fenn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Hala beşiktaş başlığı sanıyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Cl de gecen yil bjknin cektigi gibi asiri kolay bi grup gelmezse gs baya zorlanir. Hatta ligden bile kopabilir. Umarim leipzig gibi patato takimlar gelir kurada. Basarili olup ve ulke puanina katki yapmak cok onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Bayern’den haberi plmayan adamsın? şu yıla kadar yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 CL formatında artık lig şampiyonlarının otomatik ilk torbada olması işi bozdu. Portekiz, Rusya, Ukrayna şampiyonlarını çekmezsen işin çok zor ilk torbadan, zira 2.torba genel anlamda 8 takımın da senden çok daha üst olduğu bir grup. Real, Atletico, Manu, Liverpool, Tottenham, Napoli hepsi burada. City-Real çektin diyelim, maçlara bile çıkma yani. Rus şampiyonu+Portekiz ikincisi ile denk gelmen lazım, bizim gerçi kura balımız iyidir bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Sampiyonlar 1. Torbadaysa gs nasil rus sampiyonunu cekecek kendi torbasindan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 UEFA sıralamasında ilk 8'de olan ülkelerin şampiyonları 1. torbada. Rusya da 6.sırada. Neyse, ben zaten eksik biliyormuşum UEFA ve CL şampiyonu da ilk torbaya giriyormuş, bu sebeple 2. torbadaki Atletico ve olası Real tehlikesi geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 O senin dediğin sırf elemede olmasın? Ben öyle hatırlıyorum, ön elemelerde 1. torba olacaksın vs. birde ülke puanı değilde takım puanı önemli. GS guruplara girerken 4. torba girecek diye bir kaç haber de vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 https://twitter.com/ickiliydivideo/status/997903071194861569 abv aksjda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 nasil bir sampiyonluk doygunlugu varsa artik, 1 gun kutladik bitti sampiyonlugu. elit takim farki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Var böyle bir mantalite o yüzden UEFA nın ekmeğini de yiyemedik. Var bizde sıkıntı sevinmeyi bilmiyoz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 alışmışım 2 senedir hep beşiktaş diye gelmeye buraya şimdi de tıklıyorum bi an sonra renkliler çıkıyor karşıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Yav o değil de bu kadar uyduruk animasyonlu bir şey görmedim sdf, http://www.youtube.com/watch?v=ZBzsDRfsvRQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Gs 4. torbada olacak birinci torbada hemen hemen belli olmus durumda. https://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=2528730.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Asıl kimse dillendirmedi daha... Dursun Özbek tehlikesinin farkında mıyız arkadaşlar. Hani öyle bir şey olursa sizce taraftar organize olup darbe yapar mı :D... Ciddi adamın 2. kez gelmesinden korkuyorum. Son seçimde az fark vardı şimdi de diğer tarafın oyları resmen 3 e bölünüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 yok ya bu saatten sonra dursun gelemez. Hele uçaklar inmeye devam edecek tarzı atmasyonlardan sonra hiç gelemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 lan alismistik iki senedir bunun bizim baslik olamsina bi sasirdim. EGRETI DURDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 dursun gelecek gibi meeeeeeeeh agiz tadiyla sampiyon olamadik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Abi zaten üye sayısı belli. Ortak amaç Dursun'un gelmemesi, yaparsın analinizi üç aşağı beş yukarı kim ne oy vereceğini bilirsin, zaten şu Ozan Korkut falan bir zahmet çekilsin oy bölmesin, Terim'i yönetime alacağız falan diyor. Terim seni alsın yönetime [video]https://www.youtube.com/watch?v=leS_y7ZCW6A?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 herifi 1 senede kendimize benzettik akü https://pbs.twimg.com/media/Dd-BmPCVAAI2xZY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 bu fotoda yazdigi aciklamayi gordun mu? hic kendimize benzetememisiz iyi ki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Gs wilshere haberleri gördüm nette. Doğru olma ihtimali 0 gibi ama sık sakatlandığı için büyük takımlar almak istemiyor olabilir. Gelirse çok iyi transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 e sık sakatlanıyorsa neyi iyi transfer ki bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Gs disindakiker icin iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Gs cl çapında büyük takım olmadığı ve cl de kendi standardında oynasa bile fazlasıyla gsnin ihtiyacını karşılayacağı için. Ayrıca bedavaya alınacakmış sözleşmesi bittiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Çok sakatlanıyor haberlerine de çok bakmamak lazım. Kewell hasta oynayamaz dediler, yaptığı katkının haddi hesabı yok Gomis habire bayılır dediler, hadi eyvallah bi maç başına da geldi ama adam resmen şampiyonluk getirdi. Öte yandan Linderoth vardı "hayatında sakatlık yaşamadı" dediler, geldikten sonra maç oynayamadı. Ha tabii denilenin tuttuğu da oldu, Hamit sakat dediler, adam hakkaten maç oynamadı. Hoş Wilshere falan çekici gelmiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar