arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 ozat ne demis bilmiyorum da 5 milyon buyuk para. tabii ki elestirilecek. yalniz pepe'nin asil zaafi paslarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 sampiyon yapamayan pepeyi birak real madrid karsisinda bizi galibiyete tasiyan futbolculara verilen 5m elestiriliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 tam ümit özatlık bir yorum olmuş lel stsl şampiyonluğu zaten çok gol atmak üzerine kaç kere söyledik bunu burada da, pepe tosiç tandemi önceki iki seneden daha az yemiştir zaten ama forvet patladığı için şampiyon olamadık bunu bir yana bırakırsak geçen sene şl'de büyük ihtimalle 20-30 yıl kırılamayacak türkiye rekorlarını kırmamızı sağlayan adamların başında pepe gelir, takım 6 maçta toplam 5 gol yemişti ve rakiplerin forvetleri aboubakar, marega, werner, augustin, falcao ve keita balde idi. adam hepsini sindirmişti topa giremiyorlardı. adam bireysel olarak bjk'den daha fazla şl maçına çıkmıştı ve hayvan gibi reklamını yaptı takımın dünyaya. ümit özat'ın vizyonu tüm bunları algılayacak kadar geniş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 bu arada pepe'nin pasları da iyidir gayet, uzun pas çok yapıyor evet ama bunu şenor istiyor diye yapıyor zira 2 maçtır oynamıyor ve bjk defansı yine uzun pas yapıyor çünkü orta sahamız o kadar berbat ki gelip topu alıp götürebilecek enerjileri bile yok, bu yüzden uzun top yapıyor takım ama o toplara koşturup edecek ya da indirecek bir adam da yok bu sene kısa ve yavaş bir takım pepe yıllık 5m'un hakkını verdi asıl sorun vermeyenlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 sorun kisa paslarinda. ataga cikis yavasliyor. rakibe kaptirma riski de cabasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Pepe şu takımda laf edilecek en son adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Aiko said: http://i.redd.it/re6lyi8n70q11.png Yukardaki çalışmanın UEFA versiyonu yapılmış. Bana bir gülme geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Yarın ki puan kaybından sonra hoca hemen kovulursa halen şampiyonluk şansımız yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 bu yonetimle sadece senol'dan kurtulmak da yeterli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 oha yarın başakşehir deplasmanmış sdfs çok pis tokat var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 rizeyle yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 he onu 1-1'e bağlarız herhalde ya içerideymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 madcow said: @madcow https://twitter.com/borja_jack_/status/1056291791673155586?s=19 Ateyizler bunu da aciklasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 https://forum.paticik.com/read.php?29,8887937,8952066#msg-8952066 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Cok zorlama yorum. Arada 3 metre var hic de alakasi yok oyuna etkiyle falan filan. Bariz ofsayt olmasi gerektigi icin ofsayt. "Mevcut pozisyonundan avantaj elde ediyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Kuralı koydum ve aktif alanın ne oldugu gayet acık ve belli. Siz aktif alanın ne demek oldugunu anlamak istemiyorsunuz diye tanımı degismiyor. Topa mudahale eden savunma oyuncusunun yanında adam ve topa dogru hamle yapıyor. Daha da tartısmaya acık degil zaten. Bunun otesi okudugumu anlamıyorum seviyesine girer. Ben bu forumda ofsaytta olan oyuncuyla savunma oyuncusunun beraber kafaya yukseldiginde topa savunma vurunca ofsayt degil, bize ofsayt calınmamıstı diyen besiktaslı gordum. O yuzden inada bindirilirse sasırmıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Pozisyon ofsayt zaten, dogru karar. Ofsayt verilmeyip devam ettirilseydi yanlış olurdu. Hakemler istediklerinde dogru kararı da verebiliyorlar, onun için paylaştım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Genk, bjkyi acımasızca ganklediği hafta, AL haftanın kadrosuna oyuncu sokamamış. Bjk o derece kötü yani. Bu akşam iyi oyun + galibiyet şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Takım rezalet evet ancak konya fener göztepe deplasmanlarını geride bıraktık. Devre arasına kadar 8 maç var. Beşiktaş v Rizespor g 03.11.2018 Başakşehir v Beşiktaş b 11.11.2018 Beşiktaş v Sivasspor g 24.11.2018 Ankaragücü v Beşiktaş b 02.12.2018 Beşiktaş v Galatasaray g 07.12.2018 Alanyaspor v Beşiktaş g 16.12.2018 Beşiktaş v Trabzonspor g 22.12.2018 Kasımpaşa v Beşiktaş g şu maçlardan 18-20 puan toplayabilirsek,devre arası yapılacak forvet transferiyle gene şampiyonluğa yürüyebiliriz diye düşünüyorum. Bunun için 4 hedef maçımız var. İçeride oynayacağımız gs ve ts maçlarını kazanmak. Başakşehir ya da kasımpaşadan birini yenip diğeriyle berabere kalmak. Lig bu şekilde gelişir mi bilemem. Ancak umudumuzu çalamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 12 puani gor op de basina koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Alanya'ya beraberlik demisin tonla zor maca g'yi basmissin. Su tablo dedigin gibi olursa ikinci yariya gerek yok Besiktas en az 7-8 puan fark acmis olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 24 puan toplasaydin direk kardes, niye 18-20de tuttun kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Zaten optimum şartların oluşması lazım şampiyon olabilmemiz için. Alanya maçı ile ankaragücü maçını karıştırmışım düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 14-16 arası yapar o fikstürde bjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Gerçi şimdi baktım pektemek ilkonbir başlıyor. 18 puan bizim için mucize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar