Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba alacagim akil verin pls halp

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
araba işi saçma bir işe dönüştü. eşimle benim arabayı birleştirip tek bir aile arabası alacaktık. baktık sıfır C-SUV ler 150-200k arası. 2. el yeni kasa qashqai alalım dedik 100k km de 100-110k para dedim bu iş çok saçma yerlere gidiyor ev olayına girelim daha mantıklı. gittik Torbalı da ev peşinatı yaptık asdasdsad :D 20-25k civarı bir para kaldı onla da pejo 206 alıp geçicem :)
Mesaj tarihi:
Ben de aynı durumdayım. Dedim elimdeki aracı satayım, 2009 ama 52000 de, üzerine koyup SUV alalım. Aynı rakamlarla karşılaşınca, bu hafta bakıma götürecem, motoru geberene kadar binecem.
Mesaj tarihi:
DavidMills said:

Ben de aynı durumdayım. Dedim elimdeki aracı satayım, 2009 ama 52000 de, üzerine koyup SUV alalım. Aynı rakamlarla karşılaşınca, bu hafta bakıma götürecem, motoru geberene kadar binecem.

peugeot 3008 sport pack dizel otomatik 195.000TL fiyat çektiler. liste fiyatı 200k mış.
Mesaj tarihi:
neutrino said:

11binde 91 k ya 2015 ford kuga 1.5ecoboost aldik gectik

Hayırlısı olsun.

Bİze de 2017 yeni kasa ST-line kuga için 165.000TL fiyat vermişlerdi. ama çok güzel bayılmıştım kuga stline a.
Mesaj tarihi:
Bu başlıkların neden bir boka yaramadığının kanıtı Olmuş . Altı sayfa boyunca tek kelime konuşulmayan araç itina ile alınmış seçilerek alınmış ahahahahah

Hayırlı olsun umarım kazasız belasız sorunsuz kullanırsın.
Mesaj tarihi:
KUGA kral araba. HAntal kalıyor biraz ama(ağırlık ve Ford'un motoru sınırlaması yüzünden), uzunda güzel uzuyor.
Bi 5000km kadar kullandım. Çok rahat araç gerçekten boyutlarına göre.
  • Yeni Oluştur...