pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2019 Naniler rvp ler gelirken birgün bu takıma ronaldo bile gelebilir yandexleyin diyen basın sen bu hale düşersen 17 haftada gelişine çakar böyle asparagası. Vizyon budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Moses'ın çok da bir tarafında abi Fener. Gelir oynar topunu baktı takım daha da dibe gidiyor kendi kalesine çakar jeneriklik ters vuruş alır 3 milyon pound'unu, öyle sözleşme mi olur la ahahah sallama haber. Bu tip takımlara yapılan transferlerde küme düşülürse bedelsiz serbest kalma veya release clause belirlenir. Özellikle EPL'de sık yapılırdı bir ara, küme düşen takım bile 200-250 milyon piyasa değerine sahip olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 bedelsiz serbest kalma diye madde mi olur sacmalamayin? bakti kotu gidiyor cakar kendi kalesine jeneriklik bir gol, takim kume duser alir bonservisini eline baska takimdan 3 milyon imza parasi alir bi saniye sanirim oluyordu boyle bir madde ya.. tezinizi curuttum ozur dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Küme düşme halinde bedelsiz boşa çıkma olayı çok olurdu EPL'de eskiden. Bu Arap sermayeleri falan girmeden önce vardı. Yayın bedellerinde Championship şu an iyi duruma geldiği için düşenler kadrosunu koruyabiliyor fakat eskiden Championship'in gelirleri çok düşük olduğu için EPL'den düşen takımın yayın gelirleri %8-90 düşüyordu ve maaşları ödeyemeyeceği için oyuncuları drop'luyordu veya relegation release clause belirliyordu üç beş birşey girsin diye kasaya. Şimdi olduğunu ben de sanmıyorum menajeri madde koymazsa, fakat mesela Babel Fulham'a gitti ve takımın durumu umutsuz sayılır onda bu tip bir madde vardı diye hatırlıyorum, en kötü buy-out vardır. Moses da pekala bu riski görüp birşeyler ekletebilir kiralık değilse, sonuçta koskoca Fenerbahçe vs. ama durum ortada, risk var yurtdışından bakan adam için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 bugün bursa'ya puan kaybedersek gerçekten düşmekten korkmaya başlicam. şimdiye kadar hep şakaydı falan ama ufaktan kakaya dönüyor. ersun geldiğinde bi umutlandık falan erzurum maçının ilk yarısında gaza geldik sonra oturttular bi güzel. ikinci yarı takım kondisyonla, transferlerle her türlü yükseliriz diyoduk hem transfer yapılmadı hem de gittik mahalle takımına yenildik as kadro ile. bursa deplasmanı ztn hep sıkıntı yaşadığımız bi yer. 17de 16 yapıp şampiyon olduğumuz sene bi tek bursa'ya puan kaybetmiştik deplasmanda. çok kötü durumumuz. umarım bir umut ışığı olabilir şu maç hepimiz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 bir de 3-4 transfer yapacaz diyorlar ne transfer var ortada ne esamesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Bugün cidden Fenerbahçe yenilirse aday haline gelecek bir ivme başlar. Altındaki Rize kesin gidici, Ankaragücü'nü de izledim şu an ligdeki en vasat takım, onu da yazalım. Fenerbahçe'nin reel olarak geçebileceği takımlar Erzurum, Ankaragücü, Akhisar, Kayseri, Bursa, Alanya. Bu 6 takımdan ikisini altına alması gerekiyor. Alanya'yı Sergen uzaklaştırır hattan. Erzurum, Akhisar ve Ankaragücü'nü geçmesi en olası senaryo. 14. falan bitirir. Gerçi Rize de puan olarak öldüm bittim durumunda değil, Dinamo Kiev'den transfer yaptılar Okan hoca falan var takımın başında onlar da sıkıştırabilir üstündekileri, geçen seneki Karabük-tier bir takım yok şu an, belki Ankaragücü olacak böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Rize'nin sezondaki tek galibiyeti Fener'e karşıymış askfsd Gerçek bir kümede kalma savaşı alt tarafta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 ya bide öyle bi psikoloji oluştu ki ligde, normalde fener'e karşı 2 0 geriye düşen takım bi salar falan. şimdi takımlar sikko durumumuzu okadar iyi biliyolar ki asla bırakmıyolar maçı. 90 dakka mücadele ediyolar puan alabileceklerini bildikleri için. bizim takımda da ayrıca eziklik psikolojisi oluştu. her maça geride başlıyoruz resmen kafada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Ben bunu yine kötünün iyisi diye görüyorum. 17. olmuş ve 3 galibiyet alabilmiş takım BJK, Başak, GS'ye yenilmedi. Bu 3 puan da gelmeyebilirdi, hatta sezon açılışında Bursa maçı da gidiyordu bonus bir 3 puan alındı. Ah ya o Antu zamanından bizim takım için malum sezondaki Trabzon maçı öncesi yatarken dikkat edin işin ucunda yataktan düşmek de var diye yapılan anasayfa yayımını unutmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 hee bonus alındı neler neler kaçtı ilk yarıdaki maçlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Benim hanım Fenerli, çoğu maçını izledik bu sezon. Fener üç aşağı beş yukarı oynadığı oyunun hakkı kadar puan almıştır, kaybetmeye yakın taraf olup berabere kaldığı kaç maç var. Sadece şöyle bariz ah ulan nasıl gitti bu maç denebilecek Erzurum'a 2-0'dan 1 puan verilen maç vardı, o da Ersun'un siftahı, olsun bir zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 bursa yener bizi bu akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 bursa parçalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Sondan ikinci olan bursa mi parcalayacak Bitch please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 20:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 mokoko said: bugün bursa'ya puan kaybedersek gerçekten düşmekten korkmaya başlicam İnşallah düşeriz de sen de hüngür hüngür ağlarsın. Burda şimdi bi üstünden geçsin fenerin oooohhh rahatlasın bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 ayak yaptığına bakamyın, axedice koyu fenerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 fenerli olduğunu biliyoruz da koyusu tartışılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Fenere 2.55'den 200 lira ateşledim kaybetme ihtimali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 bi soguk su hazırla şimdiden lazım olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 İslaya bak ya şaka gibi beklerimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 bursanin taraftar destegi baya iyi yalniz, 3 buyuklerden iyi isla yediriyordu daha 2. dakikadan, lato ilk hamlede iceri atsa %100 gol tam ss alip dalga gecmelik pozisyon anaaaa kalede volkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 top çizgiden çevrildi, resmi tivitır sayfasının attığı tivit şu; 'Ceza sahası içinde Soldado'nun şık vuruşu direkten dönüyor.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2019 Fistan said: bi soguk su hazırla şimdiden lazım olur ilk gol geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar