Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 GSS ile ilgimi cekip bunlardan birine girmek istiyorum. Var mi tavsiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 acıbademin güzelliği acıbadem hastaneleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Allianz tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Aynen benimki de acibademdi Ayakta tedavi provizyon limiti yuksek oluyor Ki boyle sec, bogaz siskinligini odeyen ama endoskopiyi odemeyen bir sigorta istemezsin. Full anestezi endoskopi ve kolonoskopi ayakta tedavi olarak geciyor. Bunun disinda genelde cilt karsilanmiyor nedense, ilgili bir problemin veya riskin varsa goz onunde bulundur. Ben saçlarım dokuluyor diye cildiyeye gitmistim, ordan istenen butun tahlilleri kendim odeyerek yaptirmak zorunda kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Neden dokuluyormus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Yetersiz beslenme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 fazla mastürbasyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Acıbadem'i oldum olası sevmiyorum, özel hastaneler içerisinde bence en paragöz olanı. Başka özel sigorta ile gidince en saçma sapan tahliller isteyip doğru teşhis koyamadıkları oluyor. Allianz'ı tavsiye ederim bende (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 aktiftablet said: fazla mastürbasyon? Yok yetersiz beslenme imis sebebi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 orc_lord said: Acıbadem'i oldum olası sevmiyorum, özel hastaneler içerisinde bence en paragöz olanı. Başka özel sigorta ile gidince en saçma sapan tahliller isteyip doğru teşhis koyamadıkları oluyor. Allianz'ı tavsiye ederim bende (tu) maslak şubesinde ameliyat olduydum. Yatarken bir dediğimi iki etmediler. Çıkış yaparken fatura kesildi falan her şey netleşti. Tam çıkmaya 5-10 dk kalmış. Dedim ki, ya benim omzum baya ağrıyor. Bi ağrı kesici hap neyin verin dedim. ık mık ık mık, yok gerek yok, yok o ağrır zaten. zar zor aldıydım. Ha bi de sigortaların arasında fark var mı ya? ayakta %80 yatarak %100 hepsi işte. senko said: Aynen benimki de acibademdi Ayakta tedavi provizyon limiti yuksek oluyor Ki boyle sec, bogaz siskinligini odeyen ama endoskopiyi odemeyen bir sigorta istemezsin. Full anestezi endoskopi ve kolonoskopi ayakta tedavi olarak geciyor. Bunun disinda genelde cilt karsilanmiyor nedense, ilgili bir problemin veya riskin varsa goz onunde bulundur. Ben saçlarım dokuluyor diye cildiyeye gitmistim, ordan istenen butun tahlilleri kendim odeyerek yaptirmak zorunda kaldim. saçlar duruyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 ShadowFax said: Ha bi de sigortaların arasında fark var mı ya? ayakta %80 yatarak %100 hepsi işte. bu basic paket değil mi? daha fazla para verirsen yıllık, ayakta da %100 olur niye olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 işte şirketlerin yaptığı. eko paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Sirketten sirkete sigortadan sigortaya degisiyor. Eko paket yapan sirkette var plantium cart curt yapan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 ShadowFax said: saçlar duruyor mu? Bir kismi duruyor hala :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Selam, Xaero said: Allianz tavsiye ederim. +10 10 yıldır Allianz kullanıyoruz. Tek sorun yaşamadık. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2018 Allianz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 o zaman Allianz diyeyim ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Gidip onlarla konuşayım ilk. Eve yakın Acıbadem var, sonra da onlardan bir teklif alırım. Yazarım burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 3 yıldır şirket Acibadem ile anlasmali, memnunum. En son geçen sene, ozel bir hastanede kapali iki tarafli fitik amaleyati gecirdim. 21 bin lira civarinda tutmuştu. Hepsi sigorta tarafindan karşlandı, bir sorun yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Ulan çocuğa yaptırmışken kendimede yaptırayım dedim özel sağlık sigortası , 1500 lira ayakta tedavi limiti koydurdum , sırt ağrısından bi gittim özel Tobb hastanesine 1600 lira tuttu :D ha sonra dedim hocam 1600 tutuyor oha çüş dedim , gel dedi ben sana yardımcı olacam dedi , kardiyolojiye bir arkadaşına yönlendirdi beni ,hastaneye dahiliye değilde kardiyolojiden giriş yapmış gözüktüm her boku sgk karşıladı bedavaya çıktım hastaneden. tam kan sayımı felan 600 lira 1000 lira felan özel hastanelerde şaka gibi ya. Bundan sonra özel sağlık sigortası yerine tamamlayıcı yaptıracam artık 10 hakkın var , 1 hakkında gittin ne bok varsa yaptır çık 1 hakkın gidiyor. acıbademi , amerikanı , güveni felanda eksik olsun napayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Selam, Ben ailecek yatarak tedavi için yaptırdım. Ömür boyu yineleme hakkımız da var. Ayakta tedavi farkı bizde saçma oluyor. Hesapladım, hastaneye ödeyeceğim parayı direkt sigorta şirketi alıyor. Bir de hasarsızlık indiriminde basamak kaybediyorsun. 2 senedir bu şekilde yapıyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 küçük cocuk varsa ayakta tedavi mantıklı aslında her şekilde mantıklı, yarının ne getireceğini bilemiyorsun. Insan saglıklıyken lan 3 ayda bir hastaneye gidiyorum o da soğuk algınlığı diyor ama tahmin edilmeyen bir sağlık problemi baş gösterebilir her an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 sadece tr icin degil de dunya uzerindeki herhangi bir devletin en asil birinci gorevi bedava saglik, egitim ve ulasim olmali. masallah vatandasin en pahali gider kalemleri bunlar wtf? bu kadar vergiyi toplayip, bunlari bedava ya da cok ucuz yapamayan adamlar baska napar bilae? bir kac ulke var sanirim avrupada, hastaneye gidip para vermeye kalktigin zaman dovuyolar. isvicre fln olsa gerek. nerede lan bu utopya? bide bunun bir documentarysi vardi, michael moore'un yaptigi, izlerken kalpten gitmek olasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Kanadaya yerleşecen işte. Sağlık full bedava, ne olursa olsun diye biliyorum. Amerikanın bile sağlık sistemi göçük. İnanılmaz paralar ödüyorlar. Benim arkadaşım karısı ile tr'ye geldi, burda mr çektirdi döndü, uçak parası dahil daha ucuza geldi. Şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar