applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Liebe said: Dynamo kiev bjk oldu Dynamo zagreb fb sdfs En cok sen gülmüştün o mac sdfaf Yoldayim izleyemiyorum nasil fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Fb attı iyi hadi bakalm 2. yarının başı çevirebilir gol yemezse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 applev0dka said: Liebe said: Dynamo kiev bjk oldu Dynamo zagreb fb sdfs En cok sen gülmüştün o mac sdfaf Yoldayim izleyemiyorum nasil fener İzet Hayroviç 3 kişiyi çalımlayıp 4.de takılıyor. Anla Fener'in halini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Aceace said: applev0dka said: Liebe said: Dynamo kiev bjk oldu Dynamo zagreb fb sdfs En cok sen gülmüştün o mac sdfaf Yoldayim izleyemiyorum nasil fener İzet Hayroviç 3 kişiyi çalımlayıp 4.de takılıyor. Anla Fener'in halini. Yok la ben o efsane karambolün olduğu maçı kastetmiştim, kiev değil miydi o? Bir benzeri oldu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Allahını seven Şener'e beyin atsın al üstüne gol yedik Allah belanı versin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Off Fb yedi 3-1 oldu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 hayroviç strikes again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Mikemmel bir defans örneği, mikkkkemmel bir sinerci. 3-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Abi şakalı komikli gol videolarına malzeme veriyoruz ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Vardardan bu yana hiçbirşey değişmemiş. Üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Fenerbahçe savunması temsili https://www.youtube.com/watch?v=Ij-T6w819R0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Yalnız adamlar fena geliyor Fb toparlanmassa fark açılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Derken 4 oldu Cocu GG Ali koç un kastettiği olağanüstü durum olucak sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Tam bunu gönderdim 4 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Liebe said: Aceace said: applev0dka said: Liebe said: Dynamo kiev bjk oldu Dynamo zagreb fb sdfs En cok sen gülmüştün o mac sdfaf Yoldayim izleyemiyorum nasil fener İzet Hayroviç 3 kişiyi çalımlayıp 4.de takılıyor. Anla Fener'in halini. Yok la ben o efsane karambolün olduğu maçı kastetmiştim, kiev değil miydi o? Bir benzeri oldu da Hea sorry. Evet kiev karamboluydu o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 İsmail Şener Mehmet şov yapıyor şov helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 En azından Dani Olmo attı. Hayroviç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 simdi 8 resmi macta 6. maglubiyetini alıyor di mi cocu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Abi ahahahhaha 5 oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Ahahahahahah antrenman gibi bir de direkten döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 5 kaçtı. Lan yavaş... 8'i Liverpool'dan yemek anlaşılabilir ama Dinamo Zagreb'ten yemek olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Oooo mevzu var beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Ahahahaha Atifi cikardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 sarhoş gibi bizim takım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Beyler dalga mı geçiyoruz, acıyor muyuz hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar