logtrig Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 benim kadro bu, toplam puan 21... griezmann - salah iniesta - dembele - ziyach gassama - marcelo - hummels - sigurdsson - ramos muslera yedekler: neuer - kagawa - chadli - moses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 abv bu sanchez'i kaptan yapmıştım ben AHAHAHAHAHAHA yalnız kırmızı çok çok ağır karar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 abi -3 getiricek adam -6 getiriyor şimdi AHAHAHAHA offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 nasıl ağır karar abi düşünmeden yazdın sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Hay... Takımdaki son adam gitti kırmızı gördü. Bi de kaptan yapsam mı diyodum. Şike var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Raylen said: hames oynamıyor gg Her yerden patladım ulan olmaz böyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Bu arada kabak gibi kırmızıymış şimdi sosyal medyada gördüm, nes, ağır? Adam kol bacak komple açık dalıp kaleye giden topu kolla çıkartmış. Hay seni takıma alanın yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Fistan said: nasıl ağır karar abi düşünmeden yazdın sanırım yok başta çarpma diye düşündüm, zıplarken kolunu açmıştır ister istemez denge için diye de. topu engellemek için açmış bile olsa kolunu ekstra olarak topa doğru hareket ettirmediği için kırmızı değil bence. yine çarpma. mesela suarez'in gana maçındaki gibi bi el durumu söz konusu değil. onda direkt elini alıp topa doğru hareket ettiriyo. bunda öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 k1nJo said: Fistan said: nasıl ağır karar abi düşünmeden yazdın sanırım yok başta çarpma diye düşündüm, zıplarken kolunu açmıştır ister istemez denge için diye de. topu engellemek için açmış bile olsa kolunu ekstra olarak topa doğru hareket ettirmediği için kırmızı değil bence. yine çarpma. mesela suarez'in gana maçındaki gibi bi el durumu söz konusu değil. onda direkt elini alıp topa doğru hareket ettiriyo. bunda öyle değil. Böle bi mantık yok. O kolu öle açtığın an, şut geçmesin diye açtın. Bitti. Bahanesi falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 olm hunharca bi üstteki mesajı niye alıntılıyon her türlü penaltı kararı zaten çıkıyor, top belki değer diye el/kol açmak ile suarezin yaptığı gibi eli götürüp topu çıkarmak arasında bi fark olması lazım diye düşünüyorum ben. https://www.youtube.com/watch?v=wn_oYeugGiw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 hames sonradan oyuna girince belki 1-2 puan alırız dedik, gitti bir de kart yedi onu da alamıcaz kolombiyadan 3 tane oyuncu vardı büyük patladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Ndiayeden 3 gol 2 asist bekliyorum haydi aslanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 yavrum kagawa'dan 7 geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 CARLOS SANCHEZ STATISTICS VALUE POINTS Minutes played 3 1 Penalties conceded 1 -1 Red cards 1 -3 Match Points -3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 2. tur transfer için son 25dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Yaptım değişiklikleri 12 puanım gitti ama orta-uzun vadede umut verici http://www.imgim.com/380incia6386881.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Eve yeni geldim, yalan oldu benim transfer. Neyse ki değişiklikleri dünden halletmiştim, ama Sanchez kaldı takımda mendebur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 oyuncularin performans puanlarina kim karar veriyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 belli başlı şeyler için basit puanlama sistemi var gol, asist, clean sheet, sarı/kırmızı kart vs. gibi. puanlama da mevkiye göre değişiyor gk/def/mf/fw olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 he ben datalari fifa dan fln cekiyolar sandiydim. kendi basit sistemleri varsa iyiymis, kafa karisikligini onler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 millet takımı almış başını gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 round 2 için sub yaptırtmıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 WC patlattım, üstüne bb bastım. ilk round hüsranı üzerine ne varsa saldırıyorum. round 2 için oyuncu değişikliği vs. yapılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Sançezciler yaşadı, -2'ye düşmüş puanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Raylen said: millet takımı almış başını gitmiş 😎 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar