Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Panini World Cup Stickerlari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pazar alanimi burasi mi emin olamadim. En son bu tuzaga cocukken dustuydum simdi gene dustum. Aci ceken varsa beraber cekelim. O zaman hepsini bulamamistim gene bulamicam muhtemelen.
Mesaj tarihi:
ben her gün dnr falan filan bakıyordum ne zaman gelecek diye.

p.tesi günü buldum gelmiş, 2016 avrupa şampiyonası zamanında yapıyordum 2 liraydı paketi, şimdi 3.5 lira olmuş abi çok pahalı ya
Mesaj tarihi:
3.5 ne lan yuh
2016 stickerları 1.5 tlydi bu arada
neyse sike sike alıcaz, takas yaparız. 2016dan benim çok az eksiğim var. onlarıda yazarım fazla kartlarıda yazarım sizin eksikleriniz varsa.
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

2016'dan eksikleri yazarsan eve gidince bakabilirim.

bende bayaaa eksik var o yarım kaldı

gidince bakarım hatta üşenmeyip fazlalıkları listelerim varsa karşılıklı ihtiyaç trampa yaparız.

2014 de var bu arada bende dünya kupası.

onda da bi ton fazla var. toplayan eden varsa ona da bakalım. xD
Mesaj tarihi:
dün dnr'da şey gördüm 6lı pack mi ne yapmışlar.

içine de 6 tane açıkta kart koymuşlar, ne aldığını görüyorsun eksikse alıyorsun falan sdsfa

bunu toptan alsak 3e verecek yer bulabilir miyiz ?
Mesaj tarihi:
Ben yenisine basladim 2018. Hemen heryerde var. Birde soyle sacma bisey var kucuk sadece kart olan paketler. Icinde dergiside olanlardan daha pahaliya geliyor.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

ya heves edilmesinde sorun yok benim de hep içimden geçiyor. ama çıkartmadaki kumar kısmı sıkıyor esas onun heyecanı için alıyorsun aslında.

aslında albümde 600 tane sticker varsa sende 130 -140 paket falan alıyosun. fazlaları takas ederek tamamlıyosun. yoksa imkansız yani albümü tamamlaman para yetmez. vaktin ve enerjin varsa takas işi her zaman daha iyi.
Mesaj tarihi:
ulan futbolla ilgilenmeyi bıraktığımda okoça oynuyordu en son ama resmen benim de yapasım geldi. hep fransa 96dan kalma kötü alışkanlıklar. bi de çocuk halimizle alamıyorduk bi türlü anneyi babayı ikna edip şimdi gider döşerim.
  • Yeni Oluştur...