sabonis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 transfer mi yapabiliyoruz lan 1 tane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 how to play linkine tıklarsanız hersey yazıyor orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 round2 için bi beyin fırtınası yapmak lazım ilk maçları göz önünde bulundurarak kim çıkarılır kim alınır falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 5. kere filan kaptanımı değiştirdim. artık umudum kalmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 bir maçtan bile her şey değişebiliyor ya. biraz şans biraz da iyi tahminle tek roundda toparlanıyor puanlar. şimdi misal bakıyoruz global sıralamasındaki ilklere. 90 küsür puanları var. yani bunun normalde oluru round başı 50 puan civarı ama ne oldu adamlar tutturdular ronaldo russia showunu ve hayvani puan yaptılar. benim puanımın yarısı ronaldo mesela. sonraki roundda transferle hadi desek 20 puan düştün ki zaten büyük çoğunluk o civarda puan düşecek bi yerden tutunabilme şansı doğuyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 sanssizsansli said: round2 için bi beyin fırtınası yapmak lazım ilk maçları göz önünde bulundurarak kim çıkarılır kim alınır falan. ben sadece diego costa'yı aldım jesus'u çıkartıp. jesus tahminen açılır, atar ama costa askerden gelmiş gibi. fiyatları aynı falan filan aslında güzel bi revize olabilirdi ama kadroma güveniyorum bakalım asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Round icinde kaptan degistirilemiyor degil mi. Eski turnvularda olabiliyordu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 sanırım daha maçını yapmamış birine değiştirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Değiştiriliyor. (edit: değiştireceğin yeni kaptanın henüz maçını yapmamış olması gerekiyor, eskiden de öyleydi) Benim kaptan Cavani'ydi, bir şey yapamayınca Neymar diye değiştirdim, sonra o da bir şey yapamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 kaptan messiden 0 puan gelince kutinyoya çevirdiydim, onun gol sağolsun biraz puan geldi de ağzımıza yemek girdi sonunda, açlıktan kokuyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Hmm Round 2 icin degistirebiliyorum da su an Lukaku daha oynamadi mesela degistiremiyorum sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 günün programı başlayınca değişikliğe kapanıyor sistem. isveç-g.kore maçından önce yapman lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Hadi ya. Neyse gecmis olsun artik. Neymarda kaldi oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 benim 24 puanım vardı, yedeklerde iki alman vardı neuer ve hummels. ilk 11 deki muslerayı çıkardım neuer'den puan gelsin diye, 3 gelmiş. Ama overall puanı 24'ten 19'a düşürmüş. Ben pek çözemedim bu oyunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 yedeklerin puanları sayılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 bench boost diye bi buton var aşağıda, onu kullanırsan yedeklerin puanı da sayılır. fakat turnuva boyunca sadece 1 kere kullanma hakkın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 logtrig said: benim 24 puanım vardı, yedeklerde iki alman vardı neuer ve hummels. ilk 11 deki muslerayı çıkardım neuer'den puan gelsin diye, 3 gelmiş. Ama overall puanı 24'ten 19'a düşürmüş. Ben pek çözemedim bu oyunu ya. Muslera 7 puan aldı. Neuer 3 diyorsun. 24-7 = 17 17+3 = 20 kalan 1 puan da muhtemelen çıkarttığın diğer adam (Reus? Werner?) ile gitti. Yedeğe çektiğin adamın getirdiği puan sıfırlanıyor. Bench Boost (yedekler dahil topyekün puan toplaşmaca) tek seferlik kullanılabiliyor, ve kullanmak için daha turun başlamamış olması gerekiyor, ancak 2. tur için kullanılabilir şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 bu lukaku da bi halt yapmıyor lan. kolarov olmasa komple takımı at çöpe anasını satiim. 2'si yedekten girdi, biri komple oynamadı... peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 dedim ve lukaku basgan sayesinde 53 puana ulaşmış takım. hayret. messi'nin 0 puanına rağmen. ulan messi yerine ronaldo olaydı, sırf sempatimden dolayı messi'yi seçtim anasını satiim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Ooo lider bitirmişim ilk turu Meh meh meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 daha bitmedi 2 maç daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 CthuLhu said: Ooo lider bitirmişim ilk turu Meh meh meh Daha bitmedi, kolombiyadan nijeryadan adamı olanlar var puan alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 çok çekişmeli bi lig :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 ya ben bişi soracam mesela. muslera oynamıştı bende 7 puan almıştı. sonra schmeichel vardı onu aldım 11'e, o 8 puan aldı. ben bu durumda ikisinden de puan almadım sanırım di mi. boşuna risk mi almış oldum 7 puanlık muslera'yı yedeğe çekince? veya şimdi biri 7 biri 8 aldı ya, ikisinden hangisi yüksekse onu koyiim 11'e, onun puanı sayılsın gibi bişi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 risk almışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar