Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2018-2019 ALİ KOÇ Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fenerin ffp normalde bu sene bitiyormuş , kısmi uyarak şartları ihlal ettiği için bu transfer dönemide sattığın kadar al duracakmış. Ben öyle anladım :p 2 sezondur mu vardı sizde bu geyik , ben bir geçen seneyi hatırlıyorum.
Mesaj tarihi:
Ali Koç defter i kebiri açınca BAM diye vurdu galiba yüzüne gerçekler. Kariyerli TD ler bütçe istiyor o da mümkün değil bu sene en azından FFP kıskacında FB.

Adı geçen hocaların alayı Aykut Hocadan birkaç gömlek aşağı.
Mesaj tarihi:
çok severim, fikirlerine değer veririm ayrı konu ama o iletişim sorunları ile bielsa koskoca bir balon maalesef. modern futbolda hiçbir şekilde başarılı olma ihtimali yok kulüpler bazında bana kalırsa.
Mesaj tarihi:
Aykut gitmeyeydi iyiydi. Şimdi Ersun, Zico tarzı hoca gelecek uğraş dur. Bir gs li olarak Kuyt sempatik yuncuydu. t.d. olarak görmekte isterim ama Hagi gibi olur mu o düşündürüyor
Mesaj tarihi:
Kuyt mi konusuluyor? ne zaman birakti adam futbolu da egitimini aldi? aksam okuluna mi gitmis

gerci bu sene fb kulubesine kanarya baglasan sampiyon yapar takimi

AK istifa etmezse tabii
Mesaj tarihi:
Yanlış karar bence. FT ve ŞG nin olduğu bu ligde gelecek yabancı hoca bozuk para gibi harcanır.

Mali olarak ffp son sezonu. Bu seneyi Aykut la idare edip seneye bomba gibi takım kurulurdu.

Şimdi o kart erken harcandı bence.

Göreceğiz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...