Sam Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 bir kere bitirenlere herşeyden birer tane vereceklerdi, onu yapmışlar. tonla stone ve quartz, üstüne wpn skin ve completion yüzdesi, süper oldu. char revamp da haftaya, bayağı iyi şeyler var. en çok yuisis için sevindim.
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Onların çoğunu toplamıştım side story farm eventinde ama 1 kopyası olmayanları da tutsam işime yarayabilir eksik MHler için filan. Geri kalanı skill fodder. Char revampte Beatrix ve Maids iyi oldu, geri kalanı bende yok zaten.
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Glorybringerı da unlockladım sonunda. 3k daha CP kaldı, sırada ne var, ne alsam? Şu anda Mechanic ve Sword Master açtım. Row4 ler arasından HL raidler için Spartan lazım sanırım ama distinction farmlayasım yok, beklesin şimdilik :p
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 hadi hayırlı olsun. :) zerker, elysian, spartan.
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Zerker niye? Glorybringerın yapamadığı bir şey mi getiriyor? Gerçi unlockladığı skiller iyi gibi. Bir de şu subskill listte low level skilleri saklamanın bir yolu var mı? Rage 1 Rage 2 Rage 3 çıkmasın sırf en yükseği çıksın istiyorum listede gereksiz yere kalabalık yapıyor.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 ifrit axe ile zerker oyundaki en iyi fire team, gwde çok işine yarar. kısa ve solo savaşlar için gene çok iyi sınıf onun dışında. bütün extremeleri autoya bırakabildiğim class. skill kullanmadan bile gümbür gümbür vurur ve ölmez, mmolardaki warrior archeype.mechanic gibi bir sıkımlık kurşun değil ve wpn selectionı oyundaki en iyi sword axe, öbürü de sword dagger zaten. def cap down, rage 4 vs hala kullandığım üç sınıf var, zerker, elysian, glory, zor raid yapacaksam da spartan. glory silaha çok bağımlı, kötü silahla iş yapmıyor, zerker kötü silahla da iş yapar. yok öyle bir seçenek bildiğim, build setupları işlevlerine göre kategorilere bir kere yapıp sonra dokunmuyorum şahsen. çoğu hala geçen yıldan kalma kullandıklarımın.
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Bu side story weaponları max uncapmiş ya, 3* Fodder yapsam yazık olur, 3* weaponı 0* fodder yapmaktan farkı yok değil mi? Yapmasam da çoğu işime yaramayacak inventoryde gereksiz yer kaplayacak. Ne yapıyim bunları şimdi, atsan atılmaz satsan satılmaz :p
Sam Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2018 crate'de bırak, unlimited time tabinde 470+ eşya var benim. inv'e aldıysan reduce işe yaramayanları. fodder yapmak ziyan olur ama her uncap lvl başına ayrı silahmış gibi quartz verirler.
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Raid leechlerken nasıl leechlesem? Mechanic partymle girince buffları+summonı zamanında açıp CA vurabilirsem, silver/bronze filan vurabiliyorum şansım yerindeyse. 10 denemenin 3-4 tanesinde diyelim ortalama, tabi bunlara red chest gelmesi de kesin değil ama yine de bonus işte. Diğer bir seçenek te Septian Burner Main Hand, Nobiyo/Kaguya summonlarla vice mvp yarışını bir kenara bırakıp drop chance üzerinden yürümek. Hangisi daha efektif olur?
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 valla kaguya işlerine ben hiç girmedim, raid yapıyorsam vurabildiğimi vurdum ama raid yapmıyorum bu yıl artık xenolarda, hep maniac. o yüzden kesin birşey diyemem hani bilimsel.
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Maniacı rahat kesemiyorum pek. İşim bayağı şansa kalıyor full elixir gömmem gerekebiliyor bazen, o yüzden extreme ile farmlıyorum. NM açılınca da NM70 işte. Ama elixirim az kaldı, berrylerim çok birikti o yüzden raid leechleyerek farmlasam daha iyi olacak.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2018 maniactan kastım solo ve nm işte, maniac günde iki kere sırf onunla bitmez zaten. raid için özel bir önerim yok, knox kaguya ile yapıyordu ama bilmiyorum senin durumunda hangisi en makul.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 gamepress sitesi açılmış, ona geçmiş reddit tier listi üstlenenler, oradan takip edebilirsiniz: https://granblue.gamepress.gg/tier-list
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 raıd ıcın onc manıacı yapabılmemmı lazım
Sam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 extreme yapınca unlocklanıyor raid hosting. raid host matı silahın uncap matı yalnız ayrıca.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 ya bisi sorcam ayni summondan iki tane stackleniyomu. 2 shiva iki tane kaguya vs
Sam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2018 auraları evet, calları hayır.
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Magna 4* uncapleri çok kasışmış ya, kolay bir şey sanıyordum ben bunları. Bayağı fazla mat istiyormuş. Fire Griddeki Colossus Cane'leri uncaplemekle uğraşsam mı, yoksa nasıl olsa Ecke Sachsla değişecek diye hiç dokunmasam mı? Aynısı Lumi Rifle için de geçerli, swordlarla değişecek diye Rifleları atlıyorum. O koyduğun grid linkinde çoğu player AES e geçiyor Cane kasmakla uğraşmıyor demiş ama ne kadar zamanda AES grid tamamlayabilirim bilmiyorum, hiç yok şimdilik. Tia Rifle, Levi Dagger, Yugi Sword, Celeste Claw kalıcı sanırım, end-game'e kadar gidiyor 1-2 tane M2 eklenmesi dışında, değil mi? (M2 Earth Katanayı hariç tutuyorum, onu anca end-game'de değiştirebilirim herhalde)
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 aes uzun iş, ben 2 tane tamamlayabildim, 3 tane cane var. bunları uncaplemek çok daha kolay magna2 ve summon silahı toplamaktan, sırayla yapabildiğini yaparsın, full aese geçmen çooook uzak yapacak olsan bile. riflelardan tamamen sworda geçmen gene çok uzak, bu uncapler kolay yani diğer magna2 veya summon karşılıklarını almaya kıyasla. hepsini yapmasan bile her gridden birer birer zamana yay, o arada yerine birşey aldıysan uncap etmediğini değiştirirsin, ettiklerin de gridini güçlendirmiş olur. uncap etmeden hiçbirşeyi atlayayım demek rtsde tier2 ünite yapmadan ultimate ünite yapmaya çalışmak gibi yani o arada çok geniş bir zaman dilimi var. kendin ne bulabiliyorsan ona göre ortaya bir grid çıkıyor yani, benim de hayalimdeki optimum gridler yok hepsinde ama uğraşmak istemediğimden yetiniyorum. son paragrafın genelde evet, bazı dagger yerine aub gelebilir. full katana hayal.
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Peki Skill 4* 5* Uncap, Skill Lv.10-15 olanlar gridden atıldığında ne oluyor? Reduce? Fodder? İnsan acır ya bayağı zor kasılıyor bunlar. Prestige Pendantlarla ne yapsam konusunda hala kararsızım. AES mi alsam, yoksa M2 için mi biriktirsem? AES daha önemli sanırım, ama diğer yandan da M2 drop rateler bayağı düşükmüş, AES kendiliğinden düşer mi? (Twin Element farmlamıyorum gerçi, nereden düşecekse :p) Bir de Hard+ raidler açıldı grind bayağı kolaylaştı ya, Hard raidleri teker teker yapmak çok zaman alıyordu. Omega+ ta gelir mi ileride :p Onlar da 1+ saatimi filan alıyor her gün.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2018 5* uncap yapmadım halen hiçbirini, 4*'ten 100 kat filan daha zor çünkü ve o kadar da kazandırmıyor. 4* dagger ve cane köşeye koydum yani acınacak birşey değil öyle, mmo'da yeni dungeon çıkınca eski silaha yaktığımız dkp'ye de acımıyorduk. :p burada öyle demode olan silah çok az. yani o sorunun cevabına optimum ben de birşey bulamadım, kafama göre kah aes aldım kah m2. ayda 1 adet stock zaten. ama sen 120 olana kadar bir tane m2 almışsın pek bir anlamı yok gibi. aes daha mantıklı olabilir. m2 raidlerden flip düşebiliyor aes, aub, chev sword vs. demin bir tane chev sword düştü mesela flip metatron'da. arcarum'da da çıkabiliyor bunlar, benim aeslerin neredeyse hepsi arcarumdan. o sorduğun bence asla gelmez çünkü omega endgame item veriyor, hard vermiyor. m1 itemların tamamen çöp olduğu bir gün gelirse ancak o zaman belki.
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 gun sisters'a bayıldığım için event tam belik olmuş, event'i oynayacak kadar vc4'e ara vermek zorunda kaldım ehu. kukuru skin süper, light silva'yı da ileride çekerim belki kısmetse. animated event ekranı da çok tatlı olmuş. :) bu event bitince xeno diablo geliyor, ondan imba katanayı almayı da ihmal etmeyin. sonra da precure collab. besto şimai-taçi
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2018 Light Silva'ya rollamamak için kendimi zor tutuyorum. Tam benim ihtiyacım olan char. Light partym için nuker ve debuffer lazım, ikisinde de çok iyi. Kendisinin de Water versiyonundan hastasıyım zaten. Ama Spark için biriktirmem lazım yoksa Zooey, Anila filan yalan.
Öne çıkan mesajlar