matama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 merhaba volvo xc90 alalim diyoruz, aracin herseyini begendim sadece on konsolu hosuma gitmedi. surusu hizi iyi, orjinal plan range sport tu ama bu euronun artmasiyla cok sacma bir hal aldi. o paralar vermek istemedim, fikirlerinizi bekliyorum.
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Abi XC90 alacak adam foruma sormasın ya. Ne kadar 500k+ değil mi bu araç hatta milyona yakındı sanki.
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 bu son modellerinden olmasa da uzunca bir süre kullandık. çok hantal bir araçtı. aklımda tek kalan bu. serjunun dediği gibiyse rakamlar alternatif aramakta fayda var.
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 yeni xc90 ve s90 luzumsuz iyi. Eskileriyle alakasi yok. gidip deneyince soru isareti kalacagini dusunmuyorum. Bazi bayiiler uzun sureli deneme imkani da sagliyor. alternatif olarak alim oncesinde bir kac gunluk kiralama yapmaniza imkan veren, alimdan sonra ise kiralama bedelini dusecek sekilde cozumleri olmali.
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Sıfır fiyatlar 500k-1000k arası değişiyormuş. Bu arada evet son kasaları konusunda Volvo'nun XC90 efsane diyorlar. Bir de Maserati Levante fiyatları nasıl acaba? Çok güzel araba harbi.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 matama said: merhaba volvo xc90 alalim diyoruz, aracin herseyini begendim sadece on konsolu hosuma gitmedi. surusu hizi iyi, orjinal plan range sport tu ama bu euronun artmasiyla cok sacma bir hal aldi. o paralar vermek istemedim, fikirlerinizi bekliyorum. Alma. Hevesimi alıp satarım diyorsan sen bilirsin ama uzun vadede range sport (tu) Evet, müteahhirler alıyor, görgüsüzler alıyor, ayılarla, barzolarla aynı kefeye konuyosun ama be euro kuralrıyla yakında xc90 da aynısı olur. O masrafa girmişken range sport ya da pahalı kaçtıysa velar.
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 ben de arada kaldım porshe cayenne turbo mk3 aldım.
matama Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 ben acikcasi bu forumda eskiden ferrari almayi bile tartisabiliyordum. oncelikle kendince komiklik yapan yada sacmalayan arkadaslara lafim bu. nerdeyse 10 sene once bulusuyorduk bu forumdan insanlarla. xc90 i denedim ve cok iyi cikti sadece on konsolu cok begenmedim. bilinen bir arizasi vs var mi diye birazda yazdim buraya.
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Yıllar gectikce hepimiz fakirlestik abi
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 @matama hatta jantı yamultmustun köprüde sendin o sanırsam :) Xc60 üzerine binemedim gerci ama cok beğeniyorum xc90ı.
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 samaella said: ben de arada kaldım porshe cayenne turbo mk3 aldım. ben sadece mk alabildim.
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 abi on sene önce hepsinin masaüstü arkaplanı ferrariydi ve sistem onlara birgün ferrari sahip olabileceğine inandırdı. şimdi ise alamayacağını anlayanlar haklı bir servet düşmanlığı yapıyor. seninkisi ramazan ayında sancaktepede 1.5 litre buzlu su içmeye benziyor yani... lütfen biraz anlayış, fakirler de var.
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 matama said: merhaba volvo xc90 alalim diyoruz, aracin herseyini begendim sadece on konsolu hosuma gitmedi. surusu hizi iyi, orjinal plan range sport tu ama bu euronun artmasiyla cok sacma bir hal aldi. o paralar vermek istemedim, fikirlerinizi bekliyorum. aslında tek beğenilecek yeri ön konsolu ve konfor kalemleri. fiyatını bilmiyorum ama muadil audi ve bmw den geri kalıyor sürüş vb. kalemlerinde. motor, yol tutuşu vs. vs. bir çok teste aynı sonuçları alıyor, audi, bmw, mercedes arasından sonucu oluyor veya mercedesi geçiyor benim okuduklarım bu yönde, tabi aslında yüzde olarak ne kadar fark yaratır, tester değilsen ne kadar anlayabilirsin orası ayrı tabi
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 KHaRoN said: yeni xc90 ve s90 luzumsuz iyi. Eskileriyle alakasi yok. gidip deneyince soru isareti kalacagini dusunmuyorum... doğru, çinliler baya para aktarmış bunlara, iç ve dış tarzı olarak çok iyi arabalar hele s90 çok eyi
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 aktiftablet said: velar. özel seri gibi olduğu için çok pahalı ve ıvır zıvırları kanser eder adamı diyorlar, şekil güzel ama
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 ginaly said: Yıllar gectikce hepimiz fakirlestik abi evet, uzun adama teşekkürler :)
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Selam, Konsolu herkesin zevkine uygun değil. Ben sevmemiştim; aracın hatlarına da ısınamadım ben. Sürücüsü olmayacaksan sıkıntı değil. Eski kasanın transmisyon ve elektronik ile ilgili sıkıntılarını duymuştum. Ama yeni kasa ile ilgili kimseden bir şikayet veya yakınma duymadım. Yaşlı da dursa Q7'nin iç ve dış tasarımını beğeniyorum. Saygılar.
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Forum zengin, Bağdat Cadde tayfa forumu dediğimde kızıyordunuz. Abi şaka bir yana o kadar bütçeye Jaguar F-Pace düşünmez misin? Range gibi barzo müteahhit işi de değil.
Goering Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 o kadar param olsa porsche macan veya f-pace alirdim ben de. volvo neymis. s60R 300hp bile gordum, ona ragmen.
matama Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 f pace kucuk ic hacmi, ben jaguar hic sevemedim birde . xc 90 macan a gore bir ust sinif, macan bayag kucuk kaliyor diger araci cayenne olan biri olarak soyluyorum. kuzenime yeni aldik macan guzel ama kucuk. @paramecium su an fiyat performansta en iyi arac bu duruyor gibi.
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 glc coupe ? gümüşi bir rengi var o baya güzel duruyor
Loex Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Xc90 cok guzel gercekten kesinlikle almalisin
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 twitch tayfa boş yapmayıp çıksın kasıyor. Patinaj'da 10 yıllık üyelik zorunlu olsun @para matama selamlar, Abi tipini beğendiysen diyecek çok bir şey yok bence en beğen/beğenme özelliği tipi diye düşünüyorum. Konsol da bir garip haklısın. Bu sınıftaki araçlar henüz pek ilgimi çekmiyor doğrusu ama bir araç alacak olsam kesinlikle Velar olurdu. Mutlaka düşünmüşsündür diye tahmin ediyorum, Velar vs XC90 konusundaki yorumların nedir?
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2018 gormemis olan fakirler icin garip durdugu soylenen konsol soyle bisiymis. bardaklar dahil mi geliyor?
Öne çıkan mesajlar