adam tirsmis heralde, ben eglenceli videolar yapiyom bak aradan manyak biriniz cikabilir, gelip beni vurmasin :( :( diyo.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
youtube genel merkezi silahlı saldırısı
ben bu kadını karakter falan sanıyodum ya, bildiğin deliymiş. pek bi şey de yapamamış gerçi, protein eksikliğinden olsa gerek HEHEHHEHE
https://archive.4plebs.org/pol/thread/166531964/
op deliverlamış bu arada
op deliverlamış bu arada
Amerikanin vize verme surecini etkin hale getirmesi lazim, boyle ne oldugu belirsiz akil hastasina vize veriyorlar, normal insanlar ugrasiyor vize alacagiz diye.
san diegoda oturuyormus ailesi ile ne vizesi :D
Konuyu her gordugumde youtube Turkiye'de bir partiymis de, birileri girip iceriyi taramis gibi geliyor.
ahah hakikaten başlık tam öyle olmuş.
olsa oy veririm
like atarim
like atarim
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/358/500/040.jpg
feminist veganlar o kadar kötü ki kadın silahlı saldırı yapıp bırak öldürmeyi kimseyi yaralayamamış bile lel
ne güzel sonunda ciddi bir haber çıkmış san diegoya
tv de gördüğüm en ciddi haber hayvanat bahçesindeki pandanın hamile olması felandı
tv de gördüğüm en ciddi haber hayvanat bahçesindeki pandanın hamile olması felandı
yihgu!
beni mutlu ettin adamim!
beni mutlu ettin adamim!
vegan manyaklarının ruh hastası olduğunun ve sağlıklı düşünmediğinin ispatı resmen.
dünya barışı, hayvanlar ölmesin felan diye sayıklarsın, sonra gidip bir şirketin binasını basıp insanlara ateş edersin.
bi tane deliden tüm veganların ruh hastası olduğu ve sağlıklı düşünemediği sonucuna varılması :)
gerçekten müthiş genelleme :D
bir de veganların her şeyi yapabileceğini kanıtlamak için evereste tırmanmaya çıkaran fakat vücut değerlerinin normalin altında olması sebebiyle ölen iki akademisyen vardı, onu da sayabilirsin kanıta :((
tilki yi wegan yapmaya çalışıp haywanı ölme noktasına getiren gerizekalıyı unutmayın
kedi ve köpekler için "vegan mama" satılıyor bu arada :((
gerçi "cümleye 'vegan manyaklarının' diye başladığı için, tanım kümesi sadece manyakları içeriyor aslında, tüm veganları değil." de denebilir.
tüm veganlar rerörerö diyorsa geçerli post'um :P
tüm veganlar rerörerö diyorsa geçerli post'um :P
Öne çıkan mesajlar