Suark Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Kullananlardan tavsiyeler pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 şu iyi tavsiye ederim https://turkish.alibaba.com/product-detail/suitable-with-health-standard-stainless-steel-commercial-drying-oven-meat-dehydrator-machine-fish-meat-drying-machine-60645105965.html?spm=a2700.8699010.29.46.61822022XWBVau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Çamaşır kuruma makinası diye edikleyeyim böyle biraz ortaya olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 ariston alma müdür. yapamıyor. mükemmel çamaşır makinaları ama inanılmaz kötü kurutma makinaları var. arçelik kurutma makinalarının altına net imzamı atarım. iş yerine güzel kampanyası varken KM bilmemne modelinden 3 tane aldım. 4 sene oldu her gün 10 saat aktif çalışıyorlar daha hala sağlam makinalar öyle diyeyim. kaldı ki sen evde kullanacaksındır, çok başarılı f/p sıralamasında benim için en üst sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 bizde bosch var baya baya iyi alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Kurutma makinesinde tr icin bosch/siemens en iyisi. Diger markalara hic bulasma. Boschün series 6 ve uzeri evladiyelik. Arcelik, hoover, ariston, vestel vs. gerek yok hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 şu kurutma makinasını bi idrak edemddim lan zaten çamaşır makinasından çıkarıp asınca 1-2 saatte kuruyo zaten çamaşırlar benim? 10 dk da falan mı kurutuyo bu aletler hiç kullanmadım kullananı da tanımadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 agir camasirlar icin iyi iste, havlu, battaniye, nevresim asdlkfj ben apartmaninkini kullaniyodum, elbiseleri heder edebiliyo hele yunlu kazak falan no-no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Olay 24 saatte kuruyacak tshirtü 2 saatte kurutmak değil. Çarşaf nevresim gibi şeyler çabuk kurutmak. Bir de tshirt pantalon vs bunları da Ütülü gibi çıkarıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Gaggenau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 2 saat hangi çamaşır kuruyo abi. başka fizik kurallarıyla mı yaşıyoruz? dünyanın en düzenli ve disiplinli adamıysan belki süper ayarlıyorsundur döngüyü. geçen arçelikten kurutmalı çamaşır makinası aldım. hayatım değişti arkadaş. 30 metrekare ev balkon da yok. çamaşır asınca yürünmüyordu. çamaşır makinan eski ve değiştirme kafasına gireceksen tek kurutma alma direk combo çamaşır-kurutma olarak al dünyanın en rahat şeyi. 5 kilo giysi atıyorsun 4 saat sonra giymeye hazır. gömlek mi lazım oldu, at yıka-giy moduna yarım saat sonra kırışığını bile azaltmış şekilde giymeye hazırlıyor. 2bin fln öyle cüzzi de bi fiyatı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Abi kurutma makinesinde kuruyan mali direk utulemen gerekmiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 tabi ütülüyorsun gömleği çıkınca ama baya düzgün bırakıyor ütüsü kolay oluyor acil durumlar için fln iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Kurutmalı çamaşır makinası almak pismanliktir. Ayrı ayrı alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Ulan tüm başlıkta ortak bi tane fikir yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 marksman said: Kurutmalı çamaşır makinası almak pismanliktir. Ayrı ayrı alın. niye abi. yeni aldım söyle de bileyim başıma bişey gelecekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Ne aldın ? Kuruturken çok fazla ses yaptigindan şikayet ediyordu çoğu kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 kurutmalı çamaşır makinesi bekar için çok iyi özellikle küçük evlerde, ama evli isen kurutma makinesini ayrı alacaksın yada kullanmayacaksın. o değilde ben başlığa takıldım oto koltuğu derken orasını idrak edemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 marksman said: Ne aldın ? Kuruturken çok fazla ses yaptigindan şikayet ediyordu çoğu kişi. arçelik. yapıyor ses de rahatsız etmedi beni pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 evde hayvan varsa bide kurutma makinası çok güzel bi alet kıyafetlerdeki kılı tüyü acayip alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Black-ice said: marksman said: Kurutmalı çamaşır makinası almak pismanliktir. Ayrı ayrı alın. niye abi. yeni aldım söyle de bileyim başıma bişey gelecekse. Abi sen zaten gidip overclock yapılmayan işlemciye sıvı sğutma almadın mı? :D Sen bu sıralar bence bişey alma =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 üj bej ay sonra gürültü artmaz umarım. Ben de düşünüyordum bu şikayeti görünce vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Dragonfire said: kurutmalı çamaşır makinesi bekar için çok iyi özellikle küçük evlerde, ama evli isen kurutma makinesini ayrı alacaksın yada kullanmayacaksın. o değilde ben başlığa takıldım oto koltuğu derken orasını idrak edemedim? ilkini de düzgün yazmamis zaten. Airli şahine sparco koltuk mu önerelim, koltuk kılıfı mı diyon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Bebek var ya da gelior olm anlayın işte Aile babası topici. E bebek ten aldım oto koltuk çok pahalı bişi değildi gayet kullanılışlı. İsofixli idi sanırım 500 tl civarıydı 1 sene önce almıştım. Marka hatırlayamadım araca geçince caps atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2018 Hiç aklıma gelmedi. Parçaları birlestirince mantıklı. Bebek geldiğini bi ben bilmiyorum herhalde. Hepiniz aynı yerde mi yasiyonuz lan. Gz bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar