Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 4 Ana Konu

Scalanova

Öne çıkan mesajlar

O iş öyle değil abi. 

Fulledik kestik torment lvl 200 bossları, hatta oyunu saldık şu an için 😄

Neyse konuya geleyim, yanımda barbar arkadaş var, 65k HP var, o da 2 yiyor yani pek fark etmiyor. Mekaniği faceroll olmasın diye yapmışlar yani belli. Biz de koltuğumuzda dik oturup yerdeki ateşlere basmadık sdfsd

Sosyal ağlarda paylaş

Abi belki farklı bi barbar buildi yapmıştır arkadaşın ama ben öyle kestim valla. Yani tek yediğin oluyor ama şu uçan toplardan falan 5 6 stack te yiyordum. Yerdeki alevlerden yemiyordum.

Mesela şimdi değiştirdim barb buildini şu an dikkatli oynamazsam mob bile tek atabiliyor asdad tam oturtamadım yeni buildi.

Bir de ekiple yaptığınla tek yaptığın çok fark ediyor. Ben tek başıma çok daha rahat kestim, ekiple olunca fight daha uzun sürüyor. O zaman belki mekanik farkediyordur. 

Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur, 26.06.2024 20:35 tarihinde dedi ki:

Abi belki farklı bi barbar buildi yapmıştır arkadaşın ama ben öyle kestim valla. Yani tek yediğin oluyor ama şu uçan toplardan falan 5 6 stack te yiyordum. Yerdeki alevlerden yemiyordum.

Mesela şimdi değiştirdim barb buildini şu an dikkatli oynamazsam mob bile tek atabiliyor asdad tam oturtamadım yeni buildi.

Bir de ekiple yaptığınla tek yaptığın çok fark ediyor. Ben tek başıma çok daha rahat kestim, ekiple olunca fight daha uzun sürüyor. O zaman belki mekanik farkediyordur. 

Bash mi oynuyon, ww mi, bleed mi, dsdd mi...  böyle şeyler mi dsfsd

Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur, 27.06.2024 16:27 tarihinde dedi ki:

Bash ti şimdi ww ye geçtim. Sorc u arada deniyorum ama hala tam olmamış sorc  ya da ben beceremiyorum.

Sorc hayır abi.

Pit bosslarının canları çok fazla oldugundan, sorclarda single targette az vuruyorlar, pitte tıkanıyorsun bir yerde. Anca invul olayını abuse ederek ilerliyorlar zaten.

Ha FO sorc keyifli baya orası ayrı

Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad, 27.06.2024 18:02 tarihinde dedi ki:

Ww nasıl bash'e göre? 

Abi 4 über istiyor asıl build çok saçma. Yani kasarsın varsa o überler ama yoksa zorlanıyor. Bash e göre çok daha kırılgan zaten. Daha 3 gün oldu tam toparlayamadım dediğim gibi ama gf shako tyrael ve starless yüzüğünü istiyor öhh. Zamanında kırdım 2 3 tane kırmasaydım daha rahat olurdu. Elinizde bunlardan 2 si varsa en azından daha rahat edersiniz. Shako must ama. Bir de resource olmadan başlayamıyorsun fight a, onu da shoutlarla yapıyorsun ama open worldde 3 5 mob keseyim hell tide döneyim dersen öyle bakıyorsunuz moblara millet keserken. Basic skill yok, ya ww ya shout falan var. Ne bileyim girdim bi yola sonuna götürüpte karar vericem. Ama mob clear ı çok seri. Yani dg pit falan hiç durmadan döne döne gidiyorsun arkandan ölüyorlar. Henüz daha yüksek lvl pit giremedim o yüzden boss larda nasıl bilimiyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

Suark, 27.06.2024 18:06 tarihinde dedi ki:

Sorc hayır abi.

Pit bosslarının canları çok fazla oldugundan, sorclarda single targette az vuruyorlar, pitte tıkanıyorsun bir yerde. Anca invul olayını abuse ederek ilerliyorlar zaten.

Ha FO sorc keyifli baya orası ayrı

Ball lightning denedim ama meh. Chain lightning bakıyorum ama o da zayıf gibi şu an. Dediğin gibi flame shield fire bolt abanıyorlar hala.

Sosyal ağlarda paylaş

ben sırf hikaye için oynuyorum şuan lvl 20 oldum ama çok kolay ilerliyor ya. bam güm rahatlıkla geçtim buraya kadar. sonrasında lig mekaniğini vs oynamam muhtemelen sadece hikaye oynar geçerim ama böyle kolay mı devam edecek sıkıldım çünkü asflj . 

Hatta sorc oynuyorum şuan beni zorlayan tek şey mana. onu da bir fire build ile ayarladım damage düştü ama mana sorunu çözüldü en azından 

Esnaf tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf, 02.07.2024 11:36 tarihinde dedi ki:

ben sırf hikaye için oynuyorum şuan lvl 20 oldum ama çok kolay ilerliyor ya. bam güm rahatlıkla geçtim buraya kadar. sonrasında lig mekaniğini vs oynamam muhtemelen sadece hikaye oynar geçerim ama böyle kolay mı devam edecek sıkıldım çünkü asflj . 

Hatta sorc oynuyorum şuan beni zorlayan tek şey mana. onu da bir fire build ile ayarladım damage düştü ama mana sorunu çözüldü en azından 

Sezon 4 eğer helltide yapıyorsan - ki ilk defa oynuyorsan yapma kesinlikle - baya kolay geçiyor. Helltide zaten kolay level alınsın diye yapılmış.

Normal gidiyorsan ama t3 ve t4 te sadece başlarda biraz zorlar, nm dungeonlar zorlar.

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...

ahmedinejad, 05.08.2024 21:27 tarihinde dedi ki:

Yeni sezona hiç bakmadim ya. İlgi çekici bir şey var mı 

Infernal hordes olayı geliyor işte üzerine gelen waveleri kesmeye çalışıyorsun,

Bazı buildler bufflanmış

unique itemlar fazladan özellik verebilecekmiş

µh tarafından düzenlendi
  • Tesekkurler 1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...