Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fıkra

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Avcı tüfeğini alır ve ormana gider. Bir anda karşısına bir ayı çıkar avcının. Avcı durur ayıya bakar, "ben bunu vurmalıyım" der. Silahını doğrultur, nişan alır. O sırada ayı, avcıyı fark eder. Döner ve derki, "bak tek hakkın var, ya beni vurursun yada seni yakalar ve .ikerim" der. Avcı sırıtır ve silahını ateşler. Ayıyı vuramaz. Avcı silahını doldurmaya çalışırken ayı bunu yakalar ve .iker. Avcı evine gider. Hem sinirlidir, hem üzgündür. Ayıdan intikam almak ister. Kendini toparlar ve ertesi gün tekrar gider. Ayıyı saatlerce arar ve sonun da bulur. Ayı, avcıyı fark eder. "Bak, tek hakkın var. Ya beni vurursun yada seni .ikerim" der. Avcı kendinden emindir. Silahını doğrultur ve ateş eder. Yine ıskalar. Ayı koşar, avcıyı yakalar ve .iker. Avcı tekrar evine gider. Çok sinirlidir. Ayıyı öldürmeye yemin eder. Ertesi gün yine ormana gider. Ayıyı arar ve bulur. Ayı yine avcıyı fark eder, "olum karar ver, Avcı mısın yoksa ibne misin?"
Sosyal ağlarda paylaş

bir adamın malafat 25 inçmiş(amerikano). yalnız sıkıntı çekiyormuş bu durumdan. birine anlatmış derdini o da git falanca kuyunun orada bir kurbağa var. ona, benimle evlenir misin, diye sor. "hayır" derse 5 inç kısalır demiş.
neyse almış bizim adam malafatı eline gitmiş kuyunun başına görmüş kurbağayı. demiş benimle evlenir misin?
kurbağa hayır demiş ve elemanınki 5 inç kısalmış. adam bir bakmış la gayet güzel iş ama hala uzun gibi gelmiş. bir kez daha sormuş benimle evlenir misin diye. yine 5 inç kısalmış ama elemana yine uzun gelmiş. bir kere daha sorayım demiş. benimle evlenir misin? kurbağanın da canına tak etmiş. kaç kez dicem lan hayır hayır hayır.
:(
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...