xantia Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Arkadaşlar daha öncede sormuştum , arada kaynadı gitti sanırım . Hayır oyunu oynamayı kestim ondan soruyorum . Bu unique katana nerde ? Ben bulamıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Hollowbrook otelde 2. katta galiba. Yanlız görmek baya zor, tam yerini bilmiyorum ben de.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Salla yahu napıcan katanayı.Baltayı tavsiye ederim.Tamam katana kadar iyi degil ama feci zevk veriyor adama.[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 OYunun sonunda tam "shining" tarzı bi balta buluyosun zaten onunl aiyice manyıyo insan[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Yani katanayı almadan devam mı edeyim ? Benim hatun baltayı yavaş kullanıyor gibi de ondan katanada daha hızlı . Nedir bu katananın özellikleri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 melee dalmak istiyorsan sen o oteldeki katanayı al burdakiler zevkinden bahsediyorlar özelliklerinden değil :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 o özel katanayı bulun arkadaslar, bütün özellikleri katanayla aynı sadece hızı tam 2 katı :) bende celerity 5 ti, artık adamın kılıc savurmasını gormuyordum sadece kılıcın arkasından cıkan kesik cizgiler vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Şimdi eminsiniz 2. katta diye değil mi ? Ben bulamadım yine oynıyacağım o zaman . Gizli bir yerde mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Beyler kaç kişi buldu bu katanayı ? Ben katanasız bitirdiğim halde bu bölümü sırf bu uniqe katana için tekrar başladım . Fakat genelde karanlık bir atmosfer olduğundan bu katana zor bulunuyormuş . İyide katana nerde ? Duvardamı , yanan bidonların yanındamı , atıl karanlık bir köşedemi ? Lütfen yazarmısınız , beleşçi değilim ama inanın bu 3. oynayışım sanırım bir yeri hep atlıyorum ama nereyi bulamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Napcanız katanayı yahu.Balte yonetır =).[signature][hline]-Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol -Şefkat ve merhamette güneş gibi ol -Başkalarının kusurlarını örtmede gece gibi ol -Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol -Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol -Hoşgörülülükte deniz gibi ol -Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol--Hz. Mevlana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Slms benim problemim aslında tekink ama yeni konu açmıyım dedim ben oyuna giriyorum zaten girer girmez hiç bi şey gözükmüyo oyunu alt + tab yapıyorum tekrar girince reklamları görebiliyorum ama sonra yine gidiyor (monitör'e güç gitmiyor bir anda kapanıyor oyuna girince) .. Bu sorun cd'den değil. Rome total war'dada olmuştu bişiyiyle oynuyunca düzelmişti de hatırlamıyorum ne yapabilirim???[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L insight, bi tarihte demiş ki: veyada madalya alınca madalyamı takıyolar?.. [Bu mesaj godzilla112 tarafından 11 Şubat 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xantia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: godzilla112, 11 Şubat 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Slms benim problemim aslında tekink ama yeni konu açmıyım dedim ben oyuna giriyorum zaten girer girmez hiç bi şey gözükmüyo oyunu alt + tab yapıyorum tekrar girince reklamları görebiliyorum ama sonra yine gidiyor (monitör'e güç gitmiyor bir anda kapanıyor oyuna girince) .. Bu sorun cd'den değil. Rome total war'dada olmuştu bişiyiyle oynuyunca düzelmişti de hatırlamıyorum ne yapabilirim??? [spo1=Bir fikir]Ya o bende de bir iki kere oldu .Sanırım ya ekrankartından kaynaklanıyordu yada ekran kartı sürücülerinden . Çünkü o monitöre görüntü gitmemesi olayı bende olduğunda oyunu bir iki defa daha deniyordum . Olmazsa reset atıyordum , düzeliyordu. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitesnake Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: xantia, 09 Şubat 2005 11:09 tarihinde demiş ki: Yani katanayı almadan devam mı edeyim ? Benim hatun baltayı yavaş kullanıyor gibi de ondan katanada daha hızlı . Nedir bu katananın özellikleri ? Katananın yeri ; İlk katta sanırım bir yaratık var hafiften Ettin'e benzeyen bir yaratık. o yaratıga gelmeden onceki odada yerde duruyor... Ama Katana cokta umdugun gibi birşey değil sadece diger katanaya gore biraz daha hızlı Bu arada Ben Goker deilim onun sifresiyle yazayım dedim... Ben Harun[signature][hline]If you wish to die, call me. Vampirism is gonna be fine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 arama malumunuz en aktif threadi bulamadım. CCP project vaulderie'nin biletini kesmiş: http://www.projectvaulderie.com/goodnight-sweet-prince/ hem kendileri yapmıyorlar hem de başkasının eski oyunu modlamasını bile engelliyorlar. umarım izlanda'yı okyanus yutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 World of Darkness Online mı bu yoksa single player başka bir oyun mu? Bu isimle ilk defa duyuyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 bloodlines modu http://www.projectvaulderie.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Bu direk Unreal motoruyla yapılan yeni bi oyundu yanlış hatırlamıyosam. Du diyorum çünkü cease & desist göndermiş CCP :( http://www.projectvaulderie.com/goodnight-sweet-prince/ Belki bi ihtimal kendileri bi şey yapıyolardır diycem de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 mmo'unu yapmıyorlar mıydı onlar bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Wod online yalan oldu iptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 http://fc08.deviantart.net/fs44/i/2009/146/e/d/VampireBloodlines_Motivational_by_meMilly.jpg su anda yukluyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paradox Buys White Wolf – Including World Of Darkness and Vampire The Masquerade – From CCP http://www.rockpapershotgun.com/2015/10/29/paradox-white-wolf/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 -wod crusader kings :oooooooooooooooooooooooo -vampire the masquerade - resurrection by obsidian :ooooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 hadi hayırlı olsun ama sadece grand strategy yapıyorlar kendileri, başka stüdyoya fason mu yaptıracaklar acaba. obsidian'a paslayabilirler ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Stüdyoyu komple almışlar işte, onlar yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 YÜRÜ BE! Hadi aslanlarım ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar