Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anti-Virus ve/veya Anti-Malware Tavsiyesi

BloodBane

Öne çıkan mesajlar

Bitdefender Total Security, Facebook sayfasında 90 gün trial veriyor, sonrasında 10minuteemail tarzı geçici bir hesap alıp devam ediyordum ben en iyi AV kiti.

Fakat son testlerde Windows Defender oldukça başarılı, detection konusunda pek bir farkı yok. Sadece eVallet sistemi gibi ekstra özellikler yok o kadar. Şu anda Windows defender ile devam ediyorum ben sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrica bircok sitede hep Bitdefender onerilmis ilk olarak. Fakat ben Free versiyonunu kullandigimda sanki performansta sikinti yaratiyor gibi geldi.
2. secenek olarakta Norton geliyor genelde ama onunla da gecmisten kalan kotu hatiralar var :)
Fakat fiyat olarak Norton ve Bitdefender daha uygun gibi Kaspersky nazaran. Ciddi fark olusuyor hatta. Kaspersky performansi o fiyat farkini kapatabilecek duzeyde mi ki?

Ha birde TotalAV var cok yerde onerilen, fakat TotalAV hakkinda en ufak bir fikrim yok :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün cpularınız, işletim sistemleriniz, hemen hemen tüm browserlar, vpnler vs. hepsi birine çalışıyor, kaspersky ruslara çalışıyor diye mi almıyoruz?

Bende var kaspersky total security, harika gayet, ruslar da bilgilerimi alıp ne yapacaklarsa yapsınlar, webcamimi açıp izliyorlardır kesin.

edit: kaspersky european union sürümü çıkardı bu gdpr olayı sonrasında bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...