DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Wishmaster said: Sevinç daha çok siyasi bir duygudan kaynaklanıyor. Aziz bir tirandı. Böyle adamlar güce yapışıp bırakmıyorlar. Söküp atılması insanları mutlu etti. Baya pislik bir herif çünkü. Baya god complex'e kapılmıştı. Onun deşarjı. Şu çok net özet işte yaa. Terazine abandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 https://pbs.twimg.com/media/De77vv9XcAA9rbQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 BulletRide said: Damien Comolli gelmiş sportif direktör, Wenger gelmez herhalde eski scout'unun sportif direktör olduğu yerde TD olmaya jdsjsdf. Gerçi iyidir Comolli; bu Arsenal'in EPL'yi yabancılaştırma ekolünde çok fazla Fransız, Afrikalı falan soktu takıma ve 90'ların sonu 2000'lerin başı kusursuz kadroyu toplayan adamlardandı. Youtube falan yok tabii o zamanlar. Tabii scout diye geçmeyelim sonra Tottenham ve Liverpool'da yöneticiliği vardı görevini hatırlamıyorum da baya oyuncu kazandırmıştı Abi çok balon adam, Terrenao içinde böyle yaygara kopmuştu ve benzer şekilde elinde patlamıştı FB'nin ki bu da öyle olacak. Comolli ile ilgili en büyük yanılgılardan biri portföyünde çok fazla isimli ve başarılı adam olsa da onların 5-6 katı kadar fazla da ortalama değil, direkt felaket işleri var. Hareket ağı geniş, bütçeli takımlarda karavana 3-4 kere sallayıp bir kere tuttursan da başarılıymış gibi gözüküyorsun işte onun temsilcilerinden. Liverpool dönemi mesela bu adamın yaptığı transferler benim bakış açımı bayağı değiştirmişti. Downing misal o dönem çok savunurdum hatta bizzat onun ağzından savunurdum ama sonradan durup bakınca NE ALAKA LAN diyip kendimi sorgulamıştım askdjfhsd Downing ya, 22 milyon sterline takıma almıştı adamı ve hücumcu kanat olarak 10 golü geçtim 15 asisti falan bile olmayabilir 3 senede. Tamam ben bazı adamların rollerini düzgün yaptıkları takdir de pozitif istatistiklerinin düşük olmasının tolere edilebilir olduğunu düşünürüm ama 2011 yılında 22 milyon sterlin verilen adamın bu kadar düşük olması harbi saçma ve mantıksız geliyor şuan. Sen West Ham değilsin ya... Comolli yine iyi adam bulur Fener'e orası ayrı, altyapısı sağlamdır ama Fener öyle 5 rastgele yapayım 1 tane tutarsa yürürüz ile başarılı olacağı bir kulüp değil. Bence net şekilde başarısız olacak. Ha Aziz gibi bi adamın altında çalışmayacağı için yine şanslı zaman vs. verilirse belki o huyundan vazgeçip iş yapar ama Tottenham'dan da Liverpool'dan da yollanmasının sebebi bu yaptığıydı. Hatta Rennes'e gittiğinde bu iki kulüp arasında da yine o yüzden anlaşamamışlardı. 22 milyon euroya 7 adam alıyor ama sadece bir tanesi as takımda oynayabiliyor yetersizlik yüzünden vs... Başkanlarının açıklaması vardı Liverpool'a geldiğinde hep dönüyordu Twitter'da falan. Gerçi şu var işte. Fransa'da bir orta sıra takımına 22 milyon euro harcatmak büyük taşak ister. O taşak bu adamda vardı. Ama işte 22 milyonu batırırsan da kimse gözünün yaşına bakmaz sadsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 şu anda taraftarın büyük kısmı şampiyonluk beklemiyor, tek isteğimiz eskisi gibi mücadele eden ruhu olan bir takım görmek.o yüzden maç kaybetsek filan koltuğu sarsılmaz başkanımızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Kiltigi sirsilmiz biskinimizin. Abi cok icimden geldi affet adhfkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 takimi baskan mi calistiriyo abi, ne alaka. once bi antrenor getirsin bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Yapılanma önemli tabi ki de abi biz şampiyon olmayalım önemli değil boşver 1-2 sene yeter ki iyi yolda olalım desen de Mayıs ayında Fener Ağlama ile FT kupayı kaldırınca homurdanma net olur medya ve muhalif kanatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 hiç bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 tofaş maçı öncesi tribün şov var resmen ıslandım önce ali koç başkan fenerbahçe şampiyon sesleri sonra da obranın sırıtışını çekti kamera BOYNUMUZA DOLAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 obra da şaşırmıştır nasıl geldi bu kadar taraftar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 tatava yapma alex'i td yap gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Alex erken yaaa. Hoş rıdvan geldi bu takımın başına zamanında auhahauh.. Bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 https://twitter.com/peynirsizgemii/status/1004086174393208832 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 https://twitter.com/ZeljkoYusuf/status/1004037752273465345 şunu da ben koyayım arşiv olsun edit: yanlış link olmuş asfdsadf bunu arkadaşa atmıştım https://twitter.com/oguzhan_kuyucu/status/1004083671983427584 buydu arşivlik olsun demek istediğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Jürgen Klob'u getirebilir. Ben kefilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 mokoko said: https://twitter.com/ZeljkoYusuf/status/1004037752273465345 şunu da ben koyayım arşiv olsun lan olm daha 15 gün önce sami yen'de şampiyonluk kutlamasındaydık niye kuduralım sdfsdf sizin gaza gelişinizi izlemek çok zevkli ama :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 bu threadde bile atılan postların cogunlugu ve en uzunları , nedense fenerli olmayan arkadaşlardan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 en uzunlari darkriderdir, o sayilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 mokoko fenerli değil mi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 yok, al-ahli taraftari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 koc kesin cikar saglayacak vs denmis de ..abi adamlar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Laraken said: mokoko said: https://twitter.com/ZeljkoYusuf/status/1004037752273465345 şunu da ben koyayım arşiv olsun lan olm daha 15 gün önce sami yen'de şampiyonluk kutlamasındaydık niye kuduralım sdfsdf sizin gaza gelişinizi izlemek çok zevkli ama :D. safdasdfas lan yanlış link olmuş https://twitter.com/oguzhan_kuyucu/status/1004083671983427584 bunu atıcaktım asfdsadfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Bir kampanyacı olarak Ali Koç kampanyasının koca bir senesini gerekesiz bir WoT ile anlatacağım birkaç gün içinde ama şu ara hala kutlamakla meşgulüm fazlaca. axedice said: Bu ali koçun seçilmesine tam olarak niye seviniliyor peki? Aziz şike yaptı ali yapmayacak mı bu mudur olay? Bana sanki hiç bişey değişmeyecekmiş gibi geliyor ama bi taraftan da futboldan anlamıyorum tabi. Provokasyon/troll dışında adam gibi neyden anlıyorsun ki olm sen bu hayatta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 axedice said: Bu ali koçun seçilmesine tam olarak niye seviniliyor peki? Aziz şike yaptı ali yapmayacak mı bu mudur olay? Bana sanki hiç bişey değişmeyecekmiş gibi geliyor ama bi taraftan da futboldan anlamıyorum tabi. ali koc'dan ziyade aziz'in sevilmeyisinin olcutleriyle alakali abi. kendi takiminin taraftarinda hatiri sayilir miktarda kisi adamdan nefret eder hale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Baggio said: Provokasyon/troll dışında adam gibi neyden anlıyorsun ki olm sen bu hayatta? Hayatını adadığın işlerin önemsizliği yüzüne vurulunca baştan aşağı hışırdadığını anlayabiliyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar