oldun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Pazar alanimi burasi mi emin olamadim. En son bu tuzaga cocukken dustuydum simdi gene dustum. Aci ceken varsa beraber cekelim. O zaman hepsini bulamamistim gene bulamicam muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 ben her gün dnr falan filan bakıyordum ne zaman gelecek diye. p.tesi günü buldum gelmiş, 2016 avrupa şampiyonası zamanında yapıyordum 2 liraydı paketi, şimdi 3.5 lira olmuş abi çok pahalı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 aynen. en son 2016'yı yapmıştım 5-6 tane eksik kalmıştı hatta. 3.5 çok pahalı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 2016'dan eksikleri yazarsan eve gidince bakabilirim. bende bayaaa eksik var o yarım kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 3.5 ne lan yuh 2016 stickerları 1.5 tlydi bu arada neyse sike sike alıcaz, takas yaparız. 2016dan benim çok az eksiğim var. onlarıda yazarım fazla kartlarıda yazarım sizin eksikleriniz varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 applev0dka said: 2016'dan eksikleri yazarsan eve gidince bakabilirim. bende bayaaa eksik var o yarım kaldı gidince bakarım hatta üşenmeyip fazlalıkları listelerim varsa karşılıklı ihtiyaç trampa yaparız. 2014 de var bu arada bende dünya kupası. onda da bi ton fazla var. toplayan eden varsa ona da bakalım. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 benim eksiğim baaaaaayaaaa fazla ya. sizinkileri tamamlamaya yardımcı olurum. yok abi 2016 kartları 2 liraydı eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 bunları tamamlayan arkadaşlar, hiç dönüp bakıyor musunuz peki? vay be 2012 almanya kadrosuna bak hele diye vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 euro 96yı bile açıp bakıyorum arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 olm gaza getirmeyin ya en son euro 2000'de toplamıştım bunlardan. nerden alıyoruz d&r'larda falan mı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 var var dergi satan çoğu yerde var. dnr eski ntler migros falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 cuma istanbul'a geldiğimde alırsam yandık ki ne yandık ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 dün dnr'da şey gördüm 6lı pack mi ne yapmışlar. içine de 6 tane açıkta kart koymuşlar, ne aldığını görüyorsun eksikse alıyorsun falan sdsfa bunu toptan alsak 3e verecek yer bulabilir miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 en son euro 96 toparlıyordum. zidane falan çıkmıştı çekleri tamamlayamamıştım ben. attım heralde keşke atmasaymışım o zamanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Ben yenisine basladim 2018. Hemen heryerde var. Birde soyle sacma bisey var kucuk sadece kart olan paketler. Icinde dergiside olanlardan daha pahaliya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 alın ama oyuna lootbox koydular diye bağırmayın sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 ya heves edilmesinde sorun yok benim de hep içimden geçiyor. ama çıkartmadaki kumar kısmı sıkıyor esas onun heyecanı için alıyorsun aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 96 full duruyo dolabımda xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 goldbären said: ya heves edilmesinde sorun yok benim de hep içimden geçiyor. ama çıkartmadaki kumar kısmı sıkıyor esas onun heyecanı için alıyorsun aslında. aslında albümde 600 tane sticker varsa sende 130 -140 paket falan alıyosun. fazlaları takas ederek tamamlıyosun. yoksa imkansız yani albümü tamamlaman para yetmez. vaktin ve enerjin varsa takas işi her zaman daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Ben de eskiden yapardım bunu da attık gitti eskileri. Şimdi yapasım geldi de yapsam ne olacak diyerek hevesim kursağımda kalıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 yeni albümde kaç sticker var baktınız mı bu arada ?? 800e yakın vardı sanırım 2016'da hatta 800+ bile olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 669 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 ulan futbolla ilgilenmeyi bıraktığımda okoça oynuyordu en son ama resmen benim de yapasım geldi. hep fransa 96dan kalma kötü alışkanlıklar. bi de çocuk halimizle alamıyorduk bi türlü anneyi babayı ikna edip şimdi gider döşerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
danielino Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 neyleyim azzurri olmayan stikır koleksiyonunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 gençken para yoktu da şimdi de takas edecek ortam yok abi pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar