Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2024 ray tracing yaması gelmiş, onları ve yeni ambient occlusion'ı kökleyince yarıya düşüyor fps lol. ama fena görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2024 oynamaya doyamıyorum oyunu xboxta online da cok guzel olmus. Muhteşem muhteşem. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2024 necro açtım veteranda x spam ölmeden lvl 45 olduk. golem reis sırtlıyor zaten. serverlar bok gibi laglı. sezon sonuna kadar oynar bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2024 Gelecek sezona çok değişiklik var baya bi çeki düzen verecekler, gelecek sezona saklayın kendinizi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 yarın geliyor yeni sezon, gereksiz affixleri kısmışlar aspeclere codex getirmişler falan umut var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2024 diablo 5 gibi hype yaptı millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2024 eve geldim açtım şimdi patchi 150 kbs ile indiriyor ya, ulan 950 mbit internet var be 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 (düzenlendi) level 22'de nightmare'e geçtim. Tempering zamazingosu oyunu bozmuş. Leveling aşırı kolay, anlamsız kolay, gereksiz kolay. Umarım endgame'de biraz daha dengelidir. Mayıs 15, 2024 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Launchta oynamıştık çok kötüydü, düzelme ihtimali de görmemiştim. Ne değişmiş bu sezon da hypelandı yeto blizzboiler mi gaza geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Nasıl ilk izlenimler?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Item affixleri elden geçmiş. "Önümüzdeki hafta baş harfi P olan günlerde +%3,5 damage" olayı son bulmuş. 2 itemı karşılaştırdığınızda hangisinin sizin için daha iyi olduğunu kalem kağıt kullanmadan anlayabiliyorsunuz. Aspectleri bir defa bulduğunuz zaman "Ayh ben bunu daha sonra kullanırım" diyip chestte depolamak zorunda değilsiniz. (60 level oldum. Chestte sadece kullanmayacağım ama kıyamadığım Uniqueler duruyor. Inventory management 4 değil de diablo oynuyosunuz yani. Tamper olayı gelmiş (Tamper = 0,5 affix + 0,5 aspect gibi düşünün. Kendiniz yapıyorsunuz tamperi) Tek sorun bağzı tamperler 1 tık değil 5 tık kolaylaştırıyor levelingi. Endgame'de iş değişebilir elbette. Level 22'de NM'ye, 55'te Hell'e geçtim. Hellfire'daki mob sayısını artırmışlar ama... Ne artırma.... Damage numbers açık oynayan biriyseniz abartmıyorum 15 dakika sonra gözünüz yorulabilir. Nanstap ekşın. Hakkatten hoşuma da gitti valla. Hani 55 level'da hem zorlanıyodum hem de gözle görülür exp gelişi vardı. Hoşuma gitti:D Bir de. Balans changes işte dfgsdsfsdf Bunlar benim görebildiklerim. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Abi zorluk normal ya. O levellerde world 3 e geçmen lazım zaten. 60-70 gibi de 4 ü açarsın. Eskiden öyleydi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 İşte level 22'de 3'e geçtim, 55'te 4'e geçtim. Bayaaa erken oldu yani. 3'te oyalanmasam muhtemelen 55'ten önce de geçerdim. 22'de 3'e geçmek tuhaf geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2024 Ben çok beğendim şimdilik yeni sezonu. Angarya zorluk getiren şeyler kalkmış. Yeni itemlar çok daha anlaşılır ve etkili. Aspect biriktirmek zorunda olmamak süper. Event ödülleri eskisine göre çok çok iyi. Unique falan çıkıyor sandıklardan. Keyif verdi şu iki saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 loot okumaktan baygınlık gelince bırakmıştım, o bakımdan gereksiz property'leri kaldırıp sadeleştirmeleri ve dropları azaltmalarını doğru buldum, en baştan olması gereken şeydi aslında. bir ara gene denerim belki de expansion zerre çekmeyince de cazibesi pek yok zaten doyana kadar oynamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 İlk gün bi bakayım diye başlayıp lvl 12-13te bırakmıştım, dün oynayamadım baya aklım kaldı fdsfs bu akşam güzel bi hellfire kasarım. Aceace, 15.05.2024 20:21 tarihinde dedi ki: İşte level 22'de 3'e geçtim, 55'te 4'e geçtim. Bayaaa erken oldu yani. 3'te oyalanmasam muhtemelen 55'ten önce de geçerdim. 22'de 3'e geçmek tuhaf geldi. Şu çok bi gösterge değil sanki ya, önceki sezonlarda da tier4te lvl25-30 bi sürü insan oluyodu fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 Bu yeni sezon icin yeni karakter mi kasacagız yoksa bütün oyuna mı etki edecek? Eski karakterlerle devam edebiliyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 sezon için yeni karakter, eskiler normal realme transfer oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 DRaGoN_SLaYeR, 16.05.2024 08:51 tarihinde dedi ki: İlk gün bi bakayım diye başlayıp lvl 12-13te bırakmıştım, dün oynayamadım baya aklım kaldı fdsfs bu akşam güzel bi hellfire kasarım. Şu çok bi gösterge değil sanki ya, önceki sezonlarda da tier4te lvl25-30 bi sürü insan oluyodu fds Onlar boost ile geliyordu. Normal şartlarda o key dungeonlari o levellerde kesmek imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 Boostla gelen de vardır da 30lvl da NM geçip video atan vardı o zamanlar baya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 µh, 16.05.2024 16:49 tarihinde dedi ki: sezon için yeni karakter, eskiler normal realme transfer oldu. Hayır hayır bu son değişiklikler oyunun tümüne yansımadımı? Yoksa 3 ay sonra at çöpe mi? Öyleyse ben ne anladım o işten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 Onlar yansıdı tabi ki de eternal oynayan yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 bütün gemler filan soketlerinden çıkmış, ne gerek vardı o gem değişikliğine yani anlamadım. herşey legacy olmuş da şu garanti max ilvl yazan zorlukta oynamak lazım herhalde sürekli yapılabildiği zaman. bütün o gemlerle uğraşmaya üşenince denemedim neyse artık başka zaman. sezon dışında da devrede değişiklikler evet. sezona dokunmuyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2024 Gemlerin bonuslar değişti ondandır. Health veren str veriyor artık falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2024 lvl reqleri değiştirmişler, royal 90 isteyince benim giydiklerimi otomatik sökmüş çünkü 90 değildim. geri takılmıyor, gidip bir düşük kalite olanları toplamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar