Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Performans/Fiyat yüksek olan bir telefon tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar,

Hatunum az önce telefonunu su dolu leğenin içine gömdü. Parçaladım tek tek kuruttum parçaları ama telefonu kurtaramadık :(

- performans/fiyat oranı yüksek.
- Özellikle kamerası lensi iyi olan
- Bataryası söyle 3100 mA üzeri olan

hangi telefonları önerirsiniz?
Mesaj tarihi:
abi huawei leica lens kullanıyor bildiğim kadarıyla kullanma fırsatım oldu 1-2 kere baya başarılı, şuan note8 kullanıyorum gereksiz başarılı ama fiyat durumu var, direk iphone alsan alternatif alım opsiyonlarıyla o zaman çok mu zorlar?
Mesaj tarihi:
Figh said:

abi huawei leica lens kullanıyor bildiğim kadarıyla kullanma fırsatım oldu 1-2 kere baya başarılı, şuan note8 kullanıyorum gereksiz başarılı ama fiyat durumu var, direk iphone alsan alternatif alım opsiyonlarıyla o zaman çok mu zorlar?

Alabileceğim telefon iphone 6s falan olur. 2 gb ram 32 gb hafıza için gereksiz pahalı geliyor. 2 yıl önce ki gibi GM 5 Plusa benzer ucuz ve hızlı bir telefon bakıyorum.
Mesaj tarihi:
6s kullanıyorum. Aldığımdan beri wifiye bağlanma sıkıntısı var. Kamerası da diğer telefonlara göre net değil. Telefonu uzun ömürlü kullanan biriyim bir daha iphone almam. Fiyat performans açısından başka bir telefon tercih edin bence.
Mesaj tarihi:
ben de babama alicam. whatsapp'tan isle ilgili foto yollamak ve mail almak disinda internetle pek isi olmuyor ancak cok ses gorusmesi var. pili uzun gitmesi lazim. o yuzden redmi 5 dusunuyorum, nasildir bu telefon?
Mesaj tarihi:
s7 edge aldım çok acaip çekiyor
Bloodless said:

Iphone takıntısı var. Kamera olayı o yüzden epey önemli. Lensi iyi olan bir telefon daha çok içimize sinecektir.
Mesaj tarihi:
bu geçen sene patlayan samsung telefonların parçaları değiştirilmiş şekilde fan edition adı altında satıyorlar. 2 yıl garantili falan bayada iyiydi fiyatları sonuçta note 7 aslında telefonlar. 2100 gibi bişi diyordu bi arkadaş
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Hueawi P20 Lite nasıl? P20 ile aralarında sadece kamera ve processor farkı var gibi. Bu farklar ne kadar yüksek acaba?

Ciddi fark var, kamerayı düşünerek alıyorsan alma.
  • Yeni Oluştur...