Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

Yedegin yedegi degil. Sol bek yedegi. Fatih hoca solda sol ayagı hic calısmayan oyuncu istemez. Hatta Yuto'yu da once istemedi. Ama sol ayagını bir miktar da olsa kullanabiliyor diye kabul etti. Performansından sonra da bu sene alınmasını istedi. Gecen sene Linnesi sol bekte hic dusunmedi ustune de bu sene geldiginde Carole'u deneyip durdu sol ayaklı yedek sol bekim olsun diye.

Linnes yedek sag bek, Omer yedek sol bek, eger yuto omer hepsi birden sakatlanırsa ozaman linnes zorunluluktan sol bek.

"Fatih Terim" said:

Sezonun ilk yarısında kadro dışı bırakılan Hakan Balta'yı yeni transfer olarak gördüklerini aktaran Terim, "Hakan ilk yarıda kadronun dışında kalmış. Sol bekte, sağ ayaklı birini oynatmaktansa sol ayaklı Hakan'ın alternatif kalmasından yanayım. Eğer bir yabancı sol bek alacaksak yabancı oyuncu göndermemiz gerekiyor." şeklinde görüş belirtti.

10 Ocak 2018

http://sampiy10.gazetevatan.com/fatih-terim-canli-yayinda-acikladi-gidebilirler--1133498-futbol-sampiy10-haber/
Sosyal ağlarda paylaş

gol kralını gönderip, CL'e katıldığın sezonda as forvetin olmadan girmek nasıl bir gerizekalılıktır ya. taraftar yönetime sallıyor da, yönetim etkisiz bence. kulüp tamamen terim kontrolünde şuan sinan, erenden prens yaratırım zaten diyip zorla göndertti adamı. 10m+ bi meblaya gitse de yine de yetişmese yönetim sorunu ama kaynak bile yaratılamadan terimsilin yediği için mecburen gönderildi. terim'in takımı 512416.sabotesi bu nedir ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam da ne yapacaklar, forvet alamadık ozaman anlastıgımız yedek sol beki de mi almayalım diyecekler?

Gomis devre arasına kadar kalamazdı. Hem kendi huzursuzdu hem de huzursuzluk yaratıyordu hem de al-sat skalasında eksideydik. Gitmek isteyen ve teklif gelen tek oyuncu oydu. "Devre arası satarız yaa" diyerek yola cıkıp seneye cok guzel men olabilirdik.

Ayrıca ekside olursak Emre Akbaba'yı mesela CL kadrosuna yazamıyorsun. Gecen sene fenerin hile hurda ile boluspora kaleci satarak avrupa kadrosuna valbuena'yı yazdırdıgı unutuluyor heralde.

http://www.goal.com/tr/haber/fenerbahce-nabil-dirar-ve-mathieu-valbuenayi-uefa-avrupa-liginde-/1pqgvmwoujo9d1wb4gufj8dmg1
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

Tamam da ne yapacaklar, forvet alamadık ozaman anlastıgımız yedek sol beki de mi almayalım diyecekler?

Gomis devre arasına kadar kalamazdı. Hem kendi huzursuzdu hem de huzursuzluk yaratıyordu hem de al-sat skalasında eksideydik. Gitmek isteyen ve teklif gelen tek oyuncu oydu. "Devre arası satarız yaa" diyerek yola cıkıp seneye cok guzel men olabilirdik.

Ayrıca ekside olursak Emre Akbaba'yı mesela CL kadrosuna yazamıyorsun. Gecen sene fenerin hile hurda ile boluspora kaleci satarak avrupa kadrosuna valbuena'yı yazdırdıgı unutuluyor heralde.

http://www.goal.com/tr/haber/fenerbahce-nabil-dirar-ve-mathieu-valbuenayi-uefa-avrupa-liginde-/1pqgvmwoujo9d1wb4gufj8dmg1

Ben Gomis olayinin biraz abartildigini dusunuyorum. Akhisar macinda felaketti kabul, ama sanki son girdigi macta hirsliydi ve kendine gelmis gibiydi. Gecen sene de para muhabbeti donmustu hatirlarsan, ama sonra bir sekil halledildi. O daha buyuk bir olaydi paralarini alamiyorlardi. Burada zam istemis olmasi kapris yapmasi bunlar kabul edilecek seyler olmayabilir, ama sezon oncesiydi ve zaten oynatmayarak FT cezayi keserdi. Tabii ki kapilar ardinda ne oldu bilmiyorum. Ama Gomis Akhisar maci haric sahaya ciktiginda enerjiyle cikti hep ki dedigim gibi sanki son mac istekliydi yine.

6 aydan kastim CL gaziyla bu adami tutabilirsin. Araplara satilacak adam seneye de satilir bilemedim. Ha o gitmeseydi Akbaba gelmeyecekti diyorsun evet denklem zor bir denklem. Ama sattiysan da illa birini alacaksin 2 kisi imza atacak deyip kimseyi alamiyoruz demek de fiyasko oluyor. Sonucta verebilecegin paralar belli futbolcularin/kluplerin istedikleri para belli. Pazarlik 1 hafta surer surmez onu bilemem ama alternatiflerden bir tanesi bile olmamissa demek ki birsey yanlis yapilmis demektir.

Gomis'ten bagimsiz olarak Erenle zor bu is.
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle forvet alınması gerekiyordu. Bunda ben de hemfikirim. Yonetim bir forveti getiremedigi icin o anlamda basarısız olmustur. Soz verdiler getirmediler lafını da garip buluyorum. Sanki gomis'in gittigi ilk gun "getirmiycez" deseler elestirilmeyeceklerdi ya da fiyasko ilan edilmeyecekti.

Bunun yanında yapılan iyi işlerin tamamının ustu cizilmemeli. Nagatomo, Emre, Ndiaye, Onyekuru. Ilk 11de direkt oynayacak hatta oynayıp hemen katkı yapmıs 4 oyuncu alındı. 2 tane de ucuz yollu yedek alındı. Cavanda, Carole itelendi. Yasin gibi kotuler ile tekrar kontrat yapılmadı. Falan diye gider.

Dun hersey guzeldi bugun takım yıkıldı oldu bitti havasına girildi onu anlamakta gucluk cekiyorum. Tamam Eren cok iyi degil. Ama en kotu de degil. Ahmet Sivri diye yetenekli bir alt yapı oyuncumuz var. Eger ondan deger alabilirsek krizi fırsata cevirebilme sansımız var.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...