Saeros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Saeros, 12 Kasım 2004 07:50 tarihinde demiş ki: böğrümde bi çelikle muhtemelen. tüfek çıktı mertlik bozuldu naparsın. demişim ben de diğer topic'te. değiştirdim şimdi ama. böyle.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 12 Şubat 2005 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 -Milyonlarca megatonluk bir patlamada en yakın kişi olarak ölmek buda güzel bi anlık bişey.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bana öyle bir reskill çeksinler ki peace mode a geçicek fırsatım bile olamasın[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 uzay aracıyla güneşe giderken tam dibinde güneşin patlamasıyla ölmek :-P[signature][hline] Name:Rockncoke_TR Job:Hunter Race:El Karus LvL:3x Clan:Epicurean Server:Japko en alttaki server :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UTN Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Uyurken kalp krizi fena olmazdı:)[signature][hline]rölans!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 acısız ani bi ölüm isterdim.. yada hapla olabılır ör: 10,15 tane extacy,20 ye yakın roj aynı anda patlarlarsa güzel olurdu[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] www.uniakrep.com AntalyaSpor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hoca nın olayı harbi süfer[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kendi seçimim olan. doğuşumdan borcu var.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: eddy, 12 Şubat 2005 19:47 tarihinde demiş ki: Namaz kılarkan falan gelse çok süper olur ama o da %1 den daha az bir ihtimal :D +1[signature][hline]doğru olan zordur anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kafama dayanmış bir silahı tarafından ölmek isterim heralde. Çok merak ediyorum nasıl bir his diye ölmeden önce ( lol) görmüş olurum :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 harakiri [spo1=ahanda böyle][/spo] [spo2=ya da böyle][/spo]not:üstteki resimdeki herif ben değilim :D [signature][hline]sürü psikolojisine hayıruçan kazlar[Bu mesaj ucanadam tarafından 12 Şubat 2005 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bu soru insanların zevklerine gore değişir sadist olanı ölümününde zevkli olmasını ister acı cekerek olmeyi yeğeler ölümden korkanlarda bir anda acısız olmek ister örn: silah misal bana gelirsek benim en buyuk korkularımdan birisi yukseklik ve merak ettiğim nokta yusek bir yersen atlarken yolun yarısında kalp krizi geçirirmiyim yoksa düşerekmi olurum ?! hem guzel guzel olurken hemde bu merakımıda halletmiş olurum :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ne yani karnina ketchup sürüpmü ölmek istersin ?!:-D[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: vaniLLe, 12 Şubat 2005 23:30 tarihinde demiş ki: ne yani karnina ketchup sürüpmü ölmek istersin ?!:-D acılı ketçap[signature][hline]sürü psikolojisine hayır uçan kazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ani osun gerisi önemsiz.hatta böle uykumdayken fln (nasıl olursa artık bilmiyorum) olsa güzel olurdu.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 alakasız olabilirde kafam takıldı şu yukarda ketçaplı harakiri yapan adamın sol eli protez mi?[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 deil cünkü saat takmıs.. ölümü düşünmek için daha erken.. ben vimpir olup hep yaşamak istiom :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: supersonicmemed, 12 Şubat 2005 23:49 tarihinde demiş ki: alakasız olabilirde kafam takıldı şu yukarda ketçaplı harakiri yapan adamın sol eli protez mi? :D[signature][hline]sürü psikolojisine hayır uçan kazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yanarak yada donarak hiç olmassa boğularak :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Sahnede binlerce ki$iye soylerken bir anda bedenime daha once yerle$tirilmi$ bombanin patlamasiyla paramparca olarak...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 değişik, güzel :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: ucanadam, 12 Şubat 2005 23:28 tarihinde demiş ki: harakiri [spo1=ahanda böyle][/spo] eheh çok feyk. bende uykuda ölmek isterdim heralde seçim şansım olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 @ucanadam ketçap ile olmuyor çok yoğun ve koyu renkte :D:D[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bu harakiri yapan adam gülüyo ama :D adam ölmüyo resmen zevke gelip gülüyor :P Ketçapta güldürücü bir etki olsa gerek :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 2.selim gibi hamam da karı kovalarken düşüp ölmek isterdim yada ne bilim cihat savaşında falan hiç olmadı kıçıma yıldırım çarpsın... ona da şükür[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar