Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çamaşır Kurutma makinası ve Oto koltuğu tavsiye

Suark

Öne çıkan mesajlar

ariston alma müdür. yapamıyor. mükemmel çamaşır makinaları ama inanılmaz kötü kurutma makinaları var. arçelik kurutma makinalarının altına net imzamı atarım. iş yerine güzel kampanyası varken KM bilmemne modelinden 3 tane aldım. 4 sene oldu her gün 10 saat aktif çalışıyorlar daha hala sağlam makinalar öyle diyeyim.

kaldı ki sen evde kullanacaksındır, çok başarılı f/p sıralamasında benim için en üst sırada.
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat hangi çamaşır kuruyo abi. başka fizik kurallarıyla mı yaşıyoruz? dünyanın en düzenli ve disiplinli adamıysan belki süper ayarlıyorsundur döngüyü.

geçen arçelikten kurutmalı çamaşır makinası aldım. hayatım değişti arkadaş. 30 metrekare ev balkon da yok. çamaşır asınca yürünmüyordu.

çamaşır makinan eski ve değiştirme kafasına gireceksen tek kurutma alma direk combo çamaşır-kurutma olarak al dünyanın en rahat şeyi. 5 kilo giysi atıyorsun 4 saat sonra giymeye hazır. gömlek mi lazım oldu, at yıka-giy moduna yarım saat sonra kırışığını bile azaltmış şekilde giymeye hazırlıyor. 2bin fln öyle cüzzi de bi fiyatı var.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

kurutmalı çamaşır makinesi bekar için çok iyi özellikle küçük evlerde, ama evli isen kurutma makinesini ayrı alacaksın yada kullanmayacaksın.

o değilde ben başlığa takıldım oto koltuğu derken orasını idrak edemedim?

ilkini de düzgün yazmamis zaten.
Airli şahine sparco koltuk mu önerelim, koltuk kılıfı mı diyon ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...