Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Promenader said: Dark ve elma derailin iki atlısı resmen haydaa :( yine tek şey yazdım bütün konuda, ihale bana kaldı akjshfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 hata yapması için VAR'a gidip izleyip yine de 'penaltı' demesi lazım. onu yapsa yine bir nebze hata yaptı izlemesine rağmen deseniz ok. ama gidip izlemeyince hata değil artniyet oluyor. karıştırılan nokta bu. 3 sayfadır herkes bizim de şu maçta bu hata olmuştuya getiriyor. herkese bir dünya hata oldu geçmişte lehine aleyhine. ama bu sene getirilen VAR sisteminde 90. dakikada şöyle bir pozisyon oluyor skor 1:0 2 dakikaya yakın kulaklıkla konuştuğun pozisyonu izlemeye gitmiyorsan bunun adı hata değil kötü niyet olur. alanya maçımızda skor 4-0 iken verdiği penaltıyı gidip ekrandan izleyip iptal ettirecek kadar ciddi olan bu VAR işi neden bu hafta böyle uygulandı sorun sıkıntı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Öyle diyorsunuz ama yanlış hatırlamıyorsam 2 sene önce Beşiktaşın bi penaltısı verilmemişti ve hatadır olur demiştiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 pattisliborek said: hata yapması için VAR'a gidip izleyip yine de 'penaltı' demesi lazım. onu yapsa yine bir nebze hata yaptı izlemesine rağmen deseniz ok. ama gidip izlemeyince hata değil artniyet oluyor. karıştırılan nokta bu. . hakem var'a gidip izlese ve yine penaltı dese siz asla "hata" demeyeceksiniz. yine; "tff'nin terimden intikamı" "hakem izlemesine rağmen göz göre göre tetikçilik yaptı" "hakemler bizden intikam alıyor, varda görmesine rağmen buna penaltı dedi" "var'a baka baka bunu yapmasının tek açıklaması olabilir operasyon" gibi cümleler kuracaktınız. "insandır var'a bakmasına rağmen hata yapabilir" falan demeyecektiniz yani bizi kandırmaya çalışıyorsunuz da kendinizi bari kandırmayın ya :) sizin takımınıza olan şeyi asla hata olarak görmeyeceksiniz tek sebebi art niyet olacak sürekli siz siz diyorum da, aslında biz de yani. Genel olarak Türk taraftar profili biz kırk kişiyiz, birbirimizi biliriz. Geçiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 ben bikere bile demedim VAR'a niye gitmedi diye isterse evden ister marstan ister gozlukle ister VAR'a gidip izlesin su tertemiz pozisyonu olmadigi gibi veren hakem operasyoncudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2018 bazıları vallahi eğitilmez ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Votkaya bi şey anlatmak, haksız olduğunu kabul etmesini beklemek, kendi takımı dışında anlayışlı objektif karar vermesini düşünmek. pfsss abi adam her trolu attığında düşüyorsunuz brakın kendisi çalsın oynasın. Ne kasıyorsunuz. Adam taraflı, tek bakış açısından çıkamıyor, boşverin. Zaten farklı biri olsa kendi takımı forumu kadar diğer takımların forumunu dolaşmazdı. Klasik bir türk taraftar profili futboldan zevk alma değil, karşı tarafın başarısızlığından nemalanma sevinme. Önemli lokomotif maçı var ona bakalım, uzun aradan sonra tam kadroyuz galiba :D (emre hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Lokomotif e yenilirse Gs 3.lük tehlikeye mi giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 3-0 yenilecek hali yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 3-0 yenilmeyiz bana da oyle geliyor ama 2 kere yenilip, lokomotifin 2 kere üst üste kazanması ihtimali korkutmuyor değil beni. Ama öbür taraftan FT şansı 2 maçı kazanıp, sidik zoruyla bir üst turada çıkabiliriz :D... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Lokomotif bizden bile boktan. Hoş bizim kadro yapısının herhangi bir takımı deplasmanda yenecek hali yok ama öyle ya da böyle bir şekil yenersek son Porto maçı harika olur içerdeki, Şalke Portekiz'den çıkamaz, puan farkı 1 olur bu durumda. Hakem de Antonio Mateu Lahoz <3 Bir şekilde yenelim de çok vasat geçen ve insanı soğutan sezonun bir anlamı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 lokomotifte de yeneriz bunlari takim tam mi olacakmis? belki guzel futbol izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 ndiaye-donk-rodrigues işte. ndiaye-rodrigues yatıyor 3 aydır, top oynarlarsa alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 <3 <3 <3 Melo sampiyon olmus <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Ali Dürüst istifasını geri aldı TFF ye döndü Ohaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 yanar döner ali olsun bundan sonra lakabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 galatasaray transfer yapacaktır o yüzden dönmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 heh ne tepkiymiş be 2 gün sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Sacmala sana icerde ihtiyacimiz var mesaji gitmiştir apar topar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 daha besiktasi bitiremedik demis, henuz son sari kartimizi gostermedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Ahahah Federasyon aşkı ağır basmış 2 günde satmış Gs yi. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Şansal Büyüka: "VAR hakemi Halis Özkahya, yakın çevresine 'O anda basiretim bağlandı. Çok üzgünüm' demiş" lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 "Tekrar değerlendirme yapıp görevime devam etme kararı aldım. Türk futbolu ve Galatasaray'a daha iyi hizmet edebileceğime inandığım için böyle bir karar aldım" tff'de çalışan bir adamın nasıl ve neden galatasaray'a hizmet etme amacı olur? bu açıklama nasıl bir açıklama benim kaçırdığım bir şey mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 applev0dka said: Sacmala sana icerde ihtiyacimiz var mesaji gitmiştir apar topar işte Muhtemelen böyle bir şey oldu bence de. Adam istifa etmeyi kafaya koydu, sonra arayıp "dur dur kaybetmeyelim orayı" dediler tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 mokoko said: "Tekrar değerlendirme yapıp görevime devam etme kararı aldım. Türk futbolu ve Galatasaray'a daha iyi hizmet edebileceğime inandığım için böyle bir karar aldım" tff'de çalışan bir adamın nasıl ve neden galatasaray'a hizmet etme amacı olur? bu açıklama nasıl bir açıklama benim kaçırdığım bir şey mi var? cidden ne gereksiz bir açıklama olmuş o ya.ben bu adamı hep aklı başında diye biliyordum baya gereksiz bir adammış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar