applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 senin özelinde demiyorum ya, sana denk geldi diye alıntılayıp yazdım. Beşiktaşlılar da yapıyor bunu şenol hoca yakkında. takımdan bağımsız veya futboldan bağımsız çok yapıyor insanlar bunu. siyasette de aynı şey geçerli, yazıya döktüğünde hele bir de içine olmayan kelimeler eklediğinde iş bambaşka bir yere gidiyor. yazılı yapılamış olan bir açıklamayı habercinin yazılı özeti ile değerlendirmek yanlış oluyor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Suan tribun whatsapp grubunda linc ediyorlar mesela hocayi Besiktaslilar sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 https://pbs.twimg.com/media/DnaDldKVsAAVdzS.jpg Oyunda bile duvarında Şaklaban forması var ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 looooooool güzel detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 uahauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 sdfdsddsass dark şenor rp’si mi yapıyormuş oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 hayali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Dark oyunda senol gunes olup ilk mac sonu istifa ediyor kesin bilgi sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Seri katiller bile bu kadar takip etmemiştir sevmediği kurbanını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 gerçekçi oyunmuş vesselam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 hangi oyun bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 khalad said: hangi oyun bu Lazrail simulator 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 DarKRideR said: https://pbs.twimg.com/media/DnaDldKVsAAVdzS.jpg Oyunda bile duvarında Şaklaban forması var ya... oyunu sen mi yazdın lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 haha amma komikmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 p.tesi gününden beri beklenen oldu derbinin hakemi fırat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 iddaada penaltı, kırmızı kart falan oynayabiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 tek maç açılırsa oynanıyor. evi arabayı sat bas direkt fırat boş geçmez bu derbiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 şairlerde benimle tinerini paylaşmak isteyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 bugün mü? 7.10 gibi şairlerde olurum, maç öncesi 1-2 tinerlik vaktim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 semtte maç izleme etkinlği varsa bugün ben de katılabilirim tinerdaşlar iş yeri anlamsız bir organizasyon çıkardı eve yetişemeyeceğim maça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 ben stadyumda izleyeceğim de, p.tesi için etkinlik olabilir aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 ptesi ben şehir dışındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Stringray said: semtte maç izleme etkinlği varsa bugün ben de katılabilirim tinerdaşlar iş yeri anlamsız bir organizasyon çıkardı eve yetişemeyeceğim maça İstifa etmezsen Beşiktaşlı değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 valla abi o kadar saçma bir şey ki yarın bunun için istifa ettim desem gülerler o yüzden etmiyorum aşure günü yapıyorlar bildiğin bir de nasıl sevmem öyle böyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar