Holy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Bursa'da şu en eski ve meşhur iskendercide verilen şıra aşırı lezzetli geliyor bana. Sordum adamlara kendileri yapıyorlarmış, dışarıda bulamazsın dedi. Varsa buna benzer şıra önerisi olan deneyebilirim. Neyse üzüm suyu için bu kadar yeter. Şarap için eğer yakınsanız kozyatağı Metro markete gidin, şarap reyonundaki çalışan 5 senedir falan aynı adam ve şaraplar konusunda ortalama üzeri bilgi sahibi. Hangi tip şarap içmek istediğinizi, nasıl içmek istediğinizi falan söylüyorsunuz ve çok güzel öneriler veriyor. Sofra şarabı olarak 3 farklı şarap önerdi şimdiye kadar (hangisi indirimde ise veya fiyatı uygun ise onları öneriyor bu arada, geçirmeye çalışmıyor) ve hepsi beklentimizin üzerinde çıktı. Peynir yanında içeceğim sadece dersen ona gore veriyor, fiyat skalanı söylüyorsun ona gore veriyor falan. Kırmızı ve rose için önerileri çok iyiydi. Beyaz için çok sormadım ama herhalde onu da biliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 iskender yanı için aşırı tatlı bişi o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 25-30 bandinda likya kizilbel oneririm, sahiplerini tanidim mukemmel is cikariyorlar ayrica yine ayni bantta unurbey var , beyaz kirmizi roze, herkes severek iciyor. Pahali sarap, parasini hakedebilir ama o seviyede olmayan biri40 lirayi asmamali sarapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 abi bu dedigin saraplar nerden bulunur. ilk kez duydum adlarini en pahali ictigim sarap 32 lira gibi bir seydi buzbag di o da gecen ay filan aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Holy said: Bursa'da şu en eski ve meşhur iskendercide verilen şıra aşırı lezzetli geliyor bana. Sordum adamlara kendileri yapıyorlarmış, dışarıda bulamazsın dedi. Varsa buna benzer şıra önerisi olan deneyebilirim. +1 bursa da içtiğimi bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 o degil de nar $arabinin tadi nasil acaba? sirinkoy de vardir kesin. (neydi lan o sarap koyunun adi bole bisiydi galiba, gittigim yeri unuttum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 hardaliye icin. en harikasi hardaliye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 şirince yi diyosun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Hardaliye çook tatlı ve baya soğuk içmek gerekiyor, yoksa daha kötü oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 neutrino said: 50-60 lik sarapla daha pahalilarini ayirt etmek zaten cok zor. Cok yuksek fiyatlar yapay yuksek. valla yalan yok, daha pahalısını içmişliğim olmadığı için 50-60'lıklara "ok" demiştim, "daha da megası vardır illa ki MMH MUH 800 LİRALIK ŞARABIMIN HER DAMLASI <3" mantığıyla :D bu ara yarı tatlı beyaz-kaşar-kuru&füme et basıp geçiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 füme/kuru et demişken, http://online.sariyermarket.com/content/images/thumbs/0025337_apikoglu-kur-fume-et-100gr.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 bosnak eti derken?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 için fesat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 neutrino said: 50-60 lik sarapla daha pahalilarini ayirt etmek zaten cok zor. Cok yuksek fiyatlar yapay yuksek. beyaz şarapta çok kolay , ucuzlaştıkça gazozlaşıyor , umurbey sauvignon blanc , 90-100 lira fln şişesi, şarapevlerinde bulunur ,sanırım sensun satıyordu bundan kavaklıdere selection narince,her migrosta var bu 2'li , kendilerinden 4-5 kat pahalı şarapları tokatlayabilir kör tadım yapsak,ama yinede 50-60 tl çok ucuza kaçmış oldu =) kırmızıda da pinot noir koyarlar önümüze,kafadan bitti zaten 50-60'a pn içemeyeceğimze göre.... 50-60 tl'ye alınabilecek çok güzel gündelik şaraplar var ama,ben çankaya hastasıyım,bu sıcak havalarda azcık soğutunca misss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 kalecik karasi - okuzgozu hibrid favorim pek sarap sevmesem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 üzüm suyu hakkında 5 sayfa nası konuştunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 şiraz için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Cokomantis said: neutrino said: 50-60 lik sarapla daha pahalilarini ayirt etmek zaten cok zor. Cok yuksek fiyatlar yapay yuksek. valla yalan yok, daha pahalısını içmişliğim olmadığı için 50-60'lıklara "ok" demiştim, "daha da megası vardır illa ki MMH MUH 800 LİRALIK ŞARABIMIN HER DAMLASI <3" mantığıyla :D bu ara yarı tatlı beyaz-kaşar-kuru&füme et basıp geçiyorum zaten. Ya olay nerden aldigina bagli Restoranda chetau kalpak lar 500 uzeridir su an kesin, bidrumda prodom u 650 ye actiklarini gordum gecen sene. Eh be ahlaksizlar diyosun oyle olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 yok migros'taki 60 liralık şarap vs migros'ta satılsaydı 800'e gidecekmişti şarabı demek istedim. yoksa OTELLERDE FALAN İYİ SAPLIYOLLAR Dİ Mİ ABİ sfjsgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 tekirdagli arkadasa hardaliye sordum burdan gorup heyecanli heyecanli bilmiyom dedi o ne ki. soyle guzelmis boyle guzelmis dedim. kefirini yudumlayip sarap icerim onun yerine dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 50-60 dolar diyelim ona aslında, kur karşısında değeri kalmadı liranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Black-ice said: carrefour sava diyip gidiyim. 15 tl. Ölü köpeklerin bile içmediği şarabı gelip foruma yazacak kadar zevksiz olman bizleri şaşırttı mı? Şahsen hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 yanınada bi kuartır pandır bide bol rençli nuggetsla gider bence bide ketcap mayonez karışımı öfff ağzımın suyu aktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 DoGMeaT said: yanınada bi kuartır pandır bide bol rençli nuggetsla gider bence bide ketcap mayonez karışımı öfff ağzımın suyu aktı :D benim de canım çekti sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar