DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 “It’s not like Destiny. It’s not like any of those things. It’s not like Rust, other than it’s an online world with people in it. Fallout 76 is a roleplaying game. It is not a PvP, kill everybody, fest.” merak etmeyin arkdaşlar . hiç gerek yok kafa takmaya dandirik ötesi bi oyun olcak keza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Fenerli icin yeterli bi oyun olur abi dert etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 fazla elitist gördüm sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Esh said: Fenerli icin yeterli bi oyun olur abi dert etme sana da gitmez agam vault suit sarı lacivert sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Ilk is yirtip don yapiyoruz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 köpeklerimiz olacak mı şimdi? https://hugelolcdn.com/i/528698.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Ben Sam'e hak vermeye geldim, gidiyorum şimdi oyun çıkana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Sam haklı, diğer arkadaş baya bir haksız. İyi günler efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 iktidarsızların tatmin olduğu bir oyuna kısıtlı zamanımı harcamak bana da cazip gelmiyor... hoş bana kalsa hiç multi olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 .. you’ll target an area of the map, not other players with Fallout 76’s nukes .. Pete Hines Güzel haberler yavaş yavaş geliyor. Etik değerleri olmayan pvp isteyenleri tam uzak tutabiliyorsak denerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 multi fallout ıyyyyyk uzak dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 kizillelma said: Etik değerleri olmayan pvp isteyenleri tam uzak tutabiliyorsak denerim "serefsiz pklar"in 2018 versiyonu da bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 It's about ethics in pvp journalism Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 teabag yapmayın lan insanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Artık pk öldürebilmek için önce elimizi öpecek, teşekkürler bethesdad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 pvp sirasinda lanli lunlu konusana ban gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 brit mezar'da sadece undeadler kill alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 shawshank redemption daki müzik çalışıyormuş bunun trailer da, vay anasını şimdi farkettim (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Ekimde beta baslayacakmis. https://bethesda.net/community/topic/223274/fallout-76-b-e-t-a-update-info-updated-july-23 pre-order edince beta key veriyorlar, sonra pre-orderi iptal edersiniz cikmadan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 "penalty for death is only respawning at a nearby location" newb fagler için yapmışlar oyunu. cash machine direk skin satabilmek için başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 https://www.rockpapershotgun.com/2018/07/03/fallout-76-new-vegas-parody-mod/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Steam'e gelmiyormus: https://www.overclock3d.net/news/software/fallout_76_won_t_be_released_on_steam_-_pc_version_will_be_exclusive_to_bethesda_net/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 ahmaklık, shelterı bile bethesdadan silip steamde yüklemiştim. sorun çıkartmıştı bethesdada güncellenince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 bethesda.net ile satin aldigin oyunu dl edersen refund da alamiyorsun sanirim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 almayuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar