DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Gangren, 28.05.2024 13:25 tarihinde dedi ki: Loot için Profane Mindcage basıp, Helltide yapacaksın. Yüzlerce item düşüyor, GA olanlar da çıkıyor. Unique itemlar için Tormented Uber bosslar, masterworking için Pit, Scattered Prism için World Boss, gold için Whisper, Glyph için NMD, bragging rights için Trial. Baya dengeli dağıttılar endgame aktiviteleri. Ben de şurada biraz kayboluyorum gibi ya, glpyhleri yükseltmek ilk etapta en doğrusu gibi zaten çok da sürmeyecek sanki. Uber farm işine hiç girmedim akşamları farm seanslarınız olursa dürtün plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2024 Kafalık ve yüzük dışında uberler çöp oldu maalesef bu sezon. Tüm silahlar grandfather gibi. Üstüne bir de ekstraları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2024 Glyphlerin max level capı kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2024 21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 15 ile 21 arasında ne fark ediyor? Radius increase aldıktan sonra, geri kalanı stat farm oluyo, di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 (düzenlendi) evet başka radius increase yok, 5 level daha upgrade oluyor işte verdiği şeyler en iğrenç end game aktivitesi bence nm dungeonlar, 6 tane 15 yaptım ben yeter daha ellemiyorm Haziran 3, 2024 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 (düzenlendi) DS/DD barbarımla 101 pit kestim ama nasıl kestim.... DPS çıkaramıyorum resmen. Yok. Çıkmıyor. Ne kadar uğraşsam da çıkmıyor. Gelgelelim pit boss'larını da echoları da alayını facetanklıyorum. Redditte millet ağlıyor "90 pitte tek atıyolar" diye. Abartmıyorum, hpm azalmıyor. Ama işte.. 15 dakikada o koduumun bossunu kesemiyorum. Barbarlar Bash oynuyor temperlardan bir tanesini blizz additive yapacağına yanlışlıkla multi yapmış. Buildi değiştiresim hiiiç gelmiyor. Haziran 3, 2024 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 pit'de tek yiyorum diye ağlayanlar barbarlar değil ki zaten abi. ben necro oynuyorum, her item'da hp var, resist full, damage reductionlar vs. ama 65 piti bile 3 dakkada dönüyorum, bossa gelince en ufak yanlıs adımda ölüyorum direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 lilith'in geldiği bosslar üzüyor biraz. diğerleri kolay necro için. sabit durmadan sürekli geziyorum zaten ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 µh, 03.06.2024 13:46 tarihinde dedi ki: pit'de tek yiyorum diye ağlayanlar barbarlar değil ki zaten abi. ben necro oynuyorum, her item'da hp var, resist full, damage reductionlar vs. ama 65 piti bile 3 dakkada dönüyorum, bossa gelince en ufak yanlıs adımda ölüyorum direkt. Yok yok ben diğer barbarlar için şeyettirdiydim. Bu arada paragon board'taki %2 max healthler additive değil multiymiş. Çok acayip farkettiriyo haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2024 Bugün barbar bash buildi biraz düzenledim falan da gerçekten güçlüymüş ya. Hiç öyle nm adım adım ilerleme olmadı, aspectleri falan bastım 85 lvl da nm 80 e girdim kağıt gibi kesiyor. 4 gündür oynuyorum daha, daha mı iyi olmuş daha mı kötü bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Bash direkt S tier ya. Hype traine katılasım gelmedi. DS/DD nereye kadar ilerleyebilirse artık o kadar ilerlicem. Tıkanınca tıkanırım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Bu holy bolt elixiri nerfleyecekler mi acaba ya. Oyunu acayip hızlandırıyor necro için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 sezona özel zaten tümden kalkar herhalde ya, cidden çok OP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Skill tree lere nerden bakıyorsunuz? İcyveins cok kısır sanki 3-4 tane set vermişler.gerçi daha leveling deyim ama charge cok keyifli geldi bana:) cherge lı bir end game yetenek ağacı varmı bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Meta oynayayım en iyisini oynayayım diyorsan bu sezon bash ve ds dışında barbar buildi yok pek. Whirlwind buildi var ama o da b tier falan sanırım. Geçen sezon iyiydi charge buildi. Duvardan duvara vuruyordun moblara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2024 Frostbite, 04.06.2024 18:17 tarihinde dedi ki: Skill tree lere nerden bakıyorsunuz? İcyveins cok kısır sanki 3-4 tane set vermişler.gerçi daha leveling deyim ama charge cok keyifli geldi bana:) cherge lı bir end game yetenek ağacı varmı bildiğiniz? maxroll.gg d4builds.gg bunlara bakıyorum ama ben öylesine günde yarım saat falan takılıyorum, buralardaki buildler ne kadar iyi hiçbir fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Vessel of hatred on sipariş açılmış. 1000 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 hee steamde 40$, bnet de 1040TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Şimdi aklıma geldi gamepass'e gelir mi bu ek paket acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Adamlar yapmış be kardeşim. Kızın bu yolculuğa tek başına çıkması çok sinir bozucu ama ne biçim yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2024 normalde dlc gelmez gamepasse ama bu büyük expansion gibi olacağı için bi ihtimal var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 ahmedinejad, 09.06.2024 23:00 tarihinde dedi ki: Adamlar yapmış be kardeşim. Kızın bu yolculuğa tek başına çıkması çok sinir bozucu ama ne biçim yapmışlar. asırlardır diyoruz blizz game yapmayı bıraksın film yapsın diye. çok güzel yapıyorlar bu cinematic işini. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 çok klişe gidiyor sürekli, yeni fikir yok. Şu taşı alıp ben kendim hallederim çok güçlüyüm deyip sonra corrupted olanlardan gına geldi . Kız taşı çalıp yok olduğunda 'yine mi ya' tepkisi vermeyen var mıydı. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2024 hakikaten aynı pilavı üçüncü mü dördüncü kere mi ne ısıtıp verdiler aynı seride. 75 milyar dolarlık şirketten çıkan fikir bu kadarmış. 10+ yıl oturup sonra "taşı gene monte ediyoruz akılsız birine" diye hikaye yazıyorlar gene. aynı hikayeyi farklı kelimelerle kaç kere daha tekrarlayacaklar utanana kadar acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar