Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Cocuklugumuzun animesini tekrar cekiyorlarmis. Ikinci bolum cikti. Epey de guzel olmus, nostalji faktorunden mi bilmem ama eglendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 daha kısa yapacaklarmış bunu. zaten eskisinde bazı maçlar çok uzun sürüyor, yoruyordu. bakalım yeni bi anlatımla belki daha keyifli hale getirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 cok guzeldi ilk bolum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 hoşuma gitti benim de, yeni bölümü daha izlemedim bakarım bi ara. hatta yazmadan koyayım. ya o değilde. ilk bölümü ben hayal meyal hatırlıyorum. leonardo böyle keş gibi mi giriyordu? babası gönderiyordu, direkt okulda izliyordu falan gibi kalmış aklımda. bir de bu meydan okuma olayı bu kadar erken miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 eski tadı vermesi cok zor bir dönemdi gecti o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 ikinci bölümü izledim, evet baba yolluyormuş. adı da leonardo diye kalmış aklımda da roberto'ydu doğru asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 senko said: eski tadı vermesi cok zor bir dönemdi gecti o. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2018 DarKRideR said: hoşuma gitti benim de, yeni bölümü daha izlemedim bakarım bi ara. hatta yazmadan koyayım. ya o değilde. ilk bölümü ben hayal meyal hatırlıyorum. leonardo böyle keş gibi mi giriyordu? babası gönderiyordu, direkt okulda izliyordu falan gibi kalmış aklımda. bir de bu meydan okuma olayı bu kadar erken miydi? Gözünde problem olduğu için futbolu bırakmak zorunda kalıyor kendini içkiye veriyor falan sonra tsubasanın kaptan Babası çok iyi bir göz doktoru var caponyada git hem benim orda hanım evde yalnız onunla ilgilen diye gönderiyor sdfsd arada tsubasayı görünce sözde içkiyi bırakıyor kendine geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 böylemi gidiyordu ya, seçme olayı falan çooook daha sonra değil miydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Cipsimizi alıp merakla izliyoruz da bölümler çok kısa ya, kahvaltı yaparken falan anca gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 tsubasaya yakışan yavaşlıkta ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 abi olsun da bu kadar olmasın yani haukyuu ayarında olsun yıl 2018 rmk diyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 otomo ve yamabuki maçlarını skiplemişler otomo quatreti de skiplemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Su sisko kaleci bundamiydi?hani her ulkedenmi ne yildizlar takimi dream team gibi birsey toplanmisti sonraları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 evet baya bir skip var. o şişko kaleci de gelecek daha. ama biraz değiştirmişler işte. dünya karması daha sonra. Gerçi ne kadar yapacaklar bunu emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 samaella said: abi olsun da bu kadar olmasın yani haukyuu ayarında olsun yıl 2018 rmk diyon. haikyuu'dan sonra hicbir spor animesi ayni degil ya. ippo allahtir haikyuu onun elcisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
martenzit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Liebe said: DarKRideR said: hoşuma gitti benim de, yeni bölümü daha izlemedim bakarım bi ara. hatta yazmadan koyayım. ya o değilde. ilk bölümü ben hayal meyal hatırlıyorum. leonardo böyle keş gibi mi giriyordu? babası gönderiyordu, direkt okulda izliyordu falan gibi kalmış aklımda. bir de bu meydan okuma olayı bu kadar erken miydi? Gözünde problem olduğu için futbolu bırakmak zorunda kalıyor kendini içkiye veriyor falan sonra tsubasanın kaptan Babası çok iyi bir göz doktoru var caponyada git hem benim orda hanım evde yalnız onunla ilgilen diye gönderiyor sdfsd arada tsubasayı görünce sözde içkiyi bırakıyor kendine geliyor ya o değil de tsubasanın trenleri izleyerek gözlerini keskinleştirdiği bir sahne vardı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Genki o! martenzit said: Liebe said: DarKRideR said: hoşuma gitti benim de, yeni bölümü daha izlemedim bakarım bi ara. hatta yazmadan koyayım. ya o değilde. ilk bölümü ben hayal meyal hatırlıyorum. leonardo böyle keş gibi mi giriyordu? babası gönderiyordu, direkt okulda izliyordu falan gibi kalmış aklımda. bir de bu meydan okuma olayı bu kadar erken miydi? Gözünde problem olduğu için futbolu bırakmak zorunda kalıyor kendini içkiye veriyor falan sonra tsubasanın kaptan Babası çok iyi bir göz doktoru var caponyada git hem benim orda hanım evde yalnız onunla ilgilen diye gönderiyor sdfsd arada tsubasayı görünce sözde içkiyi bırakıyor kendine geliyor ya o değil de tsubasanın trenleri izleyerek gözlerini keskinleştirdiği bir sahne vardı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar