Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 76

Caladorn

Öne çıkan mesajlar

Aceace said:

Bi saniye daha iyisi varmış.

https://www.reddit.com/r/Fallout/comments/9sv8kk/fallout_76_has_built_in_speed_hacks/

Fallout 76 has built in Speed Hacks

https://streamable.com/xd87p

https://streamable.com/0n7au

Son patch speedhackin önüne geçmiş.... FPS'yi 62.5'e sabitleyerek.

Mikemmel bir AAA oyunu gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

bu firmalar niye bu kadar mal ya.

nasıl bir açgözlülüktür, steam'e verdiğim cut bana kalsın diyip hem bi ton yatırım yapıp hem de o alanda deneyimin olmadığından bir sürü teknik sorun ve bunu takiple müşteri şikayetleri yiyeceğin açıkken neden bu açgözlülük sdhg.

zaten yaptığın oyun fiyasko. üzerine tüy dikelim demişler.
Sosyal ağlarda paylaş

2-3 saat oynayabildim yükledikten sonra, ilk izlenimler:

- atomic store diye microtransaction store var, currency olan atomic puanlar parayla alınabiliyor ya da in-game achilerle. achilerin büyük çoğunluğu bir kerelik gördüğüm ama daily ve weekly olanlar da var yenilenen. zor değil bunlar anladığım, şunu topla, şunu öldür 5 tane cinsinden. bu store'da bazı kostümler, emotelar, ikonlar, vs var.

- oyun grafik olarak fo4 gibi ama bayağı dolu dünya, fps ölçmedim ama fo4'e nazaran bayağı ağır geldi high ayarlarda. oynanıyor ama biraz birşeyleri düşürmem gerekecek atlama olmaması için kalabalık outdoor mekanlarda. bir de setting'de olmayan aşırı depth of field filan var, onun bir ayarı varmış sanırım reddit'te gördüm, sonra deneyeceğim kapatmayı. mekanlar güzel ama henüz fazla gezmediysem de.

- network namına benden mi kaynaklı bilmiyorum ama çok hafif gecikmeler olabiliyor, mesela bir containera sprintleyip hemen basınca bir göz kırpma süresi kadar load ediyor içeriğini loot var mı yok mu. buna benzer şekilde mobları vats öldürünce bir anlık hp'leri dibe vuruyor, sonra ölüyorlar. artık benim bağlantı kaynaklı mı bilmiyorum çünkü ping vs göremedim maalesef.

- hayvan insanlar nasıl oynadıysa haritada lvl 47 gördüm, ben 6 oldum ancak lol. betadan aktarıldı herhalde dedim. sabaha karşı oynadığım için serverda 2-3 düzine insan adı vardı ama bunların çoğu offline oldu gitgide. solo gibi oynamak isteyenler private gelene kadar sabaha karşı oynayabilir herhalde sanırım lol. sadece bir kişiye rastladım bu şekilde bir public quest'te. yarın gündüz oynayıp bakacağım duruma.

- yeni perk ve stat sistemi ilginç ama biraz da kafa karıştırıcı, henüz kafamda bir build oluşturamadım tam. kartlar slotlarda değiştirilebilse de special fixed, kartlar da alınca fix kalıyor, başka bir kart alınanamış oluyor o anda. kart packleri almak gerekecek lvl uplarla, 5 lvlda bir geliyor sanırım.

- npc namına sadece robotlar var, çevrede hep insan cesetleri ve bazılarının yanında holotapeler. holotapelere gitmiş bütün emek ama bunları pipboy altında ileri geri sarabilmek lazım çünkü şu andaki haliyle 2dk dinleyip, kazara başka holotape alınca ona geçmesi, öncekini en baştan dinlemek filan of yani. iki kere başıma gelince artık holotape dinlerken çömdüm sonuna dek bekledim gene olmasın diye. feedback diye yazarım sonra adamlara.

- şu ana dek gördüğüm hikayenin gidişatı etrafta npc'ler varmış ama ya ölmüşler ya kaçmışlar, olanları bulmaya çalışmak üzerine bazı quest'ler. ama keşke dedim ki mp olmasaydı ve sp'de fo5 olarak npc'lerle, dialoglarla filan çıksaydı şu oyun keşke.

- craftingin dibine vurulmuş gördüğüm, gerçi pek raw material toplayamadım henüz ama iceberg'in zirvesinde bile hissediliyor yani. adamlar tam survival oyunu yapmışlar. combat vs genel olarak fo4 ama. yalnız mp olması sebebiyle herhalde önceki bethesda oyunlarından maalesef ayıran ve hoşuma gitmeyen birşey, açıkta duran eşyalar yok. herşey container içinde, fizik motoru mp'de saçmalamasın diye midir artık nedense. açıkta birşey gördüm ve aldım diyebileceğim birşey bulamadım maalesef, morrowind'den beri yaşadığım o his eksik geldi. :(

uzun lafın kısası, fo4'ten sonra bir ileri, iki geri bir oyun yapmışlar gördüğüm. keşke şu emekle fo5 yapılmış olsaydı çünkü ortaya konan, tasarlanmış dünya gayet yeterli. sadece pcler çıkarılıp npc'ler eklenecek.
Sosyal ağlarda paylaş

işte solo oynadım dün gece, fo4 gibi ama npc'ler ve masa üstünde tabaklar filan yok. ama crafting daha da derin, perk sistemi değişik. oynanır ama fo4 sevmeyenler için bunu da sevmek için neden görmüyorum. sevenler bunu da sevebilir.

ben şahsen solo oynamaya çalışacağım mümkün oldukça eş-dost filan olmazsa ki yok görünürde oynayan lol, o terminaller, notlar, holotapeler grupla olacak iş değil bence.

offline oynanma ihtimali diablo3'ün offline oynanma ihtimali kadar ama.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...