Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞAMPİYON 2018-2019 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu an açıyorum bilgisayarı ve gözlerim yanlış mı görüyor benim o kadar sakat ve cezalı birde deplasmanda 3-0 yeniyor muyuz !!!

Rüya görüyor olmalıyım !!!
Mesaj tarihi:
Aceace said:

Mustafa Cengiz'in basın toplantısına bakıyorum da... Abi adam baya oyuncu ya.. Adam az önce "Biliyorsunuz İtalyanlar bizden daha iyi biliyorlar ticareti. Adamlar tarih boyunca "Mercantilism" kasmışlar" dedi.

Bizim başgan tam bir gamer...

Ahuafudahsuhaushdf... Bugünkü toplantıda logları çıkarsınlar demiş. WoW'un yanı sıra UO'cu da sanırım.

Pis Fenerli Zegna'nın editlerini yakalamış ssdfgsdfgsdfgsg
Mesaj tarihi:
Bizim başkan bi yan char açsa da ona açıklama yaptırsa. Ulan GS yönetimi demeç verecek, GS yönetimi açıklama yapacak diyorlar hep başkan hep başkan, arada Albayrak. Yönetimde adam yok, organizasyon şeması yok. 10 Kasım anma mesajı veriyorlar siteden altında başkanın imzası. İsminin geçtiği kadar etkin faşo-dikta birşey olsa tamam da, bir de pasifin teki
Mesaj tarihi:
fb lobisi yargı dağıtıyor pfdk'da sdfsdf
terim daha da çıkıp konuşursa aziz yıldırım'a bağlar ardarda cezalarla
dua edin fb ligin dibinde, az biraz iddaaları olsa futbolculara da aynı cezaları yağdırırlardı oradan kurtardınız
Mesaj tarihi:
Federasyon ilk verdi 7 maçı, sonra baktı kupada da 2 + olası 1 maç daha var orada eriyecek cezalar, 3 maçı daha çaktı sağolsun. Terim bu diyeti ödeyecekti Federasyon'a bir gün, onlar da yakalayınca affetmedi, sakatlar cezalılar dönene kadar 4-5 puan farkı korursak Başak ile yeter. Bizim takım da taraftar da mukavemet gösterecek bu cezalara, federasyon gereksiz kamçıladı. Yeter ki forvet alsınlar devre arası
Mesaj tarihi:
devre arasına 5 puan falan arkada girersek süper.

sonra yine iç saha maçları kabus gibi çökeriz forvet gelirse. cezalar bitmiş, akbabası vs dönmüş, avrupadan elenmiş tek odağı lig kalmış bir takım olacak sahada.

yeter ki kalan 5 maç helva gibi dağılmayalım.
Mesaj tarihi:
Bizimkiler taktik filan uyguluyor heralde ya. Baktilar takim ruhsuz tepki veren yok bari biz birseyler uyduralim kenetlen filan tarzi da gaza getirelim mi dediler ne dediler. Ancient tactics.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...