Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 programa gel asd https://www.sporx.com/futbol-spor-toto-super-lig-besiktas-parasini-veririm-kariusu-operimSXTVQ100087SXQ
pattisliborek Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 sunu random turkucu erkek yapsa linc. karius'a degil tabi dasjfas.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Stringray said: valla çok düzgün bir karaktermiş bu herif, buraya fiziki durumu yetmedi ama orada çılgın atar, kulüp de acayip bir maaş yükünden kurtuldu klasik türk mobbingi her aşamada yapıldı adama love vurdumduymazı ljajic oyununa daha uygun görünüyor, o rolü güven yalçın alabilse keşke larin ile değişmeli oynasalar Üzüldüm ya. Bazı oyuncular yaşlanınca çok agırlasıyolar, Negredo de öyleydi. Ekonomik olarak iyi oldu ama Love kafada bitmiş bence. Güven de olmaz, daha o seviyenin çok altında. Larin'e kaldık. Aslında Babel elimizdeki en iy isantrfor şu anda ve kanatta onun boşlugunu doldurabilecek oyuncular da var. Ama inatla denemiyor şenol.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 sardalya said: applev0dka said: madcow said: Hala da antalyaspor macındaki ofsayt olmayan ve neden ofsayt olmadıgı herkesce anlatılan pozisyonun ofsayt oldugunu ve VAR'ın hakkını yedigini dusunuyor. https://twitter.com/DirenJK/status/1041081233432821766?s=19 Iyi geceler ne anlatmaya calisiyorsun, basbaya ofsayt iste ondeki 2 oyuncu da ofsayt? Ben de onu diyorum iste ?? Sen neresini anlayamadin madcow yardımcı olsun
khalad Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Love ile oynayacaksak lütfen Quaresma oynamasın yeter artık katlanamıyorum sürekli 1.50 lik adama orta açmasına
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 https://twitter.com/tribundergi/status/1041298688818245632?s=19
arcane Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 onun sonunda negredo icin teklif yok da demis. neler oluyor? topkek geliyor galiba.
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Negredonun sözleşme karşılıklı olarak feshedilmiş
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Muhtemelen alacaklarını vs bıraktı, 3.2m alacağı vardı deniyordu.
Livered Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Larin ve lovemu kaldı şimdi elimizde.
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 larin love güven gerçi benim bildiğim şenor quaresma'nın yerini sağlamlaştırmak için babel'i forvete koyar, sol kanadı lens / töre oynatır
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 780k eur alacağından vazgeçmiş + 1m eur bonservis almışız diyor fırat 4,35m maaş ciddi büyük sıkıntıydı şenor 25 maç oynatacaktı üstelik +1 senesi daha olacaktı, en temizi oldu da transfer sezonu açıkken göndereydik keşke yönetimin bok yemesi
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 biz de su belhandayi feguliyi bi kitlesek arabistan kapanmadan.
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 belo'ya 6m vermişler bae'den, giderse o parayla forvet alırık devre arası. modeste. B)
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 ALLAHIM GERCEK OLABILIR MI BU younes kilitpas belhandanin gittigini gorecek mi bu gozler
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Abi 2. Sınıf oyuncuları bu başlıkta tartışmıyoruz lutfen
Livered Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Bizim maç hangi kanalda olacak belli mi .
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 "Şenol güneş" said: -Forvet konusunda bir sürü arayışlara girebiliriz. Vagner, Mustafa ve Güven var. Babel de orada oynayabilir. Hiç olmadı Pepe'yi de düşünebiliriz. Taktik değiştirip büyük bir değişiklik yapmış oluruz. -Galatasaray'ın elendiği takım, Östersunds, Sarpsborg ile aynı ligde daha alt sırada şu anda. -Karius 2 maçta 2 gol yedi, hatası o. Gol yemezse en iyi kaleci o olur. Şenol Güneş bilerek mi böyle yapıyor? Sanki bir ince trolololoo modunda. Geçen sene hiç böyle değildi.
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 kamera görünce saçmalıyor direkt her konuda şu olayın tek iyi noktası maç öncesi toplantısına larin ile çıkması ve artık 1. forvetimiz larin demesi ha bence uefa maçına larin ile kadıköy'e love ile çıkacak bunun dışında şöyle saçma sapan bir şey dedi ki hiç anlam veremedim said: “Negredo’ya pas atmıyorlar, Oğuzhan üzerinden oynamıyorlar, uzun pas yapıyorlar, hep bunu diyorlar da, golü uzun pasla attık..Bizim hücumda sorunumuz yok, çok pozisyon buluyoruz ama çok kötü goller yiyoruz..”
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Aceace said: "Şenol güneş" said: -Forvet konusunda bir sürü arayışlara girebiliriz. Vagner, Mustafa ve Güven var. Babel de orada oynayabilir. Hiç olmadı Pepe'yi de düşünebiliriz. Taktik değiştirip büyük bir değişiklik yapmış oluruz. -Galatasaray'ın elendiği takım, Östersunds, Sarpsborg ile aynı ligde daha alt sırada şu anda. -Karius 2 maçta 2 gol yedi, hatası o. Gol yemezse en iyi kaleci o olur. Şenol Güneş bilerek mi böyle yapıyor? Sanki bir ince trolololoo modunda. Geçen sene hiç böyle değildi. https://www.youtube.com/watch?v=ZVl3bcxe-hs soruya cevabi dk 10:00'da gs'nin elendiği takım gibi bir ifade YOK bilinmeyen takımlar bla bla.. futbol sahada oynanıyor, yine aynı ligden gs'nin rakibi ostersundz aynı ligde alt sırada şimdi, beklentileri farklı oyuncuların avrupa kupalarında kendilerini göstermek istiyor diyor. adamın söylemediği elenme konusunu koyunca rakip triggerlanıyor. gazeteci geçinenler de bundan faydalanıyor işte lol pepe cevabı da 12:20 net olarak gazetecilere laf sokuyor. dediğiniz gibi, arkadaşların bildiği gibi taktik değiştiririz çok büyük değişiklik yapmış oluruz diye dalga geçiyor.. her seneki Şenol güneş, sadece gazeteciler her zamankinden daha çirkin. ayrıca şu röportajları yazı üstünden okuyup değerlendirmeyin artık
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Yav işyerinde açıp izleyemem ya. Twitter'da gördüm. WTF dedim. Hepsi bu.
Öne çıkan mesajlar