_Rave Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 kaptanı direk ronaldo yap kafan rahat olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Ronaldo iyi de çevresi kötü dedim, Portekiz'in geri kalan apaçi kadrosuna güvenemediğim için almadım takıma. Hay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 abi ben hala gizemli durumu çözmüş değilim. kanteyi çıkarıp çerişevi almıştım. hatta sonrasında başka değişiklik yapayım dedim transfer hakkım olmadığını fark ettim 2. round başlamadan. hala kante duruyor kadroda ama transfer hakkım yok :( ayrıca forvetlerin abv. neymar gol atıyor 5, marcelo düz maçı tammalıyor cleansheetle 6 sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 forvet gibi forvet lukaku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Lan takımı götüren bi lukaku vardı. Sakatlanıp mı çıkmış. Vay anasını ya. Bi de yanlış yedeklerden dolayı 14 puan eksideyim. Pehey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Reus 11 çıkar mı bilemediğimden kaptan Neymar bıraktıydım. Bir gol bir asist gitti meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 İsveç üzdün bizi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Oha Reusu takıma almayı unutmuşum yedekte kalmış. Dingiller habire matchday 3 falan gösterip duruyor açılışta, orada almışım 11e dikkat etmeyip. Ben de aldım diyodum. Kaptanlığı ayarlamama kadar şeyettiydim. Matchday 2 eski kalmış. Eski senelerde yoktu bu saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 kaptan nasıl değiştiriliyordu, sekme çıkmıyor. oynanmayan aynı haftaki maça çekemiyor muyduk? oluyor deniyordu sadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Kaptan yapacağın adama tıkla açılan menüde make captain de oluyor öyle. Reustan 8 puan zarar ettim ben aptalların md2 de md3 kadrosu göstermesi yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 işte çıkmıyor, sıkıntı o asfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Gece 12 1 gibi açılıyor tr saatiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 yarın kurtarırsa hames kurtaracak bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2018 fistan baya yardırmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2018 Strinic ve Reus yüzümdem 15 puanım dışarıda kaldı ya yedeklerdem sokmayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 son gün İngilererenin bu dominasyonu bizi üzdü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 kolombiya da beni kurtardı arias kaptan 12 hames 9 falcao 6 geliyoruz!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 cavani'yi çıkarttım gol attı tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 messiyi gönderdim ronaldoyu aldım. görün bakın şimdi messi 2 gol ronaldo 0 gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 messi yılın en sert performansını gösterebilir ama gerçekten, kazanmaları şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 de bruyneü ingiltere maçı kadrosundan çıkarmışlar bir sarı kart daha yerse cezalı duruma düşücek zaten çıktık hiç kasmayalım diye ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 sabonis said: messiyi gönderdim ronaldoyu aldım. görün bakın şimdi messi 2 gol ronaldo 0 gol ne dedim ashdfushadufha maçın ilk yarısını izlemişim sonra bıraktım. penaltı bile kaçırmış adam ya yarın messiciler yaşadı temiz 2-3 gol/asist geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 ulan r7, normalde gozlerini anane corabi ile baglasak, 10 kere penalti ceksen, 9 unda orumcek aglarini alirsin, yakisti mi boyle penalti simdi? v.1.1: lan yine yanlis baslik ya. tasinaniza olm sunu oyun basligina? ikidir buraya atiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Muslera yaniltmadi hic ya Aslan gibi kaleci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 aga benim çıkarttığım gol atıyo aldığım - puan yapıyo falan. son maçlarda baya baya sıçtım. 2022'ye bakıcaz artık dgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar