k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 abi sen sakin olsana biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Bi gun bi reklam ajansina girip kurum kimligi falan hazirlarsan anlarsin abi ne demek istedigimi. Ikeanin logosu sari mavi ehe ehe demekle olmuyo, isvcli firmalarin yarisi sari mavi logo kullaniyo zaten, ama kurum kimligine bakinca anliyosun sadece logonun oyle oldugunu, geri kalan komple minimalist tasarim-renk butunlugu. Herneyse bunu tartismayacagim cunku tartismaya acik bi mevzu degil. Bence sari lacivert uyumlu demekle , enflasyonun sebebi faiz demek ayni kapiya cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 DoGMeaT said: Esh said: Ya amk kac tane mal gordun urun gordun reklam gordun afis gordun amblem marka logo yarak kurek gordun sari ve lacivert renkelrini yanyana kullanan ya? ikea ,capcom ilk aklıma gelenler. abi ikea ve capcom logolarının neden böyle biraz irrite edici geldiğini merak ediyordum ama cevabını bulamamıştım şimdiye kadar demek renklermiş. ty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Ayrica herhangi bi takimin renginin knemi yok, zaten amac farkli. Ama prezantabl bi urun yapmak istiyosan siciyo iste demeye calisiyorum. Yoksa pembe siyah rengi olan takim var abi(ki o bile sari lacivertten daha iyi, siyahla pekistirildigi icin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 göreceli olduğunu reddetseniz de göreceli olduğu oldukça malum olan konuları tartışmaya gerek yok evet =) fb anlamıyo , ikea'nın eli mahkum gsw de salak olduğu için sarı laci forma yaptırdı zaten,doğrusunu siz biliyorsunuz keşke sizi dinleseydi gsw yönetimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Pembe siyah mis gibi ya Palermo. Ama cidden zevk ve gönül işi. Ben sarı-kırmızıyı ayrıca Galatasaray'dan bağımsız çok sevdiğim için yabancı takım ürünlerinde de sarı-kırmızıya yöneliyorum çıkarırlarsa jsdfjsdf Şu Arsenal ürünü efsane mesela, fermuarı bozuldu ama önü açık giyiyorum Tam sarı-kırmızı değil ral'ı ama bizim takım da ürünlerinde artık bu hardal sarısı ve vişne kırmızısına dönüyor arada GSW'den örnek verilmiş, şu formaları iyiydi muadil renk olarak Tabii aynı rengin tonlarından şöyle bir ürün de çıkıyor Olay açık sarıda, ama seven sever karşı argüman üretmemiz saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 bu arada ben 3. formayı beğenmedim siyah forma aslında her yıl çıkıyor,hiç olmadı kaleci formasını siyah yapıyorlar zaten,bari daha cesur bişi yapsalardı,yeşil'i beğenmiştim misal ben ya çubuklu , ya lefter klasik , diğer formalara gerek yok imo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Esh said: Ya amk kac tane mal gordun urun gordun reklam gordun afis gordun amblem marka logo yarak kurek gordun sari ve lacivert renkelrini yanyana kullanan ya? Goz var nizam var, sen ne yaparsan yap o forma goze guzel gelmeyecek, teoride de gelemez reelde de. Sari kirmizi da eh iste, en azindan uyum var sicak renk ikisi de. Yanina siyah - antrasit koyup kombolayabilirsin. (facepalm) izan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 E$h haksız ya sarı lacivert güzel görünüyor. Ama bulletride ın dediği gibi güzel tonları olması lazım cart sarıyla herşey çirkin. Bana bu senenin bi ürünü gelmişti hediye olarak, çokzel bence bu renkler http://www.prodirectsoccer.com/productimages/V3_1_Gallery_1/109632.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 esh'in demek istedigi olay da o aslinda abi: BulletRide said: Tam sarı-kırmızı değil ral'ı ama bizim takım da ürünlerinde artık bu hardal sarısı ve vişne kırmızısına dönüyor arada bu renk kombinasyonlarinda renklerin salt halleri ile takilmak ideal degil. tonda alternatife yoneldin mi hem daha iyi duruyor hem de obur kluplerden ayriliyorsun. guzeli hedefliyorsan bulletin tanimladigi atraksiyonlari yapmak bir yerde zorundalik. rgb 255,255,0 sarisi ile zor cunku. biraz koy gotune tasarliyor adidas madidas kim yapiyorsa superlig formalari. fiyatlar da hesaba katilirsa insan daha fazla ozen ve ozgunluk bekliyor. meraklisina her donem renginden cubuguna klasikleri saglasinlar, o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 esh baya kolpalamış ya, sırf fener nefretine sdfssdfs. mis gibi kontrast renkler, tonladığın zaman da efsane ürünler çıkabiliyor. kartal yuvasında koyu gri ürünler dışında hepsi direct-to-paspas ürünler, koyu gri de zaten takımın rengi değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Esh Ali Koç geldiğinden beri böyle ya. Hararet yapmış biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Ya renk konusunda tonlamalarla oynarsın. Sonuçta gri alakasız denmiş BJK için ama siyah-beyaz takımın gri ürün çıkarması normal. Mesela Real bu sene eflatun/lacivert kırması renginden turkuaz gibi bir maviye döndü. CL'yi de aldı, direkt akıllarda kalacak bir forma olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 1-3 baya güzelmiş ya formalarda. sarı beyaz biraz sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 yok abi adam fener hıncını renkten dizayndan çıkarmış, bir de bu gerçektir kesindir gibi ifadeler kullanmış komiğime gitti sdfsdfs. kalitesine yakıştıramadım.... yoksa esh kalitesiz mi? Çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 goldbären said: esh baya kolpalamış ya, sırf fener nefretine sdfssdfs. mis gibi kontrast renkler, tonladığın zaman da efsane ürünler çıkabiliyor. kartal yuvasında koyu gri ürünler dışında hepsi direct-to-paspas ürünler, koyu gri de zaten takımın rengi değil... Iste bu yuzden sen it cisin abi. Yanindan porschela gecen kreatif direktore bakiyon mal mal. Normal yani :P Siyah beyaz renk degil zaten literally. Boyle zamaninda eflatunla bi forma yapmislardi mesela mukemmel bir uyum vardi. Ama tek macta kullandikar onu sanirim. Hatta avrupa kupasiydi yanilmiyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Ayrica siyah beyaza antrasit olur gri olur, kursun rengi olur. Bunlarla kombinlersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 niye kombinliyın orasını anlamadım takımın rengi bu işte seviyoruz defileye çıkmıyoruz asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 hiç yoktan boca juniors ve isveç var sarı-mavi güzel formalı... üstelik lacivert iyice koyulaştırarak daha "elit" bir hava verilebiliyor. neyin derdindesin esh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 siyah guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 onu benim bile alasım geldi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Ali Koç seçildikten sonra, kendimce destek olmak için siyahtan alasım var ama en son aynı amaçla Van Persie geldiğinde onun formasını almıştım, sonuç belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 abi dark azure / gold kombosu binlerce elit ürünü var, fenerin renkleri de tonlarsan gayet güzel yerlere çekiliyor. sen beğenmeyebilirsin ama son derece göreceli olan bir şeye bildiğin taraftar nefreti yapıyorsun, bunu bilmeyen aptaldır zevksizdire getiriyorsun. fenerin renklerini sevdiğim için porşeye binecek vizyon yok bende evet, son derece mantıklı bir link gerçekten fdsfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Konuyu sen oraya cekiyosun, ben cok basit bir mantigi anlatmaya calisiyorum. Takimin rengi de istersen bok rengi olsun, takimi tutyosan rengi de batmaz formasi da. Ben urun olarak baktigim zaman daha farkli bir algiyla bakiyorum. Sari mavi bisi almam yani, siyah altin belki , o da gayet kotu de iste, kimyon sariya falan kacarsan guzel oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 fenerin default sarisi baya cirkin ya, bunu tartismaya gerek yok asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar