k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 derken nazar değdirdim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Geldi gol lol. @ace cbc spikeri de ayağı kırılmadığı için kurban kesmesi lazım dedi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 benim izlediğim kanal hangisi bilmiyorum da "topa dokunup dokunmamanın pek bi önemi yok, tehlikeli hareket" dediydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Cbc sport azeri kanalı ya. Avrupa maçlarını burdan izliyorum arada. Spiker çok dadlı anlatıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 benimki ingilizce de kanal logosu falan yok hiç. değişik bi yayın sdf. ama kesintisiz izliyorum çok iyi. edik: B/R Football'muş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Ulan 1-0 bitti ama ne maç oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 mane neler kaçırdı öyle napoli de çok kötü kaçırdı gerçi ama mane daha kötüydü. maçın adamları van dijk, salah, alisson. hamsik de iyiydi. manu'da pogbalon'un yerinde olsa manu sınıf atlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 özel işim yüzünden izleyemedim şu maçı ona yanıyorum... 6 ay arayla dünyanın en iyi stoperi ve kalecisini aldık resmen askjdhfkjsfhas ISLANDIM ALLISON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 dünyanın en iyi stoper i ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 VIRGIL VAN DIJK http://d3j2s6hdd6a7rg.cloudfront.net/v2/uploads/media/default/0001/69/thumb_68499_default_news_size_5.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Alisson yalnız son pozisyonda parasının hakkını verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Xavi-Iniesta-Xabi Alonso prime hali elinde olsa Wijnaldum-Milner-Henderson üçlüsünü bozmayacak sanırım Klopp orta sahada. Keita ve Fabinho da varken elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 virgil en iyi stoper filan mı yazılmış? hahahaahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Aceace said: k1nJo said: var mı liverpool-napoli maçını izleyen baya güzel maç oluyor. van dijk'ın mertens'in bileğini biçmesi haricinde. Yalnız BT sport yorumcusu "Bişe yok yea, topa dokunmuş sonra kazara çarpmış. Faul bile yok" diyerek bi 3 büyükler taraftarı hissi katmasa iyiydi. steve mcmanaman di yorumcu ne desin adam asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2018 bugün baktım da ne dalga geçmişler redditte belli değil mcmanamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 gruplarda real'i 2 kere yenip yinede grup sonuncsu olmak nedir ya yazık günah üzüldüm valla cska'ya gerçi kesin basmışlardır at hormonunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 müller dün ne yapmış öyle aboooowww şimdi izledim. polis gelip alsa sahadan yeriymiş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 ajax'ın kart da sert ya ama ben son golü anlayamadım. neden ofsayt yok? şu geçen beşiktaş'a olunca öğrendiğimiz kuraldan dolayı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 CL grup maçları tatsızdı bu sene, sürpriz yok. Kuralar çekilirken ilk 2 bunlar bitirir denilen bütün takımlar gruptan çıktı. Hatta 1 şu 2 bu olur dediğimiz takımlar da o sıralamada bitirdi. Öyle ezici bir takım da yoktu çok. Liverpool, City falan lig performanslarının gerisindeydi hep. Bayern tatsız, Real bok gibi. İzlediğim maçlardan Dortmund ve PSG'yi beğendim. En iyi çıkışı da Ajax yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 super ballı sub shaqiri 2 şut, 2 deflection, 2 gol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Liverpool dün 36 şut mu ne çekti ya. İstatistik üzerinden yorumlamak da yanlış ama dün maçı izlerken Mou'yu baya çaresiz gördüm. The Special One'dan nerelere geldi. Prime dönemi ve 2000'lerin ortasında yükselen geriden oyun kurup sonuç odaklı hücum planının demode kaldığı belliydi de şu an gerçekten boşta kalsa Galatasaray, Fenerbahçe ayarında takım çalıştıracak pozisyona düştü Porto falan tekrar istemezse. Bu tip TD'lerin genelde adresi Roma veya Zenit oluyor ama onlarda durum nasıl bilmiyorum. Çöktü resmen herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 kadro kötü sakatlıklardan cok cekti mou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 cidden baya kötü kadrosu da var iyi bile gidiyorlar aslında.pogba ya o kadar para bayılacaklarına çok daha iyi transferler yapabilirlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2018 Mou'yu bundan sonra prestij olarak sadece milli takım kurtarır da orada zırlayamaz. Kulüplerde olunca 239847928742 milyar avrölük transfer istedim yapmadılar o yüzden bu haldeyiz diye ağlayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar