Norak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 ilersi icin yatirim iste, bitcoin gibi, 10 sene beklesen yeter :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Abi biri “materyal sikintisi var” diye geri donmus digeri “uretimi cok pahaliydi ondan plastige donduk” diye yanitlamis. Olm tasssak mi geciyosunuz lan AHAHAHA sikko kanvas cantayi aliexpresste 15$ in uzerinde alani kesiyolar, gidip literally 1$ olan naylon canta vermek neyin kafasidir yani? Insan olun lan azcik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 umarim kayyum atanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 reise söyleyin anında çözer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 todd sogan fiyatlarini manipule ediyor?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Fallout 3 ve 4 bu kadar zevksiz kifayetsiz dandik oyunlar olmalarına rağmen milyonlar satınca "kanvas bulamıyorlarsa laylon yesinler" rahatlığına erişti tabi adamlar. Fallout 76 bi nevi starfield ve TES6yı ne kadar kısa sürede ne kadar ucuza mal edip kaç para kaldırabilirizin beta testiydi. Fallout4 mesela normal bi ishal kalitesindeyken şimdi kanamalı ishal tadında oyun için daha erkenmiş, fazla tepki çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 ya bu şey işte, adamlar limitleri zorluyor. nereye kadar düdükleriz diye diye iş buralara geliyor sonuç olarak. tüketici olarak tepkiliysen tek kozun; satın almamak. yoksa bu kervan yürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Aynı şeyi söylemişsin zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Sparkcaster said: abi çok kötüymüş bu cevap, senin adına utandım gerçekten. sizin adamınız kayıt almıyor mu, o niye alıyor ya default axedice mesajı işte o, "x oynayanlar/para verenler y'dir" şeklinde. insanlar kendilerini hedefte hissedince kötü sayıyorlar sadece. "bana dokunmuyorsa np" mantığına ancak işaret edebilirim, sizin yerinize düzeltemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 benzer problemler Oblivion ve Skyrim CE'larinda da olmus diyorlar haritalarda. kumas/canvas harita yerine kagit/plastik vermisler sdf marketing ekibi 20 yildir ayni demekki adamlar senelerdir canvas fiyatini cozememis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Sam said: wowa 13 yıl abonelik ödemek kadar büyük kazık yemek yok ya oyunculuk tarihinde, 76’da biri kadar koymamıştır ce alana. Sam said: ya default axedice mesajı işte o, "x oynayanlar/para verenler y'dir" şeklinde. insanlar kendilerini hedefte hissedince kötü sayıyorlar sadece. "bana dokunmuyorsa np" mantığına ancak işaret edebilirim, sizin yerinize düzeltemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 http://oi68.tinypic.com/33fezib.jpg discord'da dickpiclerini açmayınca buraya koşmuş topkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Fikri tartış, ortaya süreni değil - her zaman aynı tatava. Bir sayfa bir şey diyorsun, diğer sayfa tersini - sana yapıldığında ağlıyorsun. QQ moar. Fallout 76 rezalet bir oyun, hadi bana müsaade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 "quixef has sent you dickpics" diye köşeden notification çıkarmayan bir kanalda denersin bir dahaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Daha kanala girer girmez yukarıdaki kendi koyduğun resimde görüldüğü üzere Quixef'i blokladım diye övünürsen marifetmiş gibi ne tartışılabilir ki seninle - al bununla tartış dedim ben de lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 işte stalkladığın adamın sataşmalarını bloklamasına tepkinle çapını tekrar göstermişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Sonradan gelen sensin Sam. Aç tanımına bak bakalım stalk neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 ne sonrası ya, ilk açıldığı zamanlardan oradayım ben. varsa yoksa bana höykürmüşsün kanala bakmadığım zamanlarda sapık gibi. daha önce bloklamamışım ona şaştım esas. debelen dur şimdi kendi kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 :) oyun için bişey demiyorum (oynamadan konuşmıyım ama bok gibi :P) ama "kanvas çanta var" diye marketing'i yapılan paketten naylon çanta çıkması (facepalm) ve o cevaplar ya offff bi de "anlıyoruz, sorry'yiz, 500 mtx parası XDDDDD" MÜKKEMMEL dsjfhygjs pattisliborek said: bim poşetini reskin edip yollamışlar resmen oyun full+full soygun ahaha. https://www.youtube.com/watch?v=2tAVh9baJkw şunu koymağa gelmiş idim, yetişememişim. vidyodaki yorum: "I didn't buy this game and I want a refund" gfbsdhj (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 activisionla ayni durum iste, oyunla deterjan kutusunu ayni sey olarak goren investorlar ne istiyorsa o olacaktir ve todd'da bunlarin kulu ve sozcusudur bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Cokomantis said: vidyodaki yorum: "I didn't buy this game and I want a refund" gfbsdhj (tu)(tu) ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Herifler su katılmamış dolandırıcıya dönüşümü tamamlamış sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 https://clips.twitch.tv/IronicDepressedYakHassaanChop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 bethesda GG beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Ahahahahahaha. Adamlarin naylon poset yuzunden sus payi icin onerdigi 500 atom oyunda kanvas cantali outfit'i almak icin yetmiyormus. Outfit 700 atom. Gozlerimden yas geldi. https://twitter.com/screencuisine/status/1067985020336230401?s=09 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar