Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 4 Ana Konu

Scalanova

Öne çıkan mesajlar

Gangren, 28.05.2024 13:25 tarihinde dedi ki:

Loot için Profane Mindcage basıp, Helltide yapacaksın. Yüzlerce item düşüyor, GA olanlar da çıkıyor.
Unique itemlar için Tormented Uber bosslar, masterworking için Pit, Scattered Prism için World Boss, gold için Whisper, Glyph için NMD, bragging rights için Trial.

Baya dengeli dağıttılar endgame aktiviteleri.

Ben de şurada biraz kayboluyorum gibi ya, glpyhleri yükseltmek ilk etapta en doğrusu gibi zaten çok da sürmeyecek sanki. Uber farm işine hiç girmedim akşamları farm seanslarınız olursa dürtün plx

Sosyal ağlarda paylaş

DS/DD barbarımla 101 pit kestim ama nasıl kestim....

DPS çıkaramıyorum resmen. Yok. Çıkmıyor. Ne kadar uğraşsam da çıkmıyor. Gelgelelim pit boss'larını da echoları da alayını facetanklıyorum. Redditte millet ağlıyor "90 pitte tek atıyolar" diye. Abartmıyorum, hpm azalmıyor.

Ama işte.. 15 dakikada o koduumun bossunu kesemiyorum. Barbarlar Bash oynuyor temperlardan bir tanesini blizz additive yapacağına yanlışlıkla multi yapmış. Buildi değiştiresim hiiiç gelmiyor.

Aceace tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

µh, 03.06.2024 13:46 tarihinde dedi ki:

pit'de tek yiyorum diye ağlayanlar barbarlar değil ki zaten abi. ben necro oynuyorum, her item'da hp var, resist full, damage reductionlar vs. ama 65 piti bile 3 dakkada dönüyorum, bossa gelince en ufak yanlıs adımda ölüyorum direkt.

Yok yok ben diğer barbarlar için şeyettirdiydim. 

Bu arada paragon board'taki %2 max healthler additive değil multiymiş. Çok acayip farkettiriyo haberiniz olsun.

Sosyal ağlarda paylaş

Frostbite, 04.06.2024 18:17 tarihinde dedi ki:

Skill tree lere nerden bakıyorsunuz? İcyveins cok kısır sanki 3-4 tane set vermişler.gerçi daha leveling deyim ama charge cok keyifli geldi bana:) cherge lı bir end game yetenek ağacı varmı bildiğiniz?

maxroll.gg

d4builds.gg

bunlara bakıyorum ama ben öylesine günde yarım saat falan takılıyorum, buralardaki buildler ne kadar iyi hiçbir fikrim yok 😂

Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad, 09.06.2024 23:00 tarihinde dedi ki:

Adamlar yapmış be kardeşim. Kızın bu yolculuğa tek başına çıkması çok sinir bozucu ama ne biçim yapmışlar. 

asırlardır diyoruz blizz game yapmayı bıraksın film yapsın diye. çok güzel yapıyorlar bu cinematic işini.

• Like 1
Sosyal ağlarda paylaş

hakikaten aynı pilavı üçüncü mü dördüncü kere mi ne ısıtıp verdiler aynı seride. 75 milyar dolarlık şirketten çıkan fikir bu kadarmış. 10+ yıl oturup sonra "taşı gene monte ediyoruz akılsız birine" diye hikaye yazıyorlar gene. aynı hikayeyi farklı kelimelerle kaç kere daha tekrarlayacaklar utanana kadar acaba.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...