Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 17/18 SAMPIYONLUK HAFTASI

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fenerbahçe şampiyon olursa hiç şaşırmam. Bu da burada dursun. Karabük maçı 6-0 iken 5 dakika uzatma verildi 7 oldu averaj eşitlendi sonra neden niçin demeyin :D Gerçi biz şampiyon olamadıktan sonra beni hiç ilgilendirmiyor oğpasdkınmfdasg
Mesaj tarihi:
khalad said:

Fenerbahçe şampiyon olursa hiç şaşırmam. Bu da burada dursun. Karabük maçı 6-0 iken 5 dakika uzatma verildi 7 oldu averaj eşitlendi sonra neden niçin demeyin :D Gerçi biz şampiyon olamadıktan sonra beni hiç ilgilendirmiyor oğpasdkınmfdasg

sence biz galatasarayın son maçta yenilmesine ve bizim kesin yenmemize kaldıysak averajın eşit olması bize nasıl avantaj sağlıyor matematik profesörü arkadaşım?
Mesaj tarihi:
khalad said:

1-0 yenseniz gs de 1-0 yenilseydi averaj olarak altta kalıyordunuz ondan olabilir mi acaba ?

acilen en yakın kırtasiyeye koş;

http://i.dr.com.tr/cache/600x600-0/originals/0000000725712-1.jpg
Mesaj tarihi:
bu tip maçları buz adamlar oynar.

takımda da nispeten sakin kalabilen adamlar genel görüntü itibarı ile muslera, japon, donk ve fernando gibi. bu 4'lü getirir bize maçı kazanırsak.

gomis falan taraftardan heyecanlı. 2 tane falan kaçırsa oturup ağlar fdgfj güiza'ya bağladı iyice.

rodrigez de son haftalardaki gibi formda oynarsa oradan ekmek çıkarırız. bakalım. kısmet.
Mesaj tarihi:
macin gidisatini ozetliyorum:

ilk 10 dakika 1 tane Gomis atar
10-35 arasi Rodrigues 2ler
ilk yari 2-0.

2. yari karsilikli ataklar ile baslar. 55-75 arasi 3 olur cikarmasi guc olur. fenerbahceliler basketbola, besiktaslilar survivora odaklanir.
  • Yeni Oluştur...