki çatlaktan, telli çitlerden yavaş yavaş sürünmesini loading saymıyor mu insanlar cidden? asansöre binip 5sn asansör müziği dinlemek ok, onun yerine 2sn splash screen çıkarsa ama red. 1 2
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2026 skyr*m'de mod yapmamış mıydı insanlar? loading screen'siz gezilebiliyordu. betesta niye kendisi built-in yapmamıştı o olayı acaba. yetememişler mi? ama yok ya kesin vardır çok iyi bir sebebi.
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 20, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2026 deri mont giydimi tamam, sebebe gerek yok.
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 20, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2026 (düzenlendi) Witcher 3 yapan ekibin başında olan ikiliye neden W2 den farklı bir dünya yaptınız diye sorulunca “ Skyrim ile Witcher dünyasını birleştirmek istedik “ diye cevap vermişlerdi. Hideo Kojima DS dünyasının açık olması ve görev yapısı için ilham aldığı oyunlar sorulunca Elder Scrolls serisini ilk sırada saymıştı. Hidetaka Miyazaki Elden Ring açık dünyasının ilhamı sorulunca ilk sırada Elder Scrolls u saymıştı. Eskiden Elder Scrolls serilerinde çalışmış birine UE kullanılsa ne olur diye sorulunca cevabı netti “ Bu imkansız” Günğmüze kadar kimse Elder Scrolls un bir özelliğini taklit edemedi. Kullanılan motorun sağladıkları. Motorun sağladıkları nelerdir sorusuna cevap vermeye bile gerek yoktur. Soranlara anlatmak mümkün değil. Şubat 20, 2026 kizillelma tarafından düzenlendi TH 1
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Şubat 20, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2026 (düzenlendi) Faso fiso, cart curt o bu şu onlar bunlar ... İstersek buraya bulup 500 sayfa Creation Engine makalesi yazalım açıklayalım şöyle iyi böyle iyi falan diye. Diyoruz ki hepimiz ya da çoğumuz Elder Scroll fanıyız. Tembelliği ve çapsızlığı bırakıcaklar Starfieldde yedikleri halt gibi , ordada Creation Engine upgrade ettik falan filan diyo saydırıyorlardı yine böyle ama gelişmiş bir olayı yoktu yani Fallout 4 den farklı olarak. Bu kadar ikonik bir serinin yapimcisi bu kadar büyük bir firma bu tembelliği birakıcak ve 2026 da 2011 miş gibi davranmayacak. Artık bu 2 odalı eve girerkenki loading screen kabul görmeyecek. Creation Engine 3 upgradelerinden biri bu loading screen olayını azaltmıyacaksa kapatıp gitsinler firmayı. Ortamlarda Bethesdayım diye gezmesinler. Skyrim de koymadı bu loading screenler o kadar , Fallout 4 de koymadı, cünkü alışılmadık bir şey değildi, o zaman şartları için normaldi. Artık daha iyisinin yapilabildiğine ilk elden şahit olduk. Bir zahmet 3-5 dakikalarını ayırıp bir de düzgün UI yapsınlar default. Biz modluyoruz o ayrı konu da uğraşmak istemeyen milyonlarca insanaaz saygıları olsun UI konusunda. Şubat 20, 2026 AmoRPHouS tarafından düzenlendi 2
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2026 ben de diyorum ki "o zamanın şartları" dediğin olay bugün de hala var. yeni rpg'den örnek veriyorum. loading bütün oyunlarda o veya bu şekilde var. lineer giden oyunda bile seni koşamadığın, yavaş hareket etmeye zorladığı bir alana sokuyor bir noktada, orada yapıyor o loading'i. iki adım geriye gitmeye çalıştığında gene öyle. bazısı devasa bir alan için daha uzun yapıyor. bazısı ufak alanlar için. ki bunların neredeyse hiçbirinde mekanlarda bir etkileşim yok, sabit herşey öyle ilave kaydedip yüklemesi gerekmiyor o eşya burda mıydı şurda mıydı diye. https://www.gamesradar.com/games/the-elder-scrolls/former-bethesda-designer-says-the-studios-infamous-loading-screens-are-a-necessary-bane-of-how-it-makes-rpgs-whether-youre-playing-oblivion-remastered-starfield-or-skyrim/ yani adam kendisi anlatmış geçen yıl bu oyunlarda çalışan. daha iyi yapılabilir belki ama daha kötü yapan yeni oyunlar var hala bugün. 1
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2026 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2026 kizillelma, 19.02.2026 02:56 tarihinde dedi ki: The Elder Scrolls 6 is going back to more of a 'classic Bethesda game' ala Oblivion and Skyrim, says Todd Howard "classic Bethesda game" dediğin şey Daggerfall, Morrowind vs olması gerekirken adam Oblivion ve Skyrim demiş ya "classic" diye. ah. hiçbir şey değişmeyecek demek ki. Fallout 4 gibi bişi yaparlar. 2
Öne çıkan mesajlar