Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cornelius gelirse çok iyi, geçen sene italyada *ik gibi oynamış ama türkiye liginde 1.95lik solak bir adam bug abuse gibi olur hahah

http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Andreas+Cornelius+Atalanta+BC+v+Bologna+FC+uynCPuxUOmDl.jpg
Mesaj tarihi:
adamın eli ayağı tutmuyor aga akarsa ben bayağı şaşırırım
ha transfer window'un son haftası gomis'i satıp 8 saat kalana kadar forvet planı olmayan gs için çok bile o başka mesele
peksimet'i de verelim bu arada beyler cornelius bomboş topçu
Mesaj tarihi:
Huzur evine döndü burası. Gidin Drogbayı geri getirin daha iyi. Fernandao var o ne alemde. Gerçi Terim faktörü var. Adam Burak'tan qrall çıkardı. Bi bakmışsın Love ile Ronaldo'yu kıyaslıyoruz
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Love geleceğine forvetsiz devam edelim Eren'le Muğdat'la.

Para lazım diye kral Gomis'i sattın, o parayı 40lık Love'a gömeceksen ne anlamı var?
Gomis para icin buraya geldi, para icin de gitti. Belhanda ve Feghouli arabistana gitmeye yanasmayınca (Belhandaya 10, feghouliye 13 teklif oldugu ile ilgili ciddi soylentiler vardı). Bonservis girdisi yapabilecek ve gitmek isteyen Gomis satıldı. Bu bu kadar basit.

Gomis'in gitmesi ve yeni gelen santrafor'un kalitesi ise birbirinden bagımsız olaylar. Gomis'ten gelen parayla da Love alınmadı, Emre Akbaba alındı, hani geldigi 2 macta fırtına gibi esen bu takımın gelecegi olacagını umut ettigimiz cocuk var ya hani. Hah o.

Vagner Love basarılı olur olmaz orasını bilemiyorum ama Gomis gecen senenin gol kralıysa, Vagner Love da bir onceki senenin gol kralı. Bunun yanı sıra form gecer kalite kalır diye bir laf vardı. Besiktas'taki kotu formundan kurtulur ve o gol kralı oldugu kaliteyi sahaya yansıtabilirse bu sene icin gayet yeterli bir takviye olur forvete.

Ayrıca besiktas'ın oyunu da Love'a uygun bir oyun degildi. Biz daha genis alanda hızlı oynuyoruz ve direk rakip kaleye gidiyoruz. Besiktas oyun rakip ceza alanına yıkıyor direk. O yuzden de onların oyununa uymayıp bizim oyunumuza uyma ihtimali de gayet yuksek.
Mesaj tarihi:
Gomis nerdeyse bütün sezon oynadı da eren sakatlaniyor. Love çok forma şansı bulur. Ft kadroya güveniyor muhtemelen. Ben love ı da gol kralı yaptırırım kafası. Gereksiz risk. Kaldı ki love 40 gol de atsa sene sonu yine gidecek
Mesaj tarihi:
Bu sene cidden güzel sözleşmeler yapıyorlar. 1+1 veya 1+1+1 gibi. Birde maaş fazla vermediysek ve kötü çıkarsa dursun kenarda. Bende bu sene gol kralı olur gibisinden bakıyorum. Beşiktaş o kadar değilde fenerbahçe forvet öldürücü bir yapıya sahip. Burak'a baktığımızda trabzon ve gs ile gol kralı olurken fener ve beşiktaşta olmadı diye biliyorum. Tam tersi ise Galatasaray forvetlerden güzel verim alan bir takım. Terim ne yapıp ediyorsa oynatmayı biliyor.
Mesaj tarihi:
Abi delidana Fatih hocanın damadı falan galiba.
Love geldiyse baya saçma bi iş olmuş. 20 gol bile atsa min 3 m euro verilmiştir bide imza parası falan. Tam gs lik bi transfer olmuş asdf.
Sol ayaklı uzun dayı tr liginde iş yapabilir ama. Görmek lazım onu.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...