Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 abi adam nagamato nun yedeği,öyle carlos performansı bekleyen yoktur herhalde alsfhlasf.capon sakatken koy oynasın süper ligde yoksa her maç katlanılacak bir adam değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Yedek bek oyuncusu kanat ve forvetlerden sonra rotasyona girmesi en olası adamdır maç ve sezon içinde. Oyuncu değişikliklerinde koyarsın, ya da önündeki as'ı diğer kanatta bek veya ileride kanatta oynayabiliyorsa onun yerine kaydırırsın. Yedek kaleci gibi bir kavram değil, yedek beklerin çoğu sezonda en az 15-20 maç görüyor. Linnes-Japon-Mariano bizim şu anki ölçeğimize uygun adamlar, ama Ömer değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 herifin baya baya bira göbeği gıdısı falan var ya, türkiye dışında bir yerde olsa ilk gördüğü antremanda git kilo ver de gel camış der teknik direktör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Yakışıklı çıkmış adam ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2018 Rewendor said: Tolga Ciğerci, Gomis falan diyo listede hala ama, çok güncel değil gibi. 12 temmuz haberi, giden futbolcular harici sanmiyom maaslarin degistigini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Bugun Belhanda 2 gol at fava bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Önere iyi top oynuyor denmiş fjdjd Adam takımın en kritik viraj maçlarını verdi daha napsın. O girdikten sonra o kanattan gelen her atak gol oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Abi yazan sardalya..Kizmasin da cidden vale'yi sardalya'ya tercih ederim..Hani bilerek mi trolluyor yoksa ciddi mi belli olmuyor - o kadar yani..Poe's law mi deniyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 bu kadar alinacagini bilsem adim atamiyor dedigin Sneijder’in takimin kosu istatistiklerinde BIRINCI oldugu factini yazmazdim belhanda pres yapti top aldi inanamiyorum, ruyamda gorsem inanmazdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Ooo bi 4 de bize geliyor. Mükemmel savunmamız cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 omer bayram oynuyorsa ondan yemisizdir 9 dkda golu kendi evimizde ben ne dedim TFF savasi bitmistir dedim gecen hafta, beni dinleyin farkinda olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Beceriksizliğin kitabını yazıyoruz savunmada. 1-1 oldu ama hemen peşine yememiş olma sebebimiz adamların becerememesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Tff ile terim tazminat konusunda anlasti sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 hüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Aha çok güzel attık inanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 90. dkda yalandan aleyhimize penalti uydurulurken %100 pozisyonlarimiz verilmezken millet cok egleniyordu sampiyon geri dondu, ikinci kim? FEGOLIIIIIIIIIIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Derslik gol Fotoh torom tofoofo anlasmos Haydiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Feguliyi kesip sinanı oynatanlar utansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 beyler pm açık benim he.... şey yapalım destek olalım elden ele.... yeni geldim de eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Savunma şov. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Abi nasil dramatik bir sezon. Tum anadolu takımları 3 büyükten daha iyi hucum ediyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Robinho yu biz alsaymışız lan fkdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 muthis gol atti tam 4 tane atmazsak bunlar bizi yener diye dusunuyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 muslera artık yavaş yavaş..... yeter yani tamam güldük eğlendik güzel günler geçirdik... güzel günler güzel kalsın... defans evet kötü ama muslera göz göre göre yattığı köşeden yiyor. komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar