Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 OOOOOOOOOOOOooohaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 olm semih golü attı totnım. 90+5. bu sezon cl naptı ya. vay ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 of of tottenham aldı. 2-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 HAYDAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Yalniz cidden inanilmaz CL sezonu oluyor. Inanilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Ya ahahha müthiş maç oldu. Moura 95.01 de yazdı şaka gibi. Resmen tek başına finale çıkardı takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 tottenham müthiş oynadı ya alkışlar iki takıma da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Bu sene CL başka bir seviyede. İnanılmaz maçlar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 türk spikerler iyi gazlamış milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Ne spikeri ne gazi la. Inanilmaz maclar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 gelmiş geçmiş en iyi CL sezonu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Öldüm ben eşşeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 essek oluruz at dogariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 20 dakika önce, Sotto dedi ki: Yalniz cidden inanilmaz CL sezonu oluyor. Inanilmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 fistan'a niye cevap veriyorsunuz abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 bu arada son'un iki topu direkten döndü ama yinede çok etkisizdi maçta. biraz daha canlı olsa belki bu kadar sıkıntılı olmayabilirdi maç. dele alli ve moura çok büyük oynadı. apaçi mapaçi ama ziyech'te sahanın her yerindeydi. bi de trippier'e çok büyük saygı duydum. 15-20dk arasında kasığı çekti. Çıkana kadar acı içinde oynadı resmen. Çok güzel maçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 2 saat önce, Sotto dedi ki: Ne spikeri ne gazi la. Inanilmaz maclar oluyor. it is the football, that is the football Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 GLOOORRRY GLOOOORRYY TOTTENHAM HOTSPUUUURRRR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 yine neler olmuş ya ohaasdf moura ne güzel proclamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 chelsea-frankfurt maçını izliyorum dk 60'dan beri. maç uzatmaya gitti 1-1 şu an. taş gibi takımmış frankfurt. 4 tane yugoslavları var Rebic, Yovic, Kostic, Gacinovic, it gibi sağa sola basa basa duman ettiler chelsea'yi. uzatmalarda iki topları kalenin içinden çıktı. eleyecekler gibi chelsea'yi. bakalım son 15 dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Bilic bizdeyken bu Rebic'i çok istiyordu, çok bastırdılar ama yönetim olmaz diyip almamıştı. Bir de Kramaric istiyordu. İyi ki gelmemişler gerçi, şanssız olmalarına rağmen sürekli yavaşta olsa seviye atlayıp hep daha iyi yerlere geliyorlar adım adım. Burada bi bok olmazdı onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 chelsea penaltılarda geçti. frankfurtun kazanmasını isterdim ama bu kadarı bile büyük başarı bence. neyse finalin adı belli oldu arsenal-chelsea bakalım londra derbisini kim alıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 (düzenlendi) Penaltılarda Chelsea aldı. Arsenal da Valencia yı 4-2 ile geçti. UEFA finalindede 2 ingiliz var. Kupa kazananlar direk şl ye gidiyordu. Bu yüzden önümüzdeki sene şl de , ingilizlerin 6 takımı olur mu? Böyle bir ihtimal var mı ? Mayıs 9, 2019 sniper tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2019 yanlış bilmiyorsam eğer öyle bir ihtimal yok. zaten ligden dolayı da gidecek çünkü şl finali kazananlar. Sadece birinci torbaya çıkmış olacaklar. AL finalini Arsenal kazanırsa 5 takım gitmiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2019 ligin 2. ve 4.sü CL finali, 3. ve 5.si EL finali oynuyor. Bunların hepsinin üstünde bir takım da ligi kazanıyor.. At-Avrat-EPL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar