Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Gürse Birsel in yeni dizisi. ne zaman yayından kaldırılır diye merak ediyordum. 12 inci bölümüne göz attığımda uzun süre yayında kalacağını düşünmeye başladım. https://www.startv.com.tr/dizi/jet-sosyete/bolumler/12-bolum?t=1296 19 mayıs gençlik ve spor bayramıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 şuan türk tvlerindeki en iyi dizi açık ara, gayet iyi de işte bir yerde misafirlikte ya da ankarada sınav döneminde vs. değilsem oturup izlemedim hiç sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 gormemiz gereken bu videoda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 bi bölüme biraz baktimda pek olmamis ya su bkm kekolarini görmeye tahammül edemiyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 olm 5 dakika izledim, 1 tane espride sırıtmadım ya. ne kadar kalitesiz işler çıkarıyorlar inanılmaz. aquila said: gormemiz gereken bu videoda? atatürkü anma, gençlik spor bayramı değil. gençlik spor bayramı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Başta ısınamamıştım, şimdilik fena değil. Dizinin olayı gene gıcık karakterler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 aquila said: gormemiz gereken bu videoda? "Atatürk" diyememeleri dikkatimi çekti sadece. Dizinin kalitesizliğini bu şekilde yağ çekerek mi kurtarmaya çalışıyorlar diye bir izlenim oluştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 verdigin linkte denk gelmedi, fazlasini izlemeye de tahammul edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 aquila said: verdigin linkte denk gelmedi, fazlasini izlemeye de tahammul edemedim. adam zaten timestamp'li vermiş. 1 saniye sonra geçiyor o quote.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 21:35 den sonra oluyor olay. "... cumartesi günü gidelim" diyor. diğer karakterde "19 mayıs? o gün olmaz." diyor. "niye" diye sorulduğunda "o gün gençlik ve spor bayramı, spor yapacam, niye? çünkü bayramı, bütün gün spor yapacam adettendir" diye bir cevap veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 son 2 bölüm toparladı bence. ondan önce iyi denilebilecek 1-2 bölüm vardı. aşırı baymıştı arka arkaya falan. toparladı biraz gülse. eleştirileri falan okuyor tabi. yaşar karakteri hala kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Densiz said: 21:35 den sonra oluyor olay. "... cumartesi günü gidelim" diyor. diğer karakterde "19 mayıs? o gün olmaz." diyor. "niye" diye sorulduğunda "o gün gençlik ve spor bayramı, spor yapacam, niye? çünkü bayramı, bütün gün spor yapacam adettendir" diye bir cevap veriyor. Mevcut iktidar sebebiyle her şeyden şüphelenmeyi anlıyorum ama bu yine de havadan nem kapmak olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Bu kadar vurgulanınca aklıma başka birşey gelmiyor. Spor yapacam de geç? adetimiz o gün spor yapmaktır vs. diyor. Karşısında dinleyende itiraz etmiyor.. bilemedim.. Bana normal değilmiş gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2018 abi aynı dizide hayvanları koruma derneği balosuna kaplan kürküyle gelmişti kadın. noldu nesli mi tükendi falan diyordu. enerji harcaamaya değmez yani. ek parantez avrupa yakası bile şu anda denk geliyorum ama 10 saniye falan katlanabiliyorum. Olmuyor artık o işler yaşandı bitti yani. Zamanında güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Bu sezona iyi başladı, Yıldız Tilbe efsane olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Şu dizide sadece erdal bakkal güldürüyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 KIYAMiiSUUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 gurse birsel komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Çok kötü ya. Avrupa yakasını nasıl yazmış hayret ediyorum. Her karakteri uçarı yapayımda burhan gibi sivrilmesin bir tanesi... diye düşünmüş o yüzden bu kadar kötü yapmış gibi geliyor. Hayır yeni sezonda 2 tane daha böyle karakter eklendi. Bu iş böyle gidecek gibi görünüyor. niye izliyorsun derseniz, çalışırken ikinci ekrana koyuyorum. O halde bile çekilmiyor. Kaç kez durdurup radyo açtım bilmiyorum ama 6-7 saatde bitirebildim bir bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 alisinca seviliyor.. bir de ne seyrecedeksin cukur mu seyredeceksin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 dana haklı, izlemek zorunda kalıp izlenecek diziler arasında en iyi güncel tr dizisi olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 izlemeyin dizi o da bi seçenek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 avrupa yakasının tekrarı bile çekilmiyor olm yaşandı bitti işte. Çocuklar duymasın eskisi de aynı şekil kusturuyor. Jet sosyete daha da beter yani. Bir de arkadaş bu 23142432432 jul ışık kullanmak nedir ya. Her yer parlak, millet kör oldu ışık saçıyor ekran resmen ya. Bir gölge kullanın be adam o nasıl bir ev içi ışığıdır. https://assets.fxnetworks.com/cms/prod/2017/01/himym_570x320.jpg?resize=570:* https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/2342532/2342532-728xauto.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 avrupa yakası da kötü hakkeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2018 Densiz said: Çok kötü ya. Avrupa yakasını nasıl yazmış hayret ediyorum. çünkü Flassh said: gurse birsel komik değil Avrupa Yakası da hiç bir zaman komik olmadı. Ama Gülse Birsel Türk insanının televizyonda bir şeyler alışkanlıklarını iyi bilen biri. Ekrana beline kadar eşofman çekilmiş birini koyuyosun. O 10 dakika amaçsızca dans ediyor. Sen o arada çay koyup geliyosun ve hiç bir şey kaçırmamış oluyosun.... Senaryo da belli zaten. Hiç olmaması gereken şeyler bir anda bir şekilde oluyor. Sonra bölüm sonunda da her şey çözülüyor... Al sana senaryo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar