Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 switch yeteri kadar satmiyordu sanki :( para basicaklar resmen oyun ana seriye ait degil, franchise reboot orjinal herseyi baslatan gameboy oyunu baz almislar. remake gibin bisi, senelerdir "abi ilk 150 pokemon iyiydi ya sonrasi sarmadi" diyen kitleye cater ediyor https://www.youtube.com/watch?v=9jRtpMKLsts izleyemeyenler icin ozet: oyun baya bir seyi pokemon go dan evirmis pokemon go ile tam baglanip etkilesime gecebiliyor, pokemon go dan transfer mumkun local co op var, tek joyconla oynanabiliyor mekanikler, grindy kisimlar, kore mmo kivami kisimlar filan atilip hem yeni jerasyonalr icin hemde switchin ana kitlesi olan yaslanan, is guc nedeni ile grind yapamayan y jenerasyonuna gore ayarlanmis eskiler icin nostalji, yeniler icin silbastan temiz baslangic oyunlar beraber pokewalker ve pokemon go plus kirmasi su kontrollerda cikiyor https://i.imgur.com/m6eQxCH.jpg yaninizda tasiyip mobil oyunla switchi puruzsuz bagliyorsunuz filan falan https://i.imgur.com/GSBeJlr.gif
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 ayri post olarak atiyim, bu oyun switch icin beklenen o "buyuk" pokemon oyunu degil. release kasim ayinda bu, ana serinin oyunu 2019 da cikiyormus daha once marioda, zeldada ve metroidde yaptiklari gibi franchise i ikiye boluyorlar iste. hardcore kitle icin oyun yapmaya devam ederken yeni oyuncularida boyle daha sade ve sosyal bir oyunla kapicak. pokemon go nun basarisi ve batisindan baya birsey ogrenmisler anlasilan
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/218/735/i-came-ghostbuster.jpg oley lan tam istediğim buydu işte. orjinal oyundan sonra gelen çöp ötesi pokemonların olmadığı bi oyun.
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Sevmem normalde ama immersive bir şey olmuş şimdi pokemon go bir anlam ifade etmeye başlar işte.
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 adamlar yolunu bulmuş aga. sony'i bile el konsoluna tekrar yönlendirdiler..
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Ya daha hala pokemon go türkiye appstore'da yok, adamlar çatır çatır yeni şeylere devam ediyor. Hacı şunu hele bi türkiyeye getirin önce ya
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Cekemiyorlar turkiyeyi :(
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=p4Q50F-b3cg
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 bu ülkede bir oyun için kimseyi bir daha sokaklara dökemezler.
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Pokemon go ilk çıktığı ay 4 kilo vermiştim. Diet yapmıyodum bişi yapmıyodum hala deli gibi yediğim dönemde 4 kilo verebilmiştim. Çok aşırı insan sağlığına faydalı bir oyundu ya :D Oyunun temel sistemi bu kadar rezalet olmasa aslında mantığı güzeldi. Sırf o yer kapmacayı kötü yapmışlar yoksa genel anlamda yakalama falan kısımları süperdi ama yakaladıktan sonrası çok boştu.
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 İşte şimdi yakalama sonrası da aktif olmuş o yüzden baya hype yapmaya değer. Mmolarda da okul notuna göre exp fln gelse mesela öğrenciler bilim adamı olur :)
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 switch alacam ya galiba. hadi o neyse pokemon go yu geri yükleyeceğim :(
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 DRaGoN_SLaYeR said: switch alacam ya galiba. hadi o neyse pokemon go yu geri yükleyeceğim :( Mithat said: Pokemon go ilk çıktığı ay 4 kilo vermiştim. Diet yapmıyodum bişi yapmıyodum hala deli gibi yediğim dönemde 4 kilo verebilmiştim. Çok aşırı insan sağlığına faydalı bir oyundu ya :D Oyunun temel sistemi bu kadar rezalet olmasa aslında mantığı güzeldi. Sırf o yer kapmacayı kötü yapmışlar yoksa genel anlamda yakalama falan kısımları süperdi ama yakaladıktan sonrası çok boştu. gelin gelin eşşek kadar grubumuz var go'da :D
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 hadi konsol 1800'e falan playstation 4'ten daha pahalıya alınıyor da oyunlar 60 dolar falan ya hem döviz hem dolar koyuyor be :(
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 OHA NE ZAMAN ÇIKIYOR BU izlemeden yazınca böyle oluyor. kasımmış. :D
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 mulgear6 said: DRaGoN_SLaYeR said: switch alacam ya galiba. hadi o neyse pokemon go yu geri yükleyeceğim :( Mithat said: Pokemon go ilk çıktığı ay 4 kilo vermiştim. Diet yapmıyodum bişi yapmıyodum hala deli gibi yediğim dönemde 4 kilo verebilmiştim. Çok aşırı insan sağlığına faydalı bir oyundu ya :D Oyunun temel sistemi bu kadar rezalet olmasa aslında mantığı güzeldi. Sırf o yer kapmacayı kötü yapmışlar yoksa genel anlamda yakalama falan kısımları süperdi ama yakaladıktan sonrası çok boştu. gelin gelin eşşek kadar grubumuz var go'da :D Go ile full sync mi olacak yoksa Go da yakaladığın yeni pokemonlar mı sadece atılacak, ona göre başlarım go ya, apk falan indir güncel tut pfff uzun işler dfs
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 pokemon go mantık olarak müthiş bir oyundu ama pvp koymamaları, pokemon biriktirmekten başka HİÇ BİR aktivite olmaması, multiplayer olmaması bitirdi oyunu. Parklarda toplanan milletin en azından chat yapabileceği bir platform bile koysalar yeterliydi
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 o chati irl yapıyoduk zaten niye in game yapsınlar ki sdf
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Beni kaybettiler eğer pokemon Go'suz oynanamayacaksa. İç anadoluda çomar mı yakalıycam mk? Pokemon oynayacağım diye dayak yemek istemiyorum.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 aynen abi ilk duyunca işte ilk oyunun rebootu falan diye cidden heyecanlanmıştımda pokemon go falan nedir abi dolaşamam ben öyle pokemon yakalicam falan diye
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 go zorunlu değil. go'nun tek olayı go'da yakaladığın pokemonu buna transfer edebilmen.
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 ya ben dedim yanlış video mu izledim. GO'nun zorunlu olduğunu şu videodan nasıl çıkardınız ya dsf evet baya reboot işte
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Go olayı feature ya. Dışarda telefonunda yakalayıp eve gelince atabilirsin işte. Şart birşey değil yani pokumon toplamak için.
Öne çıkan mesajlar