Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'dan Futbol [18/19]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bu arada son'un iki topu direkten döndü ama yinede çok etkisizdi maçta. biraz daha canlı olsa belki bu kadar sıkıntılı olmayabilirdi maç. 

dele alli ve moura çok büyük oynadı. apaçi mapaçi ama ziyech'te sahanın her yerindeydi.

bi de trippier'e çok büyük saygı duydum. 15-20dk arasında kasığı çekti. Çıkana kadar acı içinde oynadı resmen.

Çok güzel maçtı

Mesaj tarihi:

chelsea-frankfurt maçını izliyorum dk 60'dan beri. maç uzatmaya gitti 1-1 şu an.

taş gibi takımmış frankfurt.  4 tane yugoslavları var Rebic, Yovic, Kostic, Gacinovic, it gibi sağa sola basa basa duman ettiler chelsea'yi.

uzatmalarda iki topları kalenin içinden çıktı. eleyecekler gibi chelsea'yi. bakalım son 15 dk.

Mesaj tarihi:

Bilic bizdeyken bu Rebic'i çok istiyordu, çok bastırdılar ama yönetim olmaz diyip almamıştı. Bir de Kramaric istiyordu. İyi ki gelmemişler gerçi, şanssız olmalarına rağmen sürekli yavaşta olsa seviye atlayıp hep daha iyi yerlere geliyorlar adım adım. Burada bi bok olmazdı onlardan.

Mesaj tarihi:

chelsea penaltılarda geçti.

frankfurtun kazanmasını isterdim ama bu kadarı bile büyük başarı bence.

neyse finalin adı belli oldu arsenal-chelsea

bakalım londra derbisini kim alıcak.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Penaltılarda Chelsea aldı. Arsenal da Valencia yı 4-2 ile geçti. UEFA finalindede 2 ingiliz var. Kupa kazananlar direk şl ye gidiyordu. Bu yüzden önümüzdeki sene şl de , ingilizlerin 6 takımı olur mu? Böyle bir ihtimal var mı ?

sniper tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

yanlış bilmiyorsam eğer öyle bir ihtimal yok. zaten ligden dolayı da gidecek çünkü şl finali kazananlar. Sadece birinci torbaya çıkmış olacaklar.

AL finalini Arsenal kazanırsa 5 takım gitmiş olur.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...