pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 https://pbs.twimg.com/media/DdlKz8FW0AEG8fP.jpg https://pbs.twimg.com/media/DdlJQRVXUAAcPON.jpg Bu sene bu taraftar çok istedi ve özellikle iç saha maçlarını takımın kafasına vura vura kazandırdı. Şimdi bence işin daha zor kısmı geldi. Mali sıkıntı ortada, takımın eksikleri de ortada. Unutulmuş Donkla falan takviye yaptık da oynadık buraları yoksa zor. Yedek kulübesi boş küme desek abartı olmaz. Umarım daha önce Aysal'ın ve bu sene BJK'nin yaptığı kadro mühendisliği hatalarını yapmayız. CL'de kesin tur atlamalayız diyip kadroyu 30+ bedava diye kallavi uzun kontratla kaşar topçuları almayız. Ben genelde FT'nin transfer politikasına güvenmem ama bu sefer inşallah diyorum akılcı hamleler ile gelecek ceza ölçüsünde iyi takviyeler yaparız. Önemli olan bu CL'ye sürekli katılıp oraları oynamayı gelenek haline getirmek zaten. Şu kupayı alsın da Pazartesi mesaiye başlar FT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Biraz erken olmamış mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Bundan sonra transfer haberleri başlayacak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Oh be basaksehir olmadi. ama ben besiktas in permanent şampiyon başlığı olmasink istiyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Gomis en cok gol atan yabanci oyuncu rekorunu kirdi mi buarada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Kırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Buralar değerlenir , yerimi alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Beşiktaş'ın geçen seneki başlığından bi içe oturma sezdim, koşa koşa başlık açmış adam :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 yani şampiyon diye açmaya gerek yoktu. bizler alışığız. onlar olmadığı çin açmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 off transferler icin sabirsizlaniyorum. lige ambargo koyariz 3-4 sene artik net. 2-3 sene sonunda smapiyonlar liginde yari final oynarsak sasirmasin kimse. Imparatorun sezon oncesinden sezon sonuna kadar yonettigi hic bir sezonda sampiyon olamadigi oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Terim-Lucescu :p 2003 en başta aklıma gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 bu arada şamp liginde ağır tokat yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Transfer işi yaş, şapkadan tavşan çıkarmak lazım. Eskisi gibi bol keseden harca olmuyor malesef, anca bonservissiz adamlara yüksek ücretler vs. Bu sattığın kadar alabilirsin meretini 3 senedir iyi çekiyorduk biz, birazda siz çekin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Red said: bu arada şamp liginde ağır tokat yeriz. valla bu sefer gözüm çok pis korkuyor ŞL'den ya, geçen seferki 4 yediğimiz seriyi kırıp geçmesek tek umudum o:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Darksun said: Terim-Lucescu :p 2003 en başta aklıma gelen bir de altıncılığı var. bir tane de olamayacağını anlayınca milli takıma kaçması var sadfhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Sezon oncesinden sonuna kadar tamamladigi sezonlarda diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Tamam işte, mayıs-haziran ayında mı ne seçim olmuştu sanırım luce şampiyon yapmasına rağmen gönderildi, Terim geldi. Luce'de aynı sene beşiktaş ı şampiyon yaptığı için sezon sonu terimi şutladı gs. Fb'nin şampiyon olupda terimin bıraktığı sezonda vardır beli benim bir bu aklıma geldi. Zaten adam sürekli şampiyon yapsa niye göndersinler :D Terimin birde kümülatif egosu şişiyor bir süre sonra baş edemeyince yolluyorlar. Arada reset lazım malesef :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 bir daha yazayım da tam olsun. Son 32 senede 15 şampiyonluk etti. bjk fener 8'erde kaldı bu dönemde. saçmalık seviyesinde bir başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Aziz sağolsun, ezeli rekabeti sıfırladı, kendi döneminde en çok gs şampiyonluğu gören fb başkanı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 @darksun gonderdi iste Unal Aysal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Su kutlamalarda grupların playbackten soylemesi kadar gıcık oldugum bisey yok galiba. Adam gibi cıkıp performans yapın milleti costurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 valequenta said: @darksun gonderdi iste Unal Aysal. Evet bayağı yakından biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 yekeyeke said: Aziz sağolsun, ezeli rekabeti sıfırladı, kendi döneminde en çok gs şampiyonluğu gören fb başkanı oldu. Ben şikayetçi değilim bu durumdan... AZIZ BAŞGAN BIZI BIRAHMAAA!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 https://twitter.com/galastuff/status/998270070609666048 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Şampiyonlar liginde benimde umudum yok bakalım. Eskisi gibi son 8 e kalmalar falan gene görebilir miyiz bilmiyorum. Gerçi Nagatomoyu kim getirdi bilmiyorum nokta transfer oldu. Demek ki güzel transferler yapabiliyoruz istersek. Terim in oyuncu kazanması ayrı güzel bir durum. Biz vites artırıp giderken milli takımda salça olmaz artık bu tazminattan dolayı. Anca bir avrupa kulübü salça olursa olur ama çok zayıf ihtimal. Bakalım patladığı yere kadar gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar