NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2022 Selamlar. 15 yıldır kablonet kullanıyorum fakat son 1-2 senedir yaşadığım hız problemlerine çözüm üretemiyorlar. Fiber altyapısı da yok binada. Netspeede geçmek istiyorum. Sitesinde altyapı sorgulamada 100 mbps fiber çıkıyor. Bu hızı alır mıyım? Tavsiye eder misiniz? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2022 Hiz konusu tamamen senin bölgeyle ilgili. Ama fiyatlandirma ve musteri destegi konusunda iyiler. Taahhut de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2022 Taahhüt olmaması dezavantaj değil mi? Fiyatı aydan aya değiştirebilirler bu şekilde. Bu durumda ISP değiştirebilirim tamam. Ne sıklıkla oluyor bu fiyat düzenleme şeysi. Kablonette senelerdir taahhütlü kullandığım için fiyat dalgalanmaları diğerlerinde nasıl oluyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2022 (düzenlendi) 1 buçuk yıldır falan fiyat güncellemesi olmadı netspeedde ama gelecek ay tt port kiralama ücretlerini 2 kata çıkaracağı için zam kaçınılmaz olacak eskiden olsa taahhütsüzlük cennet derdim ama şimdi böyle yüksek enflasyon ortamında sürekli zamlar geleceği için taahhütlüler daha iyi gibi, hiç olmazsa 1-2 yıl ne ödeceğin belli olacak. netspeed şu an için tam fiyat/performans isp'ı ama bakalım yüzde kaç zam yapacaklar, turk.net fiyatlarıyla ile aynı seviyeye gelirse cazibesi kalmaz. 75 vdsl Mayıs 5, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2022 ben memnunum netspeedden. bir kere bile hız düşmesi yaşamadım. ve taahhütsüzlük hala güzel çünkü piyasadaki en ucuzlardan birisi. 3 sene taahhüt vermezseniz aylık 250 lira ama taahhütlü 100 lira demiyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2022 olm taahhütsüz neden kotu olsun, adam da biliyor fiyatları ayarsız arttırırsa müşteri kaybedeceğini. işine gelmezse çekip gidersin. öbüründe bi geçiriyolar sözleşmeyi bi daha kötü müşteri hizmetiymiş kötü bağlantıymış uğraş dur. burada adamların taahhütsüzlüğü direkt müşteri memnuniyeti olmak zorunda zaten yoksa kaybederler. ben de 2 seneden fazladır kullanıyorum, boktan bi net hızı var ama buranın altyapısı yüzünden yoksa burada superonline da kullandım aynı. bunlar reseller gibi bişey heralde. 2 seneden beri de fiyat değişti mi bilmiyorum, değiştiyse de aşırı düşüktür. hatta şaşırıyordum hala nasıl aynı tutuyorlar diye, bence de zam kapıdadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2022 aga yazdım ya en az 1.5 yıldır zam gelmedi netspeede ve gelecek ay telekom port kiraları 2x oluyor, tarifeler de 2x olmasa bile en azından bi %50 zam yer rahat 1 ay içinde, eğer böyle de zamlamazlarsa batarlar zaten yakında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 gelen zamlara dayanamadı doğal olarak %35 zam gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 %50 bende, benim 68 olan paket 99 olmuş, beklediğimden iyi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 (düzenlendi) o hangi paket yav adsl mi? benim 75mbit netspeed 94>134 valla bence az bile arttırmışlar ttnin bunlara yaptığı kira zammı yüzde olarak daha fazla, %70 olması lazım Haziran 1, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 evet net eko 8 diye tırt bi paket ama burada altyapı tırt zaten, kimse daha yükseğini veremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 8 mbit mi içim parçalandı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2022 yok lan insan gözü zaten 8mbit'in üstünü göremiyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 evde 900 mbps falan aliyorum da bugun bi kafede anlik 1.1 gig/s gordum cok hostu. bi de laptop cok eski, gene de saglam wifi cipi varmis apple'a helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 apple pahalı mahalı ama en dandik gereksiz gps, bluetooth vs çipini bile en iyisi neyse onu koyuyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Valla kablonetten, netspeede geçtim 6 ay önce, baya memnunum bende, 75 mb download, 8 mb upload, yetiyor artıyor bile. Hız düşmesi filan göremdim daha bende , bence gayet başarılı. Zamlı bile olsa Kablonun tarfilerinden gene ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 zam haberi çıktımı bilginiz varmı acaba % kaç olacakmış netspeed de yeni tarife ? belki müşteri kapmak için 1 ay geciktirirler zam olayını ama eninde sonunda zam gelecek bunlarada 179 tl turknet paketim aynısı burada Ultimate VDSL Kampanyası 139 tl diyor şuan yeni gelen müşteriler için. https://www.netspeed.com.tr/kampanyalar/ultimate-kampanyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 zam geldi zaten, geçtiğimiz ay zamlı ödedim 94>134 oldu 100m vdsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Tekrar zam yapılmaz muhtemelen iyi bu fiyat o zaman geçilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 aynen en az 1 yıl yeni zam olmaz büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Bir yıl zam yapılmaz? Net yapılır ülkenin bu durumunda. Ben olsam taahhütlü bir hizmete geçerdim. Kablonet'e bakın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 (düzenlendi) millet bu zamla bile noname isplere kaçmaya başlamış zaten nette başka yerlerde gördüğüm, sanmıyorum 1 yıldan önce yapacaklarını. yaparlarsa batarlar büyük ihtimal. he telekom 3 5 ay sonra port kira ücretlerini yine %100 zamlarsa o zaman adamlar mecbur yapar o ayrı kablo için de yorumum benim apartmanda olsa adsl zamanından beri geçmiştim ama kablo yok Ağustos 1, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Az fiyata vermesinin asıl nedeni ama taahhüt olmaması, yoksa bu fiyatlara veremez. Bir yıl sonra 190 demeyeceklerinin garantisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 ya abi taahhüt diyosun da fiber/vdsl tt dışında taahhütlü var mı ki ben bilmiyorum, gittiği yere kadar artık napak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2022 Vodafone ve Turkcell veriyormuş ama fiyatlar çok yüksek: https://www.vodafone.com.tr/Net/adsl-internet https://www.superonline.net/kampanyalar/vdsl-kampanyalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar